Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-08-2007, 11:23
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

OFF

Most Minek ez a sok személyeskedés ????
Mert ugye Összeségében Mi történt?? Valahol a hibajavitásoknál valaki felvetette hogy az ELF véderejével nem stimmel valami...Az illetékes több lapon keresztül probálta meggyözni hogy miért nem a suppotra ir a problémájával..miután sok sok játékos beirása azt bizonyitotta hogy mégiscsak van valami utánna számolt és megköszönte hogy szoltak....
Ezután ki lett irva hogy ez

Egy másik témában felmerült, hogy az elfek védekezésével valami nem stimmel:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1691

És ennek valóban helyt is adok, valóban nincs összhangban a súgó a valósággal az elf védekezésénél.

A súgó +30% védőerőt említ, a valóságban ez a többlet csak +20%.

Valójában ez egy egyszerű javítás lenne, felvinni ezt 30-ra, ahogy a súgó említi, de úgy érzem, hogy az elfek most is igen erősek...

Úgyhogy kis közvéleménykutatást tartok, hogy mi lenne a legjobb. Ennek az eredményét figyelembeveszem majd döntéskor, de nem feltétlenül ez lesz a végleges döntés!

Tehát szerinted:

1, a súgót javítsuk a mostani helyzetnek megfelelően, és elég az elfnek a 20%-os plusz védelem (ahogy most van),

vagy

2, a védelmet erősítsük a súgóban írtak szerint, ezzel az elf védelmét +10%-kal megemelve?

ahol ugye semmi De semmi utalás adrasztikus változásra a játék közt..Majd KI lett tárgyalva a dolog annak rendje és modja szerint....

Amire ez a döntés született...

Eredeti szerző: Ati Üzenet megjelenítése
Megszületett a döntés.

Köszönöm mindenkinek az aktív részvételt a vitában.

A változtatás 2 lépcsőben zajlik.

1. lépcső: az elf a valóságban is megkapja a +30% védőerőt. Ez a változás már bekerült a játékba. A súgóban írtak szerint módosult az elf.

Bármennyire is azt mondják sokan, hogy eddig is mindenki ezzel számolt, a valóságban ez az elf védőerejének az eddigin felüli növekedését jelenti.

Éppen ezért, ha már terítékre került az elf módosítása, akkor tovább bővítjük abba az irányba, hogy ezt a most mégjobban békésre, védekezőre beállt fajt valójában is ebbe az irányba toljuk el:

2. lépcső: a napokban további módosításként az elf a támadó varázslataira, és a támadó tolvajakcióira az eddigieken felüli maluszokat kap, ezzel is a békés fejlődés fele terelve a fajt.

Indoklás: sikerült arról meggyőzni a vita alatt, hogy az elf legnagyobb problémája, hogy orkkal egyszerűen be lehet ütni. Ezért a védelmi bővítést ezirányban indokoltnak látom. Az orkkal (és ezzel egyidőben minden más fajjal) szembeni majdhogynem teljes katonai védettség azonban azt is megkívánja, hogy ez a védettség ne járjon azzal a tudattal, hogy mostantól minden más fajt büntetlenül és korlátlanul piszkálhat, a visszatámadás lehetősége nélkül. Ezért a mások elleni ártó akciók mindenképpen korlátozásra szorulnak.

Mégegyszer tehát:

már megtörtént változás: az elf védőereje a súgóban írt +30%-ra emelkedett.

a napokban várható, még be nem vezetett változás: az elf ártó akcióira további maluszok.

Tehát Minden itt van....

Viszont egy dolgot Nem értek . tehát ugye azt irja a FÖNÖK hogy azért lett TÉNYLEGES 30% mert az orkok eddig beütötték..No kérem éN mindenhol azt olvastam hogy igy a 30% Nélkül is csak nagy NEHÉZSÉGEK árán ütötték be az ELF-*et alá GoldHawk...vagy nem is tudta , mert nagyobb lett volna a kár mint a haszon....
Akkro egy egyszerünek tünö hibábol miért kell egy ekkorra változtatást eszközölni ráadásul ugy hogy a felkészülési idö a nullával volt egyenlö ?????
Nekem az egséz egy boszorkányüldözésre hasonlit egy faj ellen akire ráfogták hogy unalmukban gyujtogattak az A ban......
Biztos kell a változtatás mert változás nélkül nincs játék de ez ebben a formában nagyon nem megfelelönek tünik....

ON
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-08-2007, 11:26
-Hiena-'s Avatar
-Hiena- -Hiena- is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Aliana View Post
hát pontosan
aki nem játszik elffel nem is tudaj mit tud.. vagyis mit tudott
aki eddig burok alatt elt es artozgatott a fantomsereg vedelmebol annak pukija sincs milyen nehez es koltseges beverni egy elfet. (nem A)
azt hiszed a tobbi fajnak fenekig tejfol az elete ?
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 11:26
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Az elf nem volt beüthetetlen eddig sem. És most sem az.
Mindig, mindenhol meg lehetett verni.

Ja, hogy ahhoz gondolkodni, számolni, és áldozatokat hozni kellett? Ja boccs... Az már nem tetszik senkinek?..

Érdekes...
Gnómtól is lehet tekercset lopni. Csak meg kell érte kűzdeni.
Óriást is le lehet varázsolni, csak kűzdeni kell érte.
Embert is lehet ártózni, csak kűzedni kell érte...

És a kűzdés nem abból állt, hogy több, meg erősebb támadást indítottunk. Hanem abból, hgoy "Mit kapok az arcomba vissza, ha én ezt most megteszem?"

Eddig mindig volt a kérdés után egy felsorolás, hogy mit...
Minden fajnál.

Most az elfnél NINCS.
Semmit nem tud kezdeni veled, ha valamit is csinálsz vele.

Ingyen homokzsák, ami csak arra jó, hogy üssed, lopd, varázsold. Úgyse tud visszavágni...
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 11:29
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Hiena- View Post
aki eddig burok alatt elt es artozgatott a fantomsereg vedelmebol annak pukija sincs milyen nehez es koltseges beverni egy elfet. (nem A)
Megint ez a mánia, hogy az elf csak ül, és gonoszul bántja a környékét a falai mögül... lehet hogy én mázlista vagyok, de engem még soha elf nem bántott ok nélkül, és én sem bántok senkit csak azért mert megtehetem.
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 11:30
lacqa lacqa is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Ati, ez még mindig nem igaz! Légyszíves csak erre válaszolj: Te, a szövid és a klánod ha elfet ütöttetek 20 vagy 30%kal számoltatok???
egyszerűen nem hiszem el, hogy egy értelmes ember - mint te (de vonatkozik ez például lacira is és hadd-ne-keressem-ki-még-ki-mindenkire) - nem hajlandó belegondolni abba az ezerszer leírt mondatba, hogy az elfet sokan meg sem próbálták támadni (ezek ezután sem fogják, ha mégis valszeg pattannak), akik viszont mégis, legalább akkora részük ment vakon, mint ahányan kicentizve.

sőt én sokat játszottam kényszerűségből MF-ként, illetve félprofi és amatőr szövikben, és az eddigi tapsztalatom szerint sokszor kell egy hadisnak vakon mennie, sokkal többször mint tiszta helyzetben...
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 11:30
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Az elf nem volt beüthetetlen eddig sem. És most sem az.
Mindig, mindenhol meg lehetett verni.

Ingyen homokzsák, ami csak arra jó, hogy üssed, lopd, varázsold. Úgyse tud visszavágni...

tudod mit ??

így van !!

így ok?

csak 1 kérdésem van: melyik faj nem ilyen?

mond ki bátran.
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 11:33
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
az elf hadis faj. nézd meg a teki bónuszát.
Ez még szúrja a szemem.
Megnéztem a teki bónuszt: 40% mágia a kérdésem, akkor most varázslónak jó?
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 11:35
-Hiena-'s Avatar
-Hiena- -Hiena- is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Semmit nem tud kezdeni veled, ha valamit is csinálsz vele.

nem igaz. minden teren erosen vedve van. mar ettol nem lesz homokzsak. ahogy eddig sem volt az. +uthet, artozhat, folyamatosan lophat.
mivel az elf erosen vedett batran artozhatott, olhetett a bunkerebol es marhanehez volt neki visszavagni.
mostantol kevesbe jo agresszor es ugyanolyan jo vagy jobb vedekezo mint volt.
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 11:36
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Ha már látod, hgoy fantomsereg van rajta, akkor a gömb sikerült.
Tehát látod a személyiségét, hogy túlélő-e vagy sem.

1 tűzgolyó, papír, és ceruza. = Megmondatd miből mennyi van arányaiban.
Ha kijön, hogy elpusztult 8 íjász, 91 varázsló és 129 tolvaj, már ment is a sereg... Mert arányait tekintve HALÁLLAZÁN beverted.

pontosabb számolás:
Éplista.
Csak össze kell szorozni pár számot. = darabszámra megmondom milyen egysége van.

A fantomsereg semmitől sem véd, csak pár% készültséggel többe kerül megmondani, hogy milye van.

És hogy mint mondtad, nem A:
Hát ha nem A, akkor meg más csoportokban elég sok a varázsló, meg a tolvaj. Egy elf NEM engedheti meg magának azt, hogy 35/35 vagy akár 40/40 % barakk/torony legyen, mert a SZ..emét is kilopják, meg agyonrengetik, meg amit akarsz...

És vegyük bele a VIP elfeket!
Többezer/több tízezer forintot bukhat el, ha törölnie kell az országát azért, mert pár 'kedves' ork most vérszemet kap, és kivetik a TOP30-ból...

És ha szemetek, soha többé nem is engedik oda vissza.

Ergó: Játszhatatlan faj, mert már az 5. szintről sem tud feljebb lépni... Amelyik fajjal meg nem lehet szintet lépni, azt meg ki is lehet venni a játékból, mert nincs értelme...

(Nem vagyok efl-fanatikus, hadis/varis országaim vannak!)
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 11:38
Aliana Aliana is offline
Junior Member

Longevity: 97%

Quote:
nagy tévedés..
az elf nem él burok alatt,csak aki úgy játszik vele!
tudod bármilyen szinten drága bárkit beverni
és nem pont egy elfet kell
lehe mást is ütni
jó ha az elf ártózott ,lopott az más..
de lehet én vagyok túl szolid játékos,de amíg ne bántanak sosem ártanék senkinek
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules