Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-29-2007, 15:39
Paliking Paliking is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Remy ők legalább érvelnek, mert én még 1 érvet (!) nem halottam elhangzani amelett hogy miért nem jó ha lejjebb is használható lenne...
Köszi, hogy ezt nem nekem kellett leírnom
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-29-2007, 15:42
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Mondok egyet, ha szeretned. Azert, mert a torpe mar ugyis ubertapos, es nagyon jol tud alkalmazkodni Legalabbis szerintem. Igy mar tul durvanak tartanam...
Tehát 3k hekiig minden törpe übertápos, de A-ban magas hekin, viszont szegény szerencsétlenek és 500katiért szerezhessenek bányát értem én...

(ha a törpe übertápos faj, akkor minek kell segiteni őket? Ha törpe übertápos faj, az óriás vagy az ork micsoda???)

Reply With Quote
Old 11-29-2007, 15:45
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
A törpének a bánya ugyanaz mint egy bankos orinak a bank, vagy tekiírónak a könyvtár, esetleg kaja termelőnek a tanya.
nekik is ugyanannyiba kerül 3000 hektáron mint 30.000 hekin.
ezért a fix katonamennyiséget támogatom. (500 v. 1000 katona)
és 15% max szerintem elég.
Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Ebben teljesen egyetértek Wanddal.

Ne legyen már sokkal olcsóbb 6000 hekin ujrahúzni a termelést, mint 12000 hekin!

A termelés az termelés.
Quote:
Originally Posted by Paliking View Post
Lehet, hogy igazad van de akkor tedd már meg légy szíves, és világítsd meg nekem, hogy globálisan a fix 500 katona bányatalálás, miért jobb, mint a fedezési igény/4? Ígérem beadom a derekam, ha ezt megteszed
Ennel jobban nem tudom...
Old 11-29-2007, 15:49
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Tehát 3k hekiig minden törpe übertápos, de A-ban magas hekin, viszont szegény szerencsétlenek és 500katiért szerezhessenek bányát értem én...

(ha a törpe übertápos faj, akkor minek kell segiteni őket? Ha törpe übertápos faj, az óriás vagy az ork micsoda???)
Nos. Nem tudom jatszol-e 1/A-ban, de a felfedezes nehezitese utan a nagy torpek egyszeruen melyrepulesbe kezdtek. (nagy reszuk most is szkn van, jol leutve) A helyzet azota se javult.
Nagyreszt emiatt szuletett ez a javaslat, szerintem. Erted mar az osszefuggest?
Igen, bar ironikusan irtad, epp ratapintottal a lenyegre. 3k heki alatt igenis sokkal jobb torpevel lenni :P
Old 11-29-2007, 15:53
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
Remy lentebb elfognak tünni az irreális termelők a csopikban elöbb utobb a nehezitések miatt. Ezekután a lenti törpéknek is szüksége lesz erre a könnyitésre ha termelni akarnak. Emellett egy faji tulajdonság ne arról szóljon, hogy az A-ban könnyedén lehessen törpét felvinni úgy hogy bármikor a fedezéshez képest fillérekért huzhasson fel bányákat. Ha az A-ban meglesz ez a lehetőség akkor lentebb is legyen meg. sokkal inkább beleillene egy szövetségbe mint most. rendben hogy jó hadis a törpe, de vannak nála jobb hadisok is, amiket nehezebben lehet szétszedni+ a törpe nagy előnye a bányái. Persze lehet egy szöviben bányás törpe is, de azzal meg lassabban lehet haladni. Perpill törpöt inkább mfként érdemes vinni.

Reply With Quote
Old 11-29-2007, 15:55
Paliking Paliking is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Szerintem ez nem a globális megközelítése a dolgoknak, mert ez az egész normál játékban saccra kb. 30 országnak lesz kedvező (köztük az én egyik orimnak is). Az anarchot nem ismerem, ott biztos sokkal többnek. Nem tudom mennyi törpe van összesen a normálban, de ha egy változtatás ezek közül 30 országnak jelent segítséget, és az összes többi törpének tulajdonképpen indifferens, akkor azt én nem nevezném globális változtatásnak. Na asszem részemről ennyi, több írkálásnak már nem látom értelmét, Ati majd eldönti milyen alapon számítódjon a bányatalálás.

Lehet, hogy a 30-cal még sokat is mondtam...

Last edited by Paliking; 11-29-2007 at 15:59..
Reply With Quote
Old 11-29-2007, 15:58
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
Nos. Nem tudom jatszol-e 1/A-ban, de a felfedezes nehezitese utan a nagy torpek egyszeruen melyrepulesbe kezdtek. (nagy reszuk most is szkn van, jol leutve) A helyzet azota se javult.
Nagyreszt emiatt szuletett ez a javaslat, szerintem. Erted mar az osszefuggest?
Igen, bar ironikusan irtad, epp ratapintottal a lenyegre. 3k heki alatt igenis sokkal jobb torpevel lenni :P
sőt 3k heki alatt könnyebb tolizni is, sőt könnyebb fedezgetős Elfel menni, sőt 3k alatti orival könnyebb nyugodtan aludni...stb Nem vitattam hogy a fenti törpöknek szüksége van erre. Én csak azért lobbizom, hogy lentebbi törpökre úgyanúgy használható módon vonatkozzon! Igazából nekem az az ötlet is tetszett, hogy a fedezés 1/4-e de 500 (vagy x) katonától stagnál.

Reply With Quote
Old 11-29-2007, 16:13
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Remy lentebb elfognak tünni az irreális termelők a csopikban elöbb utobb a nehezitések miatt. Ezekután a lenti törpéknek is szüksége lesz erre a könnyitésre ha termelni akarnak. Emellett egy faji tulajdonság ne arról szóljon, hogy az A-ban könnyedén lehessen törpét felvinni úgy hogy bármikor a fedezéshez képest fillérekért huzhasson fel bányákat. Ha az A-ban meglesz ez a lehetőség akkor lentebb is legyen meg. sokkal inkább beleillene egy szövetségbe mint most. rendben hogy jó hadis a törpe, de vannak nála jobb hadisok is, amiket nehezebben lehet szétszedni+ a törpe nagy előnye a bányái. Persze lehet egy szöviben bányás törpe is, de azzal meg lassabban lehet haladni. Perpill törpöt inkább mfként érdemes vinni.
attól félek, hogy ennek akkor az lenne a következménye, hogy a mostani jksz-es és multis topok törpéket vinnének föl - ha esetleg most nem azok vannak nekik fönt - és ezzel kiküszöbölnék a bánya gyulladásának problémáját, ráadásul nyersijük is lenne dögivel, hogy az egyéb gyújtott épületeket újraépíthessék
Reply With Quote
Old 11-29-2007, 16:20
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
attól félek, hogy ennek akkor az lenne a következménye, hogy a mostani jksz-es és multis topok törpéket vinnének föl - ha esetleg most nem azok vannak nekik fönt - és ezzel kiküszöbölnék a bánya gyulladásának problémáját, ráadásul nyersijük is lenne dögivel, hogy az egyéb gyújtott épületeket újraépíthessék
ezt most is megtehetik majd, mert ez biztos bekerül, a költségei csak a vita tárgya...

Reply With Quote
Old 11-29-2007, 16:21
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
ezt most is megtehetik majd, mert ez biztos bekerül, a költségei csak a vita tárgya...
ja, télleg sry, fáradt vagyok
azért én nem örülnék, ha megérné nekik
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules