Quote:
Originally Posted by aúú
Egyszerű, van 1/a-ban orim, amivel küzdök, hogy egyszer elérjem az első helyet (egész klánnal együtt) és nincs más lehetőségem a játékra a többi orimmal, csak ha körbe fordulok... és én is azt mondom, hogy nincs gyakorlati haszna a kék 9-nek, sőt már 6-7-től kezdve sincs (ezt már egyszer leírtam, kár, hogy nem olvastad el), éppen ezért nem értem, hogy mi értelme annak a nehezítésnek, amivel olyasmit nehezítünk aminek nincs sem értelme túl sok, sem gyakorlati haszna (megsúgom amúgy, hogy ha 2/b-ben el tudod érni a 4. helyet akkor az első sem lenne gond, de egy szövit még mindig szétszedsz ezzel, gyakorlatilag a semmiért)...
Tőled meg erre várom a választ, hogy ennek mi értelme ?
Ha ugyanezt az energiát új dolgok, vagy a fajok rendbe tételére használnánk, sokkal többet tennénk a játék játszhatósága érdekében...
|
Az az értelme, hogy a számocskákat kinevezük annak amit jellenleg is betölt 3-4 fölött vagyis "tudás szintnek" (nem szó szerint értendö). Akinek kell (9) az küzdjön meg érte ha nem akarja verni a melét vele mondjon le róla...
Mellesleg ha azt az energiát amit tizen vagy huszon valáhány oldalon keresztül arra fordittotál, hogy egyedül (esetlég még valaki) megvétozd a top1-et másra forditod akkor biztos, hogy nem 5 hanem csak 3 orámba telt volna végig olvasni a hozzá szolásokat.