Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Serg, a szabály nem az, hogy 100k pontérték-különbségen túl nincs foglalás, hanem az, hogy minden 1k pont különbsége 1%-kal csökkenti a hadi események hatását! (Százalékkal, és nem százalékponttal!) Ez pedig még 200 hekin is tud jelenteni 1 hekit (párbajon, HV-n akár többet is) a foglaláskor, tehát ne mondd nekem, hogy rám nem hat, ha módosításra kerül! 
A szabály eltörlése pedig kétség kívül a legegyszerűbb megoldás. Nem a legjobb, csak a legegyszerűbb. Azonban, valami hasonlóra szerintem szükség van, még dolgozom rajta, hogy lenne jó.
|
Ez nem igaz, mert csak 1400heki felett jelent valamit is, ott jelent már 1 hektár különbséget az 1k pont kb. Amúgy nem értem miért kell ezen problémáznia 1-2 embernek, hiénák mindig lesznek, az is egy módszer, nem csak élezett hadist lehet játszani a játékban, van akinek nincs akkora pénze. Ráadásul ez a topic nem erről szól, ez egy magas hekin előforduló BUG-ról szól. amikor kitalálták ezt a szabályt nem hiszem hogy gondolkodtak volna azon,hogy hogy fog hatni ez az 1misi körüli orikra és ütéseikre. Én nekem is jobban tetszik az arányos változás