Quote:
Originally Posted by Princ
Valami olyasmit vártam volna hogy tényleg, 6..10% hadibónusz a szemek között valóban erősnek számít. De az ellenkezés hevében ilyenre nem hiszem hogy sor kerül, akkor meg továbblépni sem tudunk mert nincs közös kiindulópont.
|
Az nem 6-10% hadibónusz, hanem feltételes 6-10% hadibónusz. És bizony egy kis továbbgondolással azt a feltétel elég sok helyen elég csúnyán visszaüthet.
Pl. nagyhekin, sehol senki, szöviháború, kimész az összes tábival, keresztbe leütnek mondjuk 200 hekit, és nincs kin visszajönni, max fedezhetsz. A szövid meg már el is vesztette a háborút ezzel...
A tudós passzív bónusz, a tábi nem, ez elég lényeges különbség.
Quote:
Originally Posted by Princ
(Jobb egy fokkal hogy többek között azért nem erős szem, mert egy erősebb szövi erősebb egy gyengénél, mint a másik topikban, ahol akár helyezéskontrollált környezetben is simán rámfokoztak és vándor létemre szembejöttek. De azért még mindig nem az igazi.  )
|
Az az erősebb szövi erősebb egy gyengénél arra érv, hogy nem ezen múlik. Pláne ott, ahol a tábibónuszt esetleg rosszul használják. De ezt a témát már megkerültük kétszer.
A lényeg, hogy az én játékstílusomban pl 95%ban nem számítana semmit, ha kap bónuszt a többi faj is a tábira. Ez ebből a szempontból szubjektív, és ezért nem vagyok ellene