| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |  

| 

02-22-2007, 05:14

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  mar mindegy, mert nemkivanatos szemelykent torolve lett..... |  Mármint Kisbér, vagy a másik?

|  

| 

02-22-2007, 07:13

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 96%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Synkel  Mármint Kisbér, vagy a másik? |  Gondolom a másik. Aki angolban arra van ráállva, hogy a külföldi kezdőket szivassa, megérdemli.
				__________________Pain is temporary, Glory is forever.

csokis-keksz (#410152)
 tiramisu (#394553)

|  

| 

02-22-2007, 10:00

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  mar mindegy, mert nemkivanatos szemelykent torolve lett..... |  ennek nagyon örülünk 
				__________________Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni  

|  

| 

02-22-2007, 10:09

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kutyuleee  ennek nagyon örülünk  |  Én annyira nem    
Mondtam is Goldy-nak, hogy várhatott volna még 2-3 napot...  
Csak hogy tudja miért is megy a kukába    
Mind1, van még országa más csoportokban... Majd "megvizsgálom" őket    
Jah, és köszi a kezdőkkel való együttérzést, és a bíztatást    (mostanában úgyis mindenki útál itt a külsőn   )
                 Last edited by Kisbér; 02-22-2007 at 10:10..

Reason: jah...

|  

| 

02-22-2007, 10:24

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kisbér  Én annyira nem    
Mondtam is Goldy-nak, hogy várhatott volna még 2-3 napot...  
Csak hogy tudja miért is megy a kukába    
Mind1, van még országa más csoportokban... Majd "megvizsgálom" őket    
Jah, és köszi a kezdőkkel való együttérzést, és a bíztatást    (mostanában úgyis mindenki útál itt a külsőn   ) |  Off ettől még nem szeretünk   
on 
amúgy ha látok ilyet akkor én is "összebarátkozok" vele 
				__________________Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni  

|  

| 

02-22-2007, 11:54

|  
	| 

| Member |  | 

| 

|  

| 

02-22-2007, 13:52

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Gazsy  Aktuális dilemmámmal fordulok a nagyközönség elé   
1 honapja lehuztunk szövivel vkit 500.000.000-val kb. 
Morogtak, de nem lett háború (megtárgyaltuk /alattuk voltunk kedvező pozicióban). kb rá egy hétre a tolis elkezdett szórakozni... megtárgyaltuk(aszonták jó nem lesz háború mert nem áll érdekükben, mi se akartunk akciózni...minek a felesleges veszteség...) 
felmásztunk szövivel 6-7 körrel a problémás alanyok fölé. 
Azóta 2-3 naponta rengetés. nem sok csak pár. (elmegy, biztos nem ők voltak ...   
De! 
Említett toli bebukott nálam, + kaptam pár tűzgolyót tegnap, meg kis rengést is. Erre lenyomtam a varijukról kb 6-800 varit tolikkal. (ez ma éjfél és reggel történt). azóta állandóan rengetnek. Mi a teendőm szerintetek? 
(4-es szinten folynak az események...)

Nme vagyok a jelentgetés hive..., de ez kicsit bosszantó a szitu. Egy gnom hadis keveset tehet asszem a 6 körröl való rengetések ellen...max annyi tudok tenni hogy feljebbmászok... 
Persze ez benne van a játékban. Csak ez a fajta hozzállás az ellentől. hm... 
nem igazán tetszik. 
Én vagyok túlzottan kényes?   
(amugy az okozott károk helyreállítása nem okoz gondot...még sokáig elleszek így ha kell...de kíváncsi vagyon a véleményetekre. |  Amikor már nincs feljebb... 
L-ból nekem is van hasonlo történetem kb 20-30 hely környékén történt ,h egy rozzant ember MF elkezdte piszkálni a szövinket, mivel nem tett negy kárt próbáltuk lebeszélni a dologról, ledipizni vele, de erre elkezdett keménykedni hiába próbáltam győzködni, h ember nézzél már kikbe kötsz bele.. 
Erre 2-3 moráljavító fosztás után a hadiknak,  leütöttem földre nekem pont kellett, ebből gondoltam tanul, de ó dehogy 7 körröl elkezdte gyilkolni a varijaimat... a top elején már azért jelentősen sokat kellett volna bontani, h ártsunk neki, nekem meg peregtek a varijaim és néztük tehetetlenül... 
A diplomácia se naon segített hiába írtam neki h gondoljon már bele mit tehettünk volna vele, ahelyet a jelzés értékű fogalás után... 
eltel 1 hét h megunta, bíztunk abba hátha vki kiszurja mennyire üthető az orija és leverik, de nem... nos ekkor elgondolkodtató volt számomra az emberi faj távolról való sérthetetlensége... 
A gyerek megunta a dolgot és mivel nem volt sok pénze ,el kellett volna tartania magát így abbahagyta,és mikor közelebb jött mi meg neki estünk... 
A végén már sajnáltam értelmetlen háboru min. 400 milla veszteség és 1 szétvert ori.    
A csunya h még így isolcsóbban jöttunk ki mintha a közelébe bontunk, az akkor nyers árak és a távolság miatt...
				__________________LotR

|  

| 

02-22-2007, 15:36

|  
	| 

| Member |  | 

| 
				 Törlés 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  mar mindegy, mert nemkivanatos szemelykent torolve lett..... |  
Sziasztok!

Szeretném tisztázni a Kisbér által félreértett dolgokat. Gyorsba leirom a dolgokat amit akármelyik admin vissza tud keresni....

1, Békésen építgettem az orimat és mint uj ori aki  kamatoztatja a bankba pénzét ugy volt nálam általában 3-4millio amit annak rendje modja szerint le is fosztottak Na ebből volt 7db.   természetes 1 ori Kérdem ez nem lehetetleniti el a játékot ?

2, A fosztások után ugygondondoltam visszafosztom a pénzemet és egy orkkal elkezdtem a környéket fosztogatni.

3. Egy nap 6 sereg 3 különböző országhoz ment fosztani olyanokhoz akik még gömbölni se tudtak volna és mf ek voltak

4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről.

5. Ekkor határoztam el hogy a rengéseket ledolgozva megnézem melyik kezd el ujra rengetni. 2 orihoz be is néztem hogy állnak az épületei.

6. Kisbér kolléga ekkor érezte azt hogy közbe kell avatkozni és lopni a tekimet 5 napon keresztül ami szintén nem lehetetleniti el a játékomat mert tök szabályos és vagyonokat kereshet vele ha már csak 50db okat tud lopni.

7. Regeltem uj óriás ori ami végül a törlés szintjére jutott.

8. Ezekután légyszives döntsétek el melyik volt fair,   
A 7-8 sereg amit kaptam fosztás, vagy az 5 napig tartó tekilopás, vagy a 10 körről való rengetés.

üdv Tisztelettel. 
Feta
                 Last edited by SiMON; 02-22-2007 at 15:42..

|  

| 

02-22-2007, 16:37

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by SiMON  1, Békésen építgettem az orimat és mint uj ori aki  kamatoztatja a bankba pénzét ugy volt nálam általában 3-4millio amit annak rendje modja szerint le is fosztottak Na ebből volt 7db.   természetes 1 ori Kérdem ez nem lehetetleniti el a játékot ? |  Még megvan a gömböd.. Nem hiszem, hogy azon bárki 200 hekin át tudott volna menni 7x. Hacsak nem kinn voltál támadni... Akkor meg ne csodálkozz...    
	Quote: 

| 
					Originally Posted by SiMON  2, A fosztások után ugygondondoltam visszafosztom a pénzemet és egy orkkal elkezdtem a környéket fosztogatni. |  Eddig még rendben is van.

Quote: 

| 
					Originally Posted by SiMON  3. Egy nap 6 sereg 3 különböző országhoz ment fosztani olyanokhoz akik még gömbölni se tudtak volna és mf ek voltak |  Az egyik nem mf volt, de ezen nem veszünk össze.

Quote: 

| 
					Originally Posted by SiMON  4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről. |  Ez lehetséges, be is mutattad nekem. De nem gondolod, hogy valaki azért rengetett mert látta a teljest? És hasonlóan gondolkozik, mint én?

Quote: 

| 
					Originally Posted by SiMON  5. Ekkor határoztam el hogy a rengéseket ledolgozva megnézem melyik kezd el ujra rengetni. 2 orihoz be is néztem hogy állnak az épületei. |  Igen, egyértelmű, így kell ezt kideríteni...    (irónikus voltam) 
Ahogy hallottam az a jelentgetős fajta vagy, tehát miért nem jelentetted?   
Még ha így is volt, ahogy mondtad, nem gondoltál bele, hogy abból a 4 oriból akikhez bementél bulizni 3 ártatlan? És esetleg szeretné élvezni a játékot?

Quote: 

| 
					Originally Posted by SiMON  6. Kisbér kolléga ekkor érezte azt hogy közbe kell avatkozni és lopni a tekimet 5 napon keresztül ami szintén nem lehetetleniti el a játékomat mert tök szabályos és vagyonokat kereshet vele ha már csak 50db okat tud lopni. |  Nálad volt csak egyedül tekercs... Így téged loptalak... Talán valaki visszakeresheti a logokat, hogy próbálgattam mindenkit lopni, de csak Nálad volt valami. Gondoltam majd ork létedre valamit okozol, ha olyan nagy legény vagy, majd megvéded magad. De semmi... 
Összesen 1.5 napig loptam a tekercseidet... Az első "figyelmeztető" üzid 1.5 nappal az újrázásod előtt jött...

Quote: 

| 
					Originally Posted by SiMON  7. Regeltem uj óriás ori ami végül a törlés szintjére jutott.8. Ezekután légyszives döntsétek el melyik volt fair,
 A 7-8 sereg amit kaptam fosztás, vagy az 5 napig tartó tekilopás, vagy a 10 körről való rengetés.
 |  Pár oldallal korábban bemásoltam azokat az orikat, akiket ütöttél. Nézd meg őket, és rájössz...!

És azok után, hogy nyíltan leírtad nekem, hogy ne lopjam a tekercseidet, mert így nem tudod a török, meg litván kezdőket 7 sereggel beütni, ne haragudj... 
Tudod ők azok, akik nem gondolkoznak azon, hogy befizetik-e a VIP-et vagy sem. Ott nincs olyan, hogy nincs bankkártyám, stb, stb...  
Ha egy icipici lojalitás lenne benned, akkor felkarolod ezeket a játékosokat, és nem ütöd őket.

Egyértelműen magadba kell nézned, és elgondolkozni, hogy jó-e az, hogy királykodsz az angol kezdőkön, ezzel kompenzálva a magyarban az esendőségedet, vagy elhagyod a hódítót örökre!

De hát ki vagyok én, hogy erre kérjelek Téged... 

És többet nem is szeretnék róla beszélni...

Tisztelettel, 
Robin Kisbér Hood

|  

| 

02-22-2007, 16:41

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Originally Posted by SiMON  4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről.

Ez lehetséges, be is mutattad nekem. De nem gondolod, hogy valaki azért rengetett mert látta a teljest? És hasonlóan gondolkozik, mint én?

Ez is valami játékon kívüli összejátszásnak minősül vagy nem ?

|  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|