Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-24-2007, 00:13
Lik-lak Lik-lak is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%
Wink

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
de legalább a kombót nem mindenki használja amúgy van egy még gyorsabb módszerem aminél kicsit macerásabb a beállitás de még gyorsabb és a végén csak 12kattintás
ajaj, nah tehat ha mast nemis sikerult elernem, de csak megnyilt a korvaltas-elotti-tolvajlas tortenelmenek uj korszaka... egyelore meg nem intezmenyesitett formaban, de ami kesik talan nem mulik...
Kutyuleee, te eddig a "masik oldalon" alltal, hess vissza bar inkabb maradj, mostmar hogy latod mi a helyzet.

az meg, hogy nem mindenki hasznalja, mostmar, hogy ittvan a forumon, nemolyan bitti...

Last edited by Lik-lak; 04-24-2007 at 00:15.. Reason: kieg
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-24-2007, 00:16
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Lik-lak View Post
ajaj, nah tehat ha mast nemis sikerult elernem, de csak megnyilt a korvaltas-elotti-tolvajlas tortenelmenek uj korszaka... egyelore meg nem intezmenyesitett formaban, de ami kesik talan nem mulik...
Kutyuleee, te eddig a "masik oldalon" alltal, hess vissza bar inkabb maradj, mostmar hogy latod mi a helyzet.
kimondta hogy ezen az oldalon állok csak mondtam hogy tudok módszereket a tolvajlás lehető leggyorsabb elvégzésére, de örülök neki hogy ezek külön praktitkák, és hogy a legtöbben nem ezt alkalmazzák... azért a te javaslatod még az én módszeremnél is gyorsabb lenne:P legalább 3mp had legyen a hadisoknak egérút...

Reply With Quote
Old 04-24-2007, 00:18
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Quote:
de legalább a kombót nem mindenki használja amúgy van egy még gyorsabb módszerem aminél kicsit macerásabb a beállitás de még gyorsabb és a végén csak 12kattintás
Van egy tippem, mi lehet az a módszer! De ott tényleg legalább a hangolás időigényes előtte!
Reply With Quote
Old 04-24-2007, 00:43
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Quote:
kimondta hogy ezen az oldalon állok csak mondtam hogy tudok módszereket a tolvajlás lehető leggyorsabb elvégzésére, de örülök neki hogy ezek külön praktitkák, és hogy a legtöbben nem ezt alkalmazzák... azért a te javaslatod még az én módszeremnél is gyorsabb lenne:P legalább 3mp had legyen a hadisoknak egérút...
Azt hiszem itt a közös pont!

Lik-Lak ahogy már említettem a sima lopás kb 4mp-s ciklusban hajtható végre. A jelenlegi praktikákkal 1-2 mp a ciklus viszont a te ötleteddel simán 0,5-1 mp lenne egy lopás. Vagyis leloptad 10szer mire egyáltalán reagálni tud rá!

Most teszteltem, ha 5 másodpercet számolok rá, hogy betöltsön a főmenü, akkor is 20 másodperc késéssel jelent meg az első értesítés a lopásról. Én közben 4x loptam 2 mp alatt. Lehet hogy így is vannak rá taktikai trükkök, de azért nem kéne bevezetni a játékba az ilyen gyors lopást!

Last edited by Stev; 04-24-2007 at 00:50..
Reply With Quote
Old 04-24-2007, 09:59
Peter Peter is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Stev View Post
Azt hiszem itt a közös pont!

Lik-Lak ahogy már említettem a sima lopás kb 4mp-s ciklusban hajtható végre. A jelenlegi praktikákkal 1-2 mp a ciklus viszont a te ötleteddel simán 0,5-1 mp lenne egy lopás. Vagyis leloptad 10szer mire egyáltalán reagálni tud rá!

Most teszteltem, ha 5 másodpercet számolok rá, hogy betöltsön a főmenü, akkor is 20 másodperc késéssel jelent meg az első értesítés a lopásról. Én közben 4x loptam 2 mp alatt. Lehet hogy így is vannak rá taktikai trükkök, de azért nem kéne bevezetni a játékba az ilyen gyors lopást!
én is teszteltem az imént, a jelenlegi módszerrel is bőven lehetséges 1 másodperc alatt többször (2-3) lopni, a sima backspace, kattintás kombóval...
ezek után nem tudom miről beszélünk, milyen jelenlegi 4 másodperc? az alatt teljesen le is lophatod, már most is...
Reply With Quote
Old 04-24-2007, 10:02
Steve Steve is offline
Member

Longevity: 99%

Szerintem ha egy toli nem csinál mást csak lop, akkor arra legalább legyen már annyi energiája hogy klikkel párat.
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 04-24-2007, 10:30
Lik-lak Lik-lak is offline
Member

Longevity: 95%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Szerintem ha egy toli nem csinál mást csak lop, akkor arra legalább legyen már annyi energiája hogy klikkel párat.
Nyugtazva, mindazonaltal ez nem igazan kizaro ok szerintem, mert ezek szerint szerinted is ez egy kenyelmi funkcio, ha csak a par pluszklikkeleshez tartozo energiavonzataval van baj. Tovabba szerintem meg ne legyunk mar annyira nemtommik hogy megcsipje a szemunket hogy hulye buta tolvajnak mostmar kevesebbet kellene kattintani, nemertem ez miert fajna akarkinek is.

Last edited by Lik-lak; 04-24-2007 at 10:36..
Reply With Quote
Old 04-24-2007, 10:38
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
én is teszteltem az imént, a jelenlegi módszerrel is bőven lehetséges 1 másodperc alatt többször (2-3) lopni, a sima backspace, kattintás kombóval...
ezek után nem tudom miről beszélünk, milyen jelenlegi 4 másodperc? az alatt teljesen le is lophatod, már most is...
A gyorsbillentyűvel igen. De a normál módon, amit a tolvajok többsége használ -sőt ha nem sürgős a dolog, én is- (azaz akciót listából kiválaszt, gombra kattint) kb átlag 4 másodperc egy lopás. Ezt a normál módot nem kellene 1 másodperc alá vinni csak azért mert egyesek lusták annyit kattintgatni.
Reply With Quote
Old 04-24-2007, 10:42
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
de hányan is olvasnak külső fórumot és hány játékos is van??? és amig a tolvajok nagytöbbsége nem 1mp lop 3at, mert nincs ennyi sütni valója, addig nem támogatom ezt az ötlete, mert a nagytöbbség számára változtatna a játékmeneten... rendben pár embernek megkönnyitené azt amig eddig is megtud csinálni, de fogadd el hogy a többségnek annyira nem...
inkább örülök hogy a legtöbb toli még mindig körközepén lopkod, és aki kv elött akkor is általában még pont visszatom venni a lakitekit... idáéig egyszer szedtek úgy le hogy mpenként volt 1 ciklus, és akkor már nem sikerült kiérnem a piacra időben...

Reply With Quote
Old 04-24-2007, 10:47
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Lik-lak View Post
Nyugtazva, mindazonaltal ez nem igazan kizaro ok szerintem, mert ezek szerint szerinted is ez egy kenyelmi funkcio, ha csak a par pluszklikkeleshez tartozo energiavonzataval van baj. Tovabba szerintem meg ne legyunk mar annyira nemtommik hogy megcsipje a szemunket hogy hulye buta tolvajnak mostmar kevesebbet kellene kattintani, nemertem ez miert fajna akarkinek is.
Lik-Lak érsd már meg, nem tudom hány hozzászólás óta magyarázzuk Kutyuleeeval, hogy nem a kattintgatás energiavonzatáról van szó, hanem az idővonzatáról, ami közben esetleg tenni tud valamit az áldozat. Ha benn vagy és vip vagy amikor lopnak, akkor is jó 15-20 másodperc, míg feltűnik a villogó, hogy lopnak. Nem mindegy hogy ennyi idő alatt egy átlagos tolvaj 4-5-ször, vagy 17szer lop le!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules