Quote:
Originally Posted by Goldy
Ezen a külső segítségen inkább nem gondolkodom el...
Persze tudom hogy én vagyok a hülye már megint... nem ismerem a játékot nem látom át meg különben is mit pofázok bele...
De ész érvet még tőled sem láttam miért kell az elfnek az a 30%
|
A Te játéktudásodat és hozzárétésedet pl én nem vonom kétségbe, és a Tiedet is tiszteletben tartom.
De lássuk be. Akármennyi is volt valójában a védelmi bónusz.
Az a gyakorlatban 30%-nak minősült!
Lehetett volna mögötte 2975%, vagy épp 1% is. Te (és mindenki más is) 30%-al számolt volna, tehát a tényleges gyakorlati védelme 30% volt eddig is!
Mert hiába volt 20% valójában, ha te úgy ütötted, hogy beférsz a 30% fölött is, akkor a 20%-on is (logikusan) átmentél...
Tehát nem változna semmi, ha 30% lenne valójában is.
És ezt ne vedd 'lehülyézésnek', mert én nem annak szánom. Pártállás (inkább fajállás) nélkül ez így van sajnos, ahogy leírtam, illetve ahogy sokan leírták.
Ha a 20% marad, és lejavítjuk (lejavítjátok) a súgót, akkor az elfeknek igenis csökken a védelme 10%-kal!
Ismétlem: Mivel mindenki 30%-al számolt, akinek nem volt meg a támadópont értéke, az NEM ment ki, mert úgy tudta, hogy bebukja a támadást! Most viszont ki fog menni! Mert tudja, hogy most már befér!
És sajnos ez az elf fajt választók igen nagy hányadánál (természetesen nem szándékos!) félrevezetésből adódó veszteségeket fognak generálni!
Tisztelettel:
Pax Hungaricum