|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 12:57
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Ezen a külső segítségen inkább nem gondolkodom el...
Persze tudom hogy én vagyok a hülye már megint... nem ismerem a játékot nem látom át meg különben is mit pofázok bele...
De ész érvet még tőled sem láttam miért kell az elfnek az a 30%
|
Mert elvileg eddig is megkapta, és mégis be tudták ütni. A támadó seregeket mindenki 30% alapján számolta, és össze tudtak hozni annyi lovast, h átmenjen a bunkeren.
|

04-25-2007, 13:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Egy bebetonozott 35-35% betoníjas elfet.
ÉS ebben pont az a lényeg, amit a Biggunosok mondanak, hogy nem csak seregben kéne állandóan gondolkodni az Aban, ígyis túl seregorientált...
|
közben az alattad lévő klántársa vagy aki épp két körre kerül beüt...
35-35%-os elfnek is van kb 6-6% temploma kocsmája +20% védelme vari és tolvaj akcióra
ha átépül 30-30%-osra varizzam meg lopja tovább orkkal
+-1% készültséggel +30% rúnával.... ez nagyon nem tűnik fair küzdelemnek
|

04-25-2007, 13:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
35% barakk orkén???
a fél A rajtam röhögne olyan orival...
|
Na nekem innen derult most ki, hogy nincs tul sok erzeked a "dinamikus, helyzetfuggo" orifelepitesrol. Goldi, nincsenek bebetonozott sablonok. 35% barakk boven eleg sablonelfek ellen, hiszen az emlitett sok torony miatt beutni teged eselytelenek, de Te meg konnyeden szetartozod oket. Ezenkivul van akkora vedelem, es utoera annyi barakkos orkban, hogy barkit visszauss aki kimegy rad annyival, hogy atusson. De itt "elfekkel korbevett orkokrol volt szo". Tudom, hogy teljesen offtopic vagyok, de egyszeruen rossz nezni, hogy mennyire szuklatokoruen, es sablonosan irkalsz, mar-mar szinte csolatasszeruen. Tudod mit, elfogadtuk, hogy mi a velemenyed, de kicsit furan jon ki, hogy vitatkozni probalsz egy marha nagy szemellenzovel a fejeden... 

04-25-2007, 13:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Mert elvileg eddig is megkapta, és mégis be tudták ütni. A támadó seregeket mindenki 30% alapján számolta, és össze tudtak hozni annyi lovast, h átmenjen a bunkeren.
|
Az érte hozott áldozatott nem érzem egyensúlyban azzal amit kaphat érte ha megteszi...
|

04-25-2007, 13:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Na nekem innen derult most ki, hogy nincs tul sok erzeked a "dinamikus, helyzetfuggo" orifelepitesrol. Goldi, nincsenek bebetonozott sablonok. 35% barakk boven eleg sablonelfek ellen, hiszen az emlitett sok torony miatt beutni teged eselytelenek, de Te meg konnyeden szetartozod oket. Ezenkivul van akkora vedelem, es utoera annyi barakkos orkban, hogy barkit visszauss aki kimegy rad annyival, hogy atusson. De itt "elfekkel korbevett orkokrol volt szo". Tudom, hogy teljesen offtopic vagyok, de egyszeruen rossz nezni, hogy mennyire szuklatokoruen, es sablonosan irkalsz, mar-mar szinte csolatasszeruen. Tudod mit, elfogadtuk, hogy mi a velemenyed, de kicsit furan jon ki, hogy vitatkozni probalsz egy marha nagy szemellenzovel a fejeden... 
|
Én is védeném azt a bazi nagy elfet odafent...
|

04-25-2007, 13:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Ki tudunk végre lépni az 1A-ból, vagy most már csak erről fogunk beszélni? Megint megkérdem: azon az egyetlen csoporton kívül hol fogsz te egy ilyen orkkal "könnyedén szétártózni" egy valamennyire is értelmes elfet??
|

04-25-2007, 13:05
|
Member
|
|
|
|
kezdtek átmenni személyeskedésbe...
Steve`sfield (#324643)
|

|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Az érte hozott áldozatott nem érzem egyensúlyban azzal amit kaphat érte ha megteszi...
|
Ha földhöz akarsz jutni az A-ban , kockáztatni kell. Nyilvánvaló, hogy senki nem adja szívesen a földjét, a fedezési módosítás után. Ezért lett ennyi bunker. Rendesen meg kell harcolni pár hekiért is.
|

|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ki tudunk végre lépni az 1A-ból, vagy most már csak erről fogunk beszélni? Megint megkérdem: azon az egyetlen csoporton kívül hol fogsz te egy ilyen orkkal szétszedni egy valamennyire is értelmes elfet??
|
Azon az egy csoporton kívül máshol van elég célpont.
Steve`sfield (#324643)
|

04-25-2007, 13:06
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Szerintem egyelore hulyeseg lenne errol ertesitest kuldeni.
Tobben irtatok, hogy kevesen latogatjak a forumot, tehat szerintem legalabb ugyanannyi tamado sem tudja ezt a kis bugot most mint ahany elf nem... es ne legyunk olyan szuklatokoruek, hogy most olyan a helyzet, hogy az osszes szegeny elf vedtelen marad es nemis tud rola DE az osszes ork meg igen.
Ezzel kapcsolatban ha neadjisten valakinek megis serul az orija, majd utolag reklamalhat 
Es azsem indok, hogy most A-ban szegeny elfek sokat veszthetnek ezalatt az ido alatt, az A pont aza csoport ahol mindenki gyorsreagalasu es nembirom elkepzelni, hogy akarki is ott ne hallott volna mar most errol, tehat par kor alatt fentebbtudja huzni a barakk-torony %-ot, teszemazt utana par oraig nehezebben tolvajol, nabumm.
Bocsanat, kicsit off lett.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|