|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-24-2007, 00:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
de legalább a kombót nem mindenki használja  amúgy van egy még gyorsabb módszerem aminél kicsit macerásabb a beállitás de még gyorsabb és a végén csak 12kattintás 
|
ajaj, nah tehat ha mast nemis sikerult elernem, de csak megnyilt a korvaltas-elotti-tolvajlas tortenelmenek uj korszaka... egyelore meg nem intezmenyesitett formaban, de ami kesik talan nem mulik...
Kutyuleee, te eddig a "masik oldalon" alltal, hess vissza  bar inkabb maradj, mostmar hogy latod mi a helyzet.
az meg, hogy nem mindenki hasznalja, mostmar, hogy ittvan a forumon, nemolyan bitti...
Last edited by Lik-lak; 04-24-2007 at 00:15..
Reason: kieg
|

04-24-2007, 00:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
ajaj, nah tehat ha mast nemis sikerult elernem, de csak megnyilt a korvaltas-elotti-tolvajlas tortenelmenek uj korszaka... egyelore meg nem intezmenyesitett formaban, de ami kesik talan nem mulik...
Kutyuleee, te eddig a "masik oldalon" alltal, hess vissza  bar inkabb maradj, mostmar hogy latod mi a helyzet.
|
kimondta hogy ezen az oldalon állok  csak mondtam hogy tudok módszereket a tolvajlás lehető leggyorsabb elvégzésére, de örülök neki hogy ezek külön praktitkák, és hogy a legtöbben nem ezt alkalmazzák... azért a te javaslatod még az én módszeremnél is gyorsabb lenne:P legalább 3mp had legyen a hadisoknak egérút...  

04-24-2007, 00:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
de legalább a kombót nem mindenki használja  amúgy van egy még gyorsabb módszerem aminél kicsit macerásabb a beállitás de még gyorsabb és a végén csak 12kattintás 
|
Van egy tippem, mi lehet az a módszer! De ott tényleg legalább a hangolás időigényes előtte!
|

04-24-2007, 00:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
kimondta hogy ezen az oldalon állok  csak mondtam hogy tudok módszereket a tolvajlás lehető leggyorsabb elvégzésére, de örülök neki hogy ezek külön praktitkák, és hogy a legtöbben nem ezt alkalmazzák... azért a te javaslatod még az én módszeremnél is gyorsabb lenne:P legalább 3mp had legyen a hadisoknak egérút...  
|
Azt hiszem itt a közös pont!
Lik-Lak ahogy már említettem a sima lopás kb 4mp-s ciklusban hajtható végre. A jelenlegi praktikákkal 1-2 mp a ciklus viszont a te ötleteddel simán 0,5-1 mp lenne egy lopás. Vagyis leloptad 10szer mire egyáltalán reagálni tud rá!
Most teszteltem, ha 5 másodpercet számolok rá, hogy betöltsön a főmenü, akkor is 20 másodperc késéssel jelent meg az első értesítés a lopásról. Én közben 4x loptam 2 mp alatt. Lehet hogy így is vannak rá taktikai trükkök, de azért nem kéne bevezetni a játékba az ilyen gyors lopást!
Last edited by Stev; 04-24-2007 at 00:50..
|

04-24-2007, 09:59
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Azt hiszem itt a közös pont!
Lik-Lak ahogy már említettem a sima lopás kb 4mp-s ciklusban hajtható végre. A jelenlegi praktikákkal 1-2 mp a ciklus viszont a te ötleteddel simán 0,5-1 mp lenne egy lopás. Vagyis leloptad 10szer mire egyáltalán reagálni tud rá!
Most teszteltem, ha 5 másodpercet számolok rá, hogy betöltsön a főmenü, akkor is 20 másodperc késéssel jelent meg az első értesítés a lopásról. Én közben 4x loptam 2 mp alatt. Lehet hogy így is vannak rá taktikai trükkök, de azért nem kéne bevezetni a játékba az ilyen gyors lopást!
|
én is teszteltem az imént, a jelenlegi módszerrel is bőven lehetséges 1 másodperc alatt többször (2-3) lopni, a sima backspace, kattintás kombóval...
ezek után nem tudom miről beszélünk, milyen jelenlegi 4 másodperc? az alatt teljesen le is lophatod, már most is...
|

04-24-2007, 10:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szerintem ha egy toli nem csinál mást csak lop, akkor arra legalább legyen már annyi energiája hogy klikkel párat.
Steve`sfield (#324643)
|

04-24-2007, 10:30
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Szerintem ha egy toli nem csinál mást csak lop, akkor arra legalább legyen már annyi energiája hogy klikkel párat.
|
Nyugtazva, mindazonaltal ez nem igazan kizaro ok szerintem, mert ezek szerint szerinted is ez egy kenyelmi funkcio, ha csak a par pluszklikkeleshez tartozo energiavonzataval van baj. Tovabba szerintem meg ne legyunk mar annyira nemtommik hogy megcsipje a szemunket hogy hulye buta tolvajnak mostmar kevesebbet kellene kattintani, nemertem ez miert fajna akarkinek is.
Last edited by Lik-lak; 04-24-2007 at 10:36..
|

04-24-2007, 10:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
én is teszteltem az imént, a jelenlegi módszerrel is bőven lehetséges 1 másodperc alatt többször (2-3) lopni, a sima backspace, kattintás kombóval...
ezek után nem tudom miről beszélünk, milyen jelenlegi 4 másodperc? az alatt teljesen le is lophatod, már most is...
|
A gyorsbillentyűvel igen. De a normál módon, amit a tolvajok többsége használ -sőt ha nem sürgős a dolog, én is- (azaz akciót listából kiválaszt, gombra kattint) kb átlag 4 másodperc egy lopás. Ezt a normál módot nem kellene 1 másodperc alá vinni csak azért mert egyesek lusták annyit kattintgatni.
|

04-24-2007, 10:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
|
de hányan is olvasnak külső fórumot és hány játékos is van???  és amig a tolvajok nagytöbbsége nem 1mp lop 3at, mert nincs ennyi sütni valója, addig nem támogatom ezt az ötlete, mert a nagytöbbség számára változtatna a játékmeneten... rendben pár embernek megkönnyitené azt amig eddig is megtud csinálni, de fogadd el hogy a többségnek annyira nem...
inkább örülök hogy a legtöbb toli még mindig körközepén lopkod, és aki kv elött akkor is általában még pont visszatom venni a lakitekit... idáéig egyszer szedtek úgy le hogy mpenként volt 1 ciklus, és akkor már nem sikerült kiérnem a piacra időben...

04-24-2007, 10:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Nyugtazva, mindazonaltal ez nem igazan kizaro ok szerintem, mert ezek szerint szerinted is ez egy kenyelmi funkcio, ha csak a par pluszklikkeleshez tartozo energiavonzataval van baj. Tovabba szerintem meg ne legyunk mar annyira nemtommik hogy megcsipje a szemunket hogy hulye buta tolvajnak mostmar kevesebbet kellene kattintani, nemertem ez miert fajna akarkinek is.
|
Lik-Lak érsd már meg, nem tudom hány hozzászólás óta magyarázzuk Kutyuleeeval, hogy nem a kattintgatás energiavonzatáról van szó, hanem az idővonzatáról, ami közben esetleg tenni tud valamit az áldozat. Ha benn vagy és vip vagy amikor lopnak, akkor is jó 15-20 másodperc, míg feltűnik a villogó, hogy lopnak. Nem mindegy hogy ennyi idő alatt egy átlagos tolvaj 4-5-ször, vagy 17szer lop le!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|