|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-08-2007, 20:30
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Hát nagyon úgy néz ki h nem maradt más mint az, h az én kis elf tolis orimmal a következő szintlépésnél fajt váltok... Mert sztem azt mindenki beláthatja h ezekkel a maluszokkal az elf már nem tartozik a jó toli kategóriába... 
|

05-08-2007, 20:31
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Trek
Hát nagyon úgy néz ki h nem maradt más mint az, h az én kis elf tolis orimmal a következő szintlépésnél fajt váltok... Mert sztem azt mindenki beláthatja h ezekkel a maluszokkal az elf már nem tartozik a jó toli kategóriába... 
|
Megint ilyen butaságokat írni... nem tanultad még meg, hogy az elf nem tolvaj? És nem varázsló? De hadis sem? A nagyok megmondták, vedd tudomásul hogy eddig egy lehetetlen országgal játszottál 
|

05-08-2007, 20:31
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
igen, ezt mar 105 oldallal ezelott leszogeztuk 
|

05-08-2007, 20:34
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
mindenki azt mondja, hogy kiszolgáltatott lett a hadisoknak, semmi elrettentő ereje nincs
ezért gondoltam valami olyasmire, hogy amíg nem bántjuk addig maradjon esélytelen az ártózásra, de ha megtámadják, akkor legyen esélye valamit tenni is a támadó ellen
ezt úgy próbálnám meg elérni, hogy megtartanám a mostani maluszokat, viszont aki az elfet támadja, azzal szemben ez a malusz a felére redukálódik
értem ez alatt, hogy teszem azt csak 1%-al fáradnak jobban a varik és 80% helyett csak 40%-al csökkenne az ártó tolvajakciók hatásfoka
ez a támadástól számított 24 (akár több-kevesebb) órán belül visszaállna alaphelyzetbe, szakaszosan: 12 óránként 1% fáradékonyság és 6 óránként 10% hatásfokcsökkenés (esetleg arányosan több, kevesebb idő alatt)
ez amolyan a káposzta is megmarad megoldás lenne, - mert megmaradna békés, tamagocsi fajnak, de ha atrocitások érnék, akkor vissza tudna vágni - ha tetszene mindenkienk
remélem nem loptam el senkinek sem az ötletét...
|
de az enyémet  csak ez a másik oldalról közelíti meg a dolgot, nekem ez is szimpatikus, meg az enyém is, nevezzetek nagyképűnek de szerintem eddig kettőnk ötlete adhat jó megoldást, ha Attiék leprogramozzák, a többi addon sírás, vagy alkudozás.
Aki nem így gondolja várom a csatatéren 
|

05-08-2007, 20:35
|
Junior Member
|
|
|
|
Ati azt megkérdezhetném h arra van e vmi esély h változik vmi az elfel kapcsolatban mostanában? Vagy erre nincs esély...
|

05-08-2007, 20:37
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Trek
Ati azt megkérdezhetném h arra van e vmi esély h változik vmi az elfel kapcsolatban mostanában? Vagy erre nincs esély...
|
Lásd előző válaszaim.
|

05-08-2007, 20:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Korábban dobtam fel egy toronyszázalékkal emelkedő malusz javaslatot. Kis módosítással leírom megint:
Maradna az alap 20% zsákmány mínusz a támadó toliakcióknál. De ez növekedne a tornyok 20% fölötti százalékarányának két vagy háromszorosánál. Remélem érthető, ha nem akkor példa:
Kétszeres szorzóval:
0-20% toronynál, marad 20% a malusz.
21% toronynál, 22% malusz
....
25% toronynál, 30% malusz
....
30% toronynál, 40% malusz
...
35% toronynál, 50% malusz
Háromszoros szorzóval
0-20% toronynál, marad 20% a malussz.
21% toronynál, 23% malusz
....
25% toronynál, 35% malusz
....
30% toronynál, 50% malusz
...
35% toronynál 65% malusz
És így tovább. Minnél üthetetlenebb sereggel, annál inkább deffenzív játékra kényszerül. Ha pedig kevesebb tornyot tart 20%-nál maradna a korábban használható tolis. Ez a verzió az 1/A-ban játszó hadisok számára sem lenne olyan rossz.
|
most olvasom vissza ez is elég jó ötletnek tűnik első olvasásra. Na azért gyűlnek itt a használható eredmények is...
|

05-08-2007, 20:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Yberia
de az enyémet  csak ez a másik oldalról közelíti meg a dolgot, nekem ez is szimpatikus, meg az enyém is, nevezzetek nagyképűnek de szerintem eddig kettőnk ötlete adhat jó megoldást, ha Attiék leprogramozzák, a többi addon sírás, vagy alkudozás.
Aki nem így gondolja várom a csatatéren 
|
bocsi 
de legalább előrehoztad az ötletet
már csak a többiek véleményére lennék kíváncsi 
|

05-08-2007, 20:43
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Ez így hülyeség.
A kezdő szövim, most öli le egy gnóm, ami ellen tehetetlen vagyok...
Ráadásul egy kezdő gnóm, tábornok szemivel... 
Mit kezdjek ezzel a rakás... országgal?
Legalább hagy váltsak most fajt!
Kérlek!!!!

05-08-2007, 20:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Majd Hiéna kivesz a bajból az ötleteivel.Nyugi
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|