|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-21-2007, 17:27
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Persze Synk. Ez nem kérdés  A feltörést hagyjuk, mivel felröni nem úgy kell, hogy pusztít 3x, majd lebontod az épületeid felét, hogy tovább üthesd, mert másképp nem éred el saját baromságod miatt. Szal a feltörés esete ki van zárva. Csak azért kérdeztem, hogy kezdjek e búcsúzni vagy sem  Arról senki nem tud meggyőzni, hogy nincs igazam és ne bántsam, csupán egy két okos véleményre voltam kiváncsi.
Kutyuli, nem a bosszú a lényeg, hanem hogy az agyamra megy. Támad, bebukik, mi megszaggatjuk majd 1hétig csendbe van. Az után újra kezdi.
A sorszáma alapján nem kezdő elvégre 10K val kissebb mint az enyém.
A földje meg nem kell. Nem törlésig akarom én ütni, csak sírásig... vagy sírásásig
Nem vagyok én szemét dög. Amúgy az az 1yardos dolog amiről szó volt. Volt ilyen eset a közelmultban. Nem 1yardról volt szó, csak 800milláról. A srác egy totális kezdő ...szerintem 1hónapos orival. Rosszkor jött a tolijaival... nagyon rosszkor. Épp valami ügyintézés ment az oriban. Lenyúlta 800millát. Szerintem azt sem tudja felfogni mit jelent 800milla 200hekin. Megtapostuk kicsit érte. Kapott 6mészárt + 2opsztit, hogy valami vicca is jöjjön. De a piacosdi okoskodásom nem jött be  A lóvé ugrott, a srác összekakkantotta magát és bedobta a szabit. Írt a szövije, hogy mi volt, mert nem volt itt és hogy jajjjj, mert nem tudta, hogy szóbeli mnt-nk van blablabla a szokásos duma. Én meg mondtam, hogy jöjjön vissza szabiról nyugodtan és okosan fektesse be a pénzt.
Nah ez az én baromságom volt, hogy túl sokáig volt az oriban a lé. Olyan helyen, ahol nem kellett volna.
Az utóbbi eset és az első között ég és föld a külömbség.
|

02-21-2007, 17:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Vannak sajnos olyanok, akik 10 íjászos orikat ütnek be 7x egy körben.. Pusztán hobby-ból
Egy ilyen országot elkaptam.
A krónikájából az látszik, hogy az utóbbi időben 4 országot ütött így, mindegyikhez puszítani, mészárolni, fosztani ment 7x egy körben. Egyik országnak sem volt több védelme, mint amit mondjuk 200 elit ad. (sajna tele voltak támadókkal, meg védőkkel, tehát tisztán látszott, hogy full kezdők...!)
Üzenetben ezt írta, miután megloptam tekercsre:
"Jó volna ha nem lopnád el xxx drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. "
Szóval kicsit bedühödtem, és megcincáltam, tegnap törölte magát.  Újraregelt a gyerek.
A tervem, hogy amint kijön a védelem alól, 2 körrel később kap tőlem 5 pusztítást.. Csak hogy tudja milyen szívélyesen várják a védelem lejárta után a hozzá hasonló ... (khm-khm... ide jelzőt akartam írni  ) országok az újakat.
Kérdés, hogy ezért kaphatok-e anarcht....?
És ha 4 körrel később megint bemegyek hozzá 5x?
És ha utána 4 körrel később megint bemegyek 5x? 
|
Azt nem tom Atitól mit kapsz, de tőlem sört! Jóóó sokat  + mellé némi rostonsültet is, ha megéhezel 
|

02-21-2007, 17:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Azt nem tom Atitól mit kapsz, de tőlem sört! Jóóó sokat  + mellé némi rostonsültet is, ha megéhezel 
|
ilyet csak privibe, mert még a végén Ati felbújtással fog minket vádolni    (1-2sörre azért nálam is jó vagy Kisbér  )

02-21-2007, 18:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Én személyes okokból bírnám, ha Kisbér megnézné az anarchot közelről, de egypár sört én is állnék 
|

02-21-2007, 18:28
|
Member
|
|
|
|
sok sikert Cece és Kisbér neked is, üssétek öket csak amig többet nem tesznek ilyet, vagyis vegyétek el a hiénázástól a kedvüket 
|

02-21-2007, 18:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Vannak sajnos olyanok, akik 10 íjászos orikat ütnek be 7x egy körben.. Pusztán hobby-ból
Egy ilyen országot elkaptam.
A krónikájából az látszik, hogy az utóbbi időben 4 országot ütött így, mindegyikhez puszítani, mészárolni, fosztani ment 7x egy körben. Egyik országnak sem volt több védelme, mint amit mondjuk 200 elit ad. (sajna tele voltak támadókkal, meg védőkkel, tehát tisztán látszott, hogy full kezdők...!)
Üzenetben ezt írta, miután megloptam tekercsre:
"Jó volna ha nem lopnád el xxx drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. "
Szóval kicsit bedühödtem, és megcincáltam, tegnap törölte magát.  Újraregelt a gyerek.
A tervem, hogy amint kijön a védelem alól, 2 körrel később kap tőlem 5 pusztítást.. Csak hogy tudja milyen szívélyesen várják a védelem lejárta után a hozzá hasonló ... (khm-khm... ide jelzőt akartam írni  ) országok az újakat.
Kérdés, hogy ezért kaphatok-e anarcht....?
És ha 4 körrel később megint bemegyek hozzá 5x?
És ha utána 4 körrel később megint bemegyek 5x? 
|
Alapvetően igazad lenne. De ha már megmutattad neki, hogy is van a dolog, és jól a földbe döngölted, szvsz nem fair ha megint elkezded, amint talpra kecmereg. Ha ő szemét a gyengébbekkel szemben, az nem megoldás ha vele szemben is szemetek lesznek a nála erősebbek.
|

02-21-2007, 18:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Alapvetően igazad lenne. De ha már megmutattad neki, hogy is van a dolog, és jól a földbe döngölted, szvsz nem fair ha megint elkezded, amint talpra kecmereg. Ha ő szemét a gyengébbekkel szemben, az nem megoldás ha vele szemben is szemetek lesznek a nála erősebbek.
|
Laci, még csak el sem kezdtem... Loptam 1.5 napig a tekercseket, meg ártóztam kicsit...  Ezek után fosztott nálam egyet... Nyilván bejött, mert ork volt  Sajna én sem voltam kicombozva - lévén pár napja jöttem ki a védelem alól -, így sereggel még nem tudtam ártani neki...
Ezek után törölte magát...  1.5 napig bírta... komoly mi?
Kicsit hasonló a történet tegnap este 22:45 környékén kezdődő beszélgetésre a magyar közös fórumon 
Olvassátok el
Mivel még nem választottam fajt (terveim szerint így megyek végig), lehet beváltok hullára  Az lenne csak az izzó, hogy egy hulla veri agyon 
Last edited by Kisbér; 02-21-2007 at 19:08..
|

02-22-2007, 00:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Laci, még csak el sem kezdtem... Loptam 1.5 napig a tekercseket, meg ártóztam kicsit...  Ezek után fosztott nálam egyet... Nyilván bejött, mert ork volt  Sajna én sem voltam kicombozva - lévén pár napja jöttem ki a védelem alól -, így sereggel még nem tudtam ártani neki...
Ezek után törölte magát...  1.5 napig bírta... komoly mi?
Kicsit hasonló a történet tegnap este 22:45 környékén kezdődő beszélgetésre a magyar közös fórumon 
Olvassátok el
Mivel még nem választottam fajt (terveim szerint így megyek végig), lehet beváltok hullára  Az lenne csak az izzó, hogy egy hulla veri agyon 
|
Off az alázna ha egy hulla gyaláza meg 
on
amúgy meg sztem ez belefér,ha vki ganéj utána elkezdik szivatni és töröl, ne lepödjön meg ha az új oriját is szivatják... én is bosszúálló tipus vagyok és kisbérnek szurkolok   

02-22-2007, 00:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Off az alázna ha egy hulla gyaláza meg 
on
amúgy meg sztem ez belefér,ha vki ganéj utána elkezdik szivatni és töröl, ne lepödjön meg ha az új oriját is szivatják... én is bosszúálló tipus vagyok és kisbérnek szurkolok   
|
mar mindegy, mert nemkivanatos szemelykent torolve lett.....

02-22-2007, 02:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
mar mindegy, mert nemkivanatos szemelykent torolve lett.....
|
Érdemes volt hőbölögni... 
|
|
Posting Rules
|