Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%) 37 41.11%
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%) 53 58.89%
Voters: 90. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-25-2007, 13:06
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Ki tudunk végre lépni az 1A-ból, vagy most már csak erről fogunk beszélni? Megint megkérdem: azon az egyetlen csoporton kívül hol fogsz te egy ilyen orkkal "könnyedén szétártózni" egy valamennyire is értelmes elfet??
Azon kivul hogy leszel teljesen korbeveve elfekkel, ugy hogy mas celpontod nincs, hogy tudj haladni? Na ugye, hogy sehol...
Old 04-25-2007, 13:08
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Azon kivul hogy leszel teljesen korbeveve elfekkel, ugy hogy mas celpontod nincs, hogy tudj haladni? Na ugye, hogy sehol...
Akkor viszont nyisson valaki egy másik topicot, ahol meg lehet beszélni az 1A-s ork vs. elf kérdést, már oldalak óta megy az offolás...
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 13:09
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Akkor viszont nyisson valaki egy másik topicot, ahol meg lehet beszélni az 1A-s ork vs. elf kérdést, már oldalak óta megy az offolás...
Szerintem ez nem off. Ez a döntés az egyensúlyról szól és leginkább orkok ellen jön ki.

Érdekes hogy ki hogyan szavaz, még egy klánon belül is.
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 13:12
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Szerintem ez nem off. Ez a döntés az egyensúlyról szól és leginkább orkok ellen jön ki.
Viszont ez csak az 1A-ra vonatkozik. Ahogy Remy is mondta egy-két hsz-vel fentebb, máshol van mit ütnöd. A felvetett téma meg az EGÉSZ Hódítóról szól, nem csak az 1A-ról, hogy miképpen lehet ott boldogulni az elfek ellen.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 13:17
API API is offline
Junior Member

Longevity: 94%
Thumbs down

gondolom az elfek az erősítés mellett nyüszögnek, a nemelfek meg a súgó javításán...
énis voltam olyan szöviben Aban, ahol volt elf... és jól jö/hete/tt volna a védelemben a + %...
és voltam olyan helyzetben, ahol a környék elf volt és idegbetegség volt áthámozni magam köztük /nem rajtuk... mert nem lehetett rajtuk/
sztem aki elfre ment/megy az eddig a 30%kal számolt és tutira ment... ha meg vakon ment, akko meg benne volt a pakliban a kopp...

szerintem Ati a súgót fogja javítani mert eddig is az volt a cél a sok módosítással, hogy a hadi akciók kerüljenek előtérbe...

feljebb valahol olvastam, h ha az orknak jár a + támadó bónusz, akkor az elfnek meg járjon a védő... na... szerintem azért ez nem ugyanaz... mert aki az orkot vállalja, az vállalja a tekitlenítést, ártózást és egyebeket... úgyhogy megérdemli a plusz bónuszt... meg különbenis.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 13:17
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Quote:
Viszont ez csak az 1A-ra vonatkozik. Ahogy Remy is mondta egy-két hsz-vel fentebb, máshol van mit ütnöd. A felvetett téma meg az EGÉSZ Hódítóról szól, nem csak az 1A-ról, hogy miképpen lehet ott boldogulni az elfek ellen.
1/A-ban nem váltasz fajt, ha hosszútávra tervezel. Más csoportokban viszont 1000 körönként szintet lépsz, és választhatsz másik fajt.
Tehát legjobban az A-ban maradókat érinti ez a kérdés.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 13:19
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
1/A-ban nem váltasz fajt, ha hosszútávra tervezel. Más csoportokban viszont 1000 körönként szintet lépsz, és választhatsz másik fajt.
Tehát legjobban az A-ban maradókat érinti ez a kérdés.
Viszont az 1A-ban maradók vannak a legkevesebben. Mi legyen tehát a fontos, a mennyiség vagy a minőség?

Komolyabban: amit írtál, abban igazad van, de az is tény, hogy a döntésben mindenki érintett, nem csak azok, akik elakadtak az elfekben odafent.

Last edited by laci; 04-25-2007 at 13:22..
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 13:21
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Quote:
Viszont az 1A-ban maradók vannak a legkevesebben. Mi legyen tehát a fontos, a mennyiség vagy a minőség?
Örülnél ha 20-25k hekis 1/A-s oridról lehúznának 2-3000 hektárt azért, mert elírták anno a súgót?

az 1/A-s orikban nem csak 41 nap munkája van benne, hanem éveké. Ezt ne felejtsd el.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 13:21
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Szerintem éppen elegen vannak "Aban maradók"...
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 13:24
laci laci is offline
Member

Azóta pontosítottam, csak írás közben reagáltatok.

Én csak arra kérek mindenkit, hogy ne váltsunk át megint arra, hogy mindent az 1A-hoz igazítunk, vegyük figyelembe azokat is, akiknek nem az a céljuk, hogy ott fejlődjenek hónapokon vagy éveken át.

(és most NE váltsunk át egy "szeretem az A-t"-"nem szeretem az A-t" vitára, abból már volt elég
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules