Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-08-2007, 12:27
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
egy másik kérdés: ki mondta hogy pénz nélkül kell jáccani???
és még 1: Melyik mf ori életképes hosszútávon ha nincs tartaléka??? elég egyszer összeakadnia egy agresszivabb szövivel és bármelyik mf sirhat...
Miért kell feltétlen a pénzre alapozni?

Bármejik MF életképes hosszútávon, nagy tartalék nélkül is. Csak nem kell agyatlanul ütni mindenkit. A legtöbb orim mf és a normálban spec a 3. szintig simán felkocogtak úgy, hogy nem volt bennük tartalék. Mivel nem voltak elég csábos pénzezzsákok a szöviknek.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-08-2007, 12:29
Phoenix's Avatar
Phoenix Phoenix is offline
Member

Itt elsődlegesen nem azzal van baj, hogy gyengítve lett, mint ahogy azt egy páran már leírtuk, hanem az hogy ez túl sok lett, mert "kellett egy békés faj" alapon de persze ugyanazon az oldalon azt mondják, hogy azért hódító, mert támadni kell. De mivel az isten szerelmére...ne hadizzunk elfel...ha azt akarna a sok emberke, akkor más fajjal lenne (óriás, gnóm, törpe ork). Akkor be is akarjátok skatulyázni, hogy nem lehet se tolis, se varis, akkor mi legyen? Ja hogy csak kajatermelésre és védekezésre, csendben felfedezésre? Hmmm...gondoljunk bele:
1, Kajatermelés: kifizetődő? NEM!
2, Nyersanyag: hát jó lenne, de kevesebb termelés, és mi leszünk a következő törp jelölt!
3, Felfedezés: dejódejó...felfedeztem 30 hekit, másnap visszacsapnak 70et, utánna meg jön a felfedezési arány, hogy bocsi, de nem fedezhetsz többet, inkább támadj. De mivel is? Ja hogy nem kaptam minuszt a Hadseregre? Hááát, azért nem hiszem, hogy be tudna ütni egy óriást, vagy akármilyen fajt, hacsak nem kezdő az illető. Kitámadott ori? Nem rossz megoldás, de amint kimész egyből mennek rád a hiénák (bocs ez nem személyeskedés ) és megint lent leszel a csopi alján. Seregcsere? Mindenki ezt írja, de tood azért erre össze is kéne szedni a pénzt. De honnan?
4, Szövi, nem szövi: ez is egy jó kérdés. Szöviben szép és jó volna, de minek? Haszont szerezni? Akkor inkább félelfet, mert jobb a tolvaja. Hadisnak? Áááá...inkább akkor más fajt. Varisnak? Hogyisne...egy szöviháború első körében elhalálozik.

Most hirtelen ennyi jutott az eszembe
Kérem az ellenérveket

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."

(BattleStar Galactica)
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:32
Tomas-bpm's Avatar
Tomas-bpm Tomas-bpm is offline
Junior Member

Longevity: 98%

ráadásul épp olyan alapon írják a változtatásokat hogy aki 3-4x tud belépni max, legyen elf, és békés meg minden...de a seregcsere az nem éppen egy 3-4x belépős dolog, szerintem...
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:33
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Phoenix
Egyetértés.

Vagy ha már "békés" fajnak lett kikiáltva akkor legyen szabad neki a felfedezés 225kati/heki akár a végtelenig. Elvégre ők csak békésen terjeszkednek nem?
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:34
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
1

Még 9-et várok.

Köszi a jótanácsot. Törlöm mind a 12 orimat, és indítok valamit, amivel megtanulok játszani.
nagyon off, személyeskedő off, demagóg off:
szóval te, akinek most épp nincs elfje, de van egy, és most négy elfed van anarchban, de az országaid (12 db.) 80%-a nem elf, azaz... mi lenne, ha a bohóckodás, hőbörgés és hazudozás helyett visszamennél az anarchba játszani, amig le nem higgadsz, és képes leszel értelmes hozzászólásokkal előbbre vinni a játék fejlesztését. többek között - vagy inkább első sorban - a te demagóg személyeskedő hozzászólásaid következménye, hogy ahelyett hogy valami értelmes konszenzus, vagy legalább kompromisszum alakulhatott volna ki konstruktív vita során, Ati bekeményített és némileg hasraütésszerűen kitalált valamit. és ebben a valamiben a többség számára (sőt egy-két hozzászólásod szerint neked is) "csak" a mértékkel van baj. vagyis simán lehetett volna sokkal jobb a helyzet. de köszönd magadnak, és akik - mint azt írták páran - törölnek esetleg emiatt, azoknak üzenem hogy köszönjétek Pax-nak és társainak.

Last edited by lacqa; 05-08-2007 at 12:43..
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:35
-(0Kristóf0)- -(0Kristóf0)- is offline
Member

Longevity: 93%
Angry

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Most minden bizonnyal összeomlott akkor ez a stratégiád, mert bár a védelmed erősebb lett, és más változás nem érint, most mégis ööö... egész pontosan azon kívül, hogy erősebb lett a védelmed, mi is változott számodra? Semmi.

No akkor egész pontosan mi is a probléma? Ezt még mindig nem fejtetted ki.
Te mindég és mindég azzal a rohadt +10%-kal jösz! És mi lett ebből, megszavaztuk hogy legyen meg az elfnek a súgóban leírt +10%.
Erre mindenki képébe bele vágjátok azt hogy 3-al jobban fáradnak a varik, 5x több rúna és hogy nem lesznek tolis elfek. Mert szerinted az felfedezgetős faj!
Mennyémá! Én jó ha minden elf orimmal 2-2x fedezgettem!
Az elf igenis tolis varis! Még akkor is ha az 1/A-ban ő a védelem meg a kajamaster! De kit érdekel most az A? Van még 4 szint amiben az elfeket határozottam megkeserítettétek! Kidobják a szövikből, és beindul a pulykavadászat! [u] [u]

Tudod mit akkor álljon vissza a régi rend! Gőzöm nem volt hogy az elf maluszokat fog kapni! És sok másnak sem!
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:35
-(0Kristóf0)- -(0Kristóf0)- is offline
Member

Bocs a durva hangnemért!
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:40
Dr Rozi rendel Dr Rozi rendel is offline
Member

Nah... végére értem az irományoknak...
Phoenix-el énis egyetértek, nem ragozom tovább ezt a részét.
A probléma az szerintem, hogy egyik hértől a másikra kiszúrtak egy csomó emberrel.
Mert ugye ha a boltban megveszek egy terméket, tetszik, de a következő héten hiába veszek ugyanolyat, nem azt találom a dobozban!!
És még ne is emeljek szót érte!!??
Ha már békés fajnak titulálták sokan, akkor meg se lehessen támadni, se ártózni.... ez is ugyanolyan nonszensz, mint amit most kapott...
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:47
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel View Post
Nah... végére értem az irományoknak...
Phoenix-el énis egyetértek, nem ragozom tovább ezt a részét.
A probléma az szerintem, hogy egyik hértől a másikra kiszúrtak egy csomó emberrel.
Mert ugye ha a boltban megveszek egy terméket, tetszik, de a következő héten hiába veszek ugyanolyat, nem azt találom a dobozban!!
És még ne is emeljek szót érte!!??
Ha már békés fajnak titulálták sokan, akkor meg se lehessen támadni, se ártózni.... ez is ugyanolyan nonszensz, mint amit most kapott...
Alkalmazkodni kell a változásokhoz. A boltban sem ugyanazt kapod pl fél évvel később, csak nem veszed észre, mert nem szólnak előre.
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:48
Dr Rozi rendel Dr Rozi rendel is offline
Member

...hogy alkalmazkodjak a változáshoz, ha azt egyik napról a másikra jelentik be???
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules