|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-21-2007, 13:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Gondolom azt tervezed, hogy kicsinálod és akkor ki lesz csinálva.
Ahogy írtad mennyit ütött a szöviden,+ hogy tízszer annyit akarsz ütni rajta, szerintem az már túl van az ésszerű határon, de a Te dolgod hogyan játszol.
Amúgy nem ismerjük egymást még játék szintjén sem, nem tudom hogy gondolod, hogy látatlanban pálcát törsz felettem, nem tudhatod én mennyit segítek és mit teszek meg a szövetségesemért.
|
A beirasodbol egyertelmuen kovetkeztettem. Te + esz nelkul osztod az eszt mikozben lovesed sincs a tortentekrol.Nem utotte, hanem meg mindig uti. Ertelmes valaszt romelek Atitol illetve tanacsot tapasztalt hoditosoktol. Esszeruseg? Ha mondjuk 200hekin lefoxtanak 1miliardal vajon meddig mehetek el boxubol? Hiszen ha megalas nelkul utnem 2008nyaraig akkor is rohogve ujrakezdhetne egy csomo penzel.
|

02-21-2007, 13:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Ha már nincsen hasznom belőle, és okoztam kicsit több kárt, mint ő akkor nem ütöm tovább. Nem azért, mert félek az átrakástól, hanem mert így gondolom helyesnek.
|
olvasd el mit irtam! Ez a verzio mar megvolt! Talpraalt (nem volt nehez, hiszen ahogy te irtad kicsit kapott tobbet mint amit adott) es ujrakezdte az egeszet. Megint rengesek rajta kettot + 2 sereg? Es? Nyugi lessz 1 hetig es megint jon. Ez itt nem megoldas.
|

02-21-2007, 13:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
A beirasodbol egyertelmuen kovetkeztettem. Te + esz nelkul osztod az eszt mikozben lovesed sincs a tortentekrol.Nem utotte, hanem meg mindig uti. Ertelmes valaszt romelek Atitol illetve tanacsot tapasztalt hoditosoktol. Esszeruseg? Ha mondjuk 200hekin lefoxtanak 1miliardal vajon meddig mehetek el boxubol? Hiszen ha megalas nelkul utnem 2008nyaraig akkor is rohogve ujrakezdhetne egy csomo penzel.
|
Akkor egyértelműen rosszul következtettél. Abban igazad van, hogy én nem vagyok tapasztalt, csak a véleményemet írtam le az első hozzászólásod alapján.
Módosítok, mert közben még beírtál  :
Én ezt sehol nem láttam, hogy a kicsit bántjuk jobban verziót már próbáltátok, akkor persze már más a helyzet is meg a véleményem is.
Na még egy nekifutás:
Már látom, csak nem az első hsz.-ban volt, valahogy kimaradt nekem, bocs.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Last edited by tdomo; 02-21-2007 at 13:48..
|

02-21-2007, 14:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha mondjuk 200hekin lefoxtanak 1miliardal vajon meddig mehetek el boxubol? Hiszen ha megalas nelkul utnem 2008nyaraig akkor is rohogve ujrakezdhetne egy csomo penzel.
|
Szerintem akit 1Mrd arannyal lehúznak, az ne azon törje a fejét, hogy mennyire kell bosszút állni, hanem vegye tudomásul, hogy ez a játékstílusából adódó kockázatokból ered.
A haszonszerzés az egy dolog, az eszetlen és mértéktelen bosszú meg egy másik. 

02-21-2007, 14:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
Szerintem akit 1Mrd arannyal lehúznak, az ne azon törje a fejét, hogy mennyire kell bosszút állni, hanem vegye tudomásul, hogy ez a játékstílusából adódó kockázatokból ered.
A haszonszerzés az egy dolog, az eszetlen és mértéktelen bosszú meg egy másik. 
|
Szerintem meg akit 1 milliárddal lehúznak, az magára vessen 
|

02-21-2007, 14:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Szerintem meg akit 1 milliárddal lehúznak, az magára vessen 
|
szerintem meg szájkarate rulz
amugy komolyra véve a szót, elég baj az ha valakit lehuznak 1 mrd arannyal, az tényleg magára vessen...
na de h utánna le is verném rajta az 100, csak annyit kapjon amennyit az adott csoportban az 1 mrd ér... mondjuk ez is gázos,mivel egy 200 hekis ori messze nem ér 1mrd aranyat... szal akkor lehet 0ra rombolni 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

02-21-2007, 14:34
|
Member
|
|
|
|
Ti tenyleg csak abbol ertetek ha esemenylistat mutatok? Az 1yard pelda volt, nem valos dolog. Irtam mi tortent, csak olvasni kell. Aki nem kepes atlatni a helyzetet szabalyokat nem serto infok nelkul, az inkabb ne velemenyezze a dolgot.
Nah ezen nincs mit fenyezni tovabb. Ha a donteshozo szervek kozul valaki tud informaciot adni az alappelda alapjan, megkoszonnem. Ha + nem, hat nem.
Last edited by Cece; 02-21-2007 at 14:49..
|

02-21-2007, 14:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ti tenyleg csak abbol ertetek ha esemenylistat mutatok? Az 1yard pelda volt, nem valos dolog. Irtam mi tortent, csak olvasni kell. Aki nem kepes atlatni a helyzetet szabalyokat nem serto infok nelkul, az inkabb ne velemenyezze a dolgot.
|
hahóóó én kérdeztem valamit, meg poénkodtam.... nem vok érintett, előzményeket se tom, szal véleményem sincs 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

02-21-2007, 14:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
...Ha mondjuk 200hekin lefoxtanak 1miliardal vajon meddig mehetek el boxubol? ...
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
|
Quote:
Ti tenyleg csak abbol ertetek ha esemenylistat mutatok? Az 1yard pelda volt, nem valos dolog.
|
Én csak azt nem értem, hogy akkor miért dobsz fel olyan példát, aminek szerinted semmi köze a mostani bajodhoz. És hidd el, elolvastam mi a kínotok. Tőlem aztán üthetitek egymást 200 hekin ameddig csak akarjátok, sok sikert a szemet szemért érvényesítéséhez.

02-21-2007, 15:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Aktuális dilemmámmal fordulok a nagyközönség elé
1 honapja lehuztunk szövivel vkit 500.000.000-val kb.
Morogtak, de nem lett háború (megtárgyaltuk /alattuk voltunk kedvező pozicióban). kb rá egy hétre a tolis elkezdett szórakozni... megtárgyaltuk(aszonták jó nem lesz háború mert nem áll érdekükben, mi se akartunk akciózni...minek a felesleges veszteség...)
felmásztunk szövivel 6-7 körrel a problémás alanyok fölé.
Azóta 2-3 naponta rengetés. nem sok csak pár. (elmegy, biztos nem ők voltak ...
De!
Említett toli bebukott nálam, + kaptam pár tűzgolyót tegnap, meg kis rengést is. Erre lenyomtam a varijukról kb 6-800 varit tolikkal. (ez ma éjfél és reggel történt). azóta állandóan rengetnek. Mi a teendőm szerintetek?
(4-es szinten folynak az események...)
Nme vagyok a jelentgetés hive..., de ez kicsit bosszantó a szitu. Egy gnom hadis keveset tehet asszem a 6 körröl való rengetések ellen...max annyi tudok tenni hogy feljebbmászok...
Persze ez benne van a játékban. Csak ez a fajta hozzállás az ellentől. hm...
nem igazán tetszik.
Én vagyok túlzottan kényes?
(amugy az okozott károk helyreállítása nem okoz gondot...még sokáig elleszek így ha kell...de kíváncsi vagyon a véleményetekre.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|