05-28-2007, 10:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Háborúban én védeni és támadni egyaránt kihasználom a help lehetőségét.
|
Sokkal több esetben vannak szingli ütések, mint háborúk. Ezeknél az áldozat nyilván nem hív be szövihelpet.
Quote:
A-ban nem csak termeléskor, hanem mindig célszerű megszervezni a figyelést.
|
Akkor nem csak termeléskor, hanem mindig fennáll az, hogy 1A-ban többet kell teljesíteni/gépnél lenni mint máshol, a sima boldoguláshoz.
Quote:
Az A top30% lényegesen könnyebb a B top 1%ánál szerintem, ráadásul erre már be van vezetve szabály, mégpedig a kékszámosok tekintetében.
|
Tehát sztd aki teljesíti a B top1%-ot, az megérdemelné a kis kék számot 1A nélkül?
Quote:
És végezetül, nem nagyon értem ezt az egész topicot. Alapvető dilemma, hogy napi kevés belépés mellett, mégis miképpen akarjátok élvezetesebbé tenni a játékot? Akik sokat vannak, azoknak rendszerint pörög a játék, és mint lentebb, itt is előnyben vannak a keveset belépőkkel szemben.
|
A topic kissé hektikus, mert a címe irreális célra utal, ti h ne kelljen az 1A-ban top30%-ot elérni.
Ami miatt vsz mégis érdemes megállni egy pillanatra e mellett, az az, hogy lehetnek olyan játékosok, akik bár el tudnák érni az 1A top30%-ot, de annyira megszokták a lentebbi 4-es, zárt szöviket, hogy nem fekszik nekik az új stílus. Ez akárhogy is nézzük, kisebb kedvvel játszókat, adott esetben meg a játékosszám csökkenését okozza. Legalábbis, ha tényleg létezik egy ilyen réteg.
A zéróstart vagy új ori indítása szerintem azért nem megoldás ilyen esetben, mert az nem más, mint az általános vereség beismerése.
Last edited by Princ; 05-28-2007 at 10:52..
|