Quote:
Originally Posted by Serg
30 milliót ha 100 arany a drágakő akkor nem olyan egyszerű összeszedni,ha meg ennyire tudod miben utalnak nem értem miért nem teszel ki fogót?Szépen előadjátok magatokat hogy mennyi pénzt tudtok csinálni és mégsem ti veszitek meg az olcsó egységeket
(
|
Már megint a szönyeg alá söprés....
Ja és ha észrevetted volna az elején én is támogattam azt is,hogy legalább legyen egy min ára az egységnek...De rájöttem ,hogy ez kevés...
Olvasd el a témát pls
Továbbá:Te se tettél a témához ötletet  Csak a 100drágaköárat fujod hát szavaztasd meg utána beszéljünk róla nem 2dolgot kell 1 témában megbeszélni
Végezetül:Már a szavazás belökése elött is elmondtad pontosan ugyanezt...De ezek szerint Ati se találta jó ötletnek ha nem került be a szavazásba  Mert már akkor is elmondtad azt,hogy legyen min ára a katinak és elötted mások is elmondták.
Ui:fogadd el,hogy nem mindenkinek tetszik a javaslatod!Mert nem csak én ellenzem szerintem 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 02-10-2007 at 06:15..
|