Quote:
Originally Posted by Princ
Tehát légyszíves megmondani, miért könnyebb az 1A-beli top30-ba jutás, mint máshol. Én ugyanis csak e furcsa vélemény miatt nézek nagyokat. 
|
1. klánraktár, gyakorlatilag a nyersi és a taki piacod, egész nap nyitva lenne
2. lehettek akár 10-en is, feltételezhető hogy több a távolbanézés mint egy 4-fős szöviben.
3. a pénz útja nem, két három kör, vagy nem 120kör, hanem azonnal kaphatsz a szöviktöl pénzt, ez könyebbé eszi a sereg a cserét.
4. nagyobb hektár, nagyobb földfoglalás, igaz ez oda vissza él.
fellépsz 3 szöviddel, nem full pénzel, de van nálatok némi kp, nem 2400-on, csak 2000 hektáron léptetek. Mind a 4-en csak top30-at akartok és utánna fordultok.
Én csinálnék négy gnómot, megcsináltok egy klánt, klánrakit bele, 3-an full defensivre áltok be, házat és tanyát picit többet is raktok az oriba mint kellene, a 4. tag hadira épül, és a másk három támogatásával elindul felfelé kb 1700-1800hekit kell ütnie, ez jó esetben meg van 10-15ütésböl. Valóban rá kell szánnod egy hetet, de egy hét alatt, legyen két hét feljuthatsz a top 30-ba, ahol te épülsz át defensiv termelgetősre és egy másik szövid veszi fel a hadi figurát, neki két kicsi és egy nagyobb ori termel már és igy tovább.
Amig egy támad, addig a másik három katonát és gabonát termel, piacozik, mert lehet és keresni is lehet a piacon, ha nagy országok neki állnak csatázni, óriási pénzeket lehet keresni, mert mindennek fel megy az ára.
A B-ben ha kicsit termelgewttek is, szerintem vidáman összehoztok orinként 1-2milliárdot, ami nem is oylan kevés ha nem más a cél mint a top30-ba jutás.
Szerintem könyebb, mert a klánraki segitségével támo9gatjátok egymást. Akár töben is és nem kell egymás két körös közelségében maradni a szövetségnek ahoz hogy a szövijei hatékonyan tudják támogatni az előre haladását.