|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

02-09-2007, 18:57
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Hmmm hoztad a formádat a saját topikodból.
|
az erőszak erőszakot szül a csalás csalást szül ergó nem oldódik meg a probléma  És Harcosokat kivételesen nem kell bántani
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

02-09-2007, 19:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Hmmm hoztad a formádat a saját topikodból.
|
Ugylátom Serg veled nem lehet vitázni ha már nem tudod védeni a saját érvelésed egyszerűen más témára térsz
Serg téged nem zavarnak a katonai utalások?
Vagy szerinted megszünne ha 45k-ért lehetne csak venni?
Tudom mi lesz erre a válasz  tt a másik 2piac.... de hát az nem befolyásolhatja ennyire a játékot...
Vagy esetleg ez jön:majd csalnak másként... de ott már kockáztatják az orijukat és hát lehet kevesebben fogják ezt vállalni 
és idövel akik vállalják azok is anarba kerülnek
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

02-09-2007, 22:16
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Lehet velem vitázni ,de nem kérdésekkel hanem konkrét javaslatokkal Xeper által leirtakkal nem is vitatkoztok hanem átléptek rajta akkor meg minek további érveket felhozni?
|

02-09-2007, 22:29
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Én már komolyan kezdem azt érezni,hogy itt védik páran olyanok a kati piacot akik használják is az utalást...
Mert nem ad akkora elönyt a piaci taktikázás,mint amekkora hátrányt csinál a sok utalás
A 45k egységröl:
a pénzt ugyis elötudják állítani...
egyszer kell megoldaniuk vagy 30millát(amit nem annyira nehéz összehozni) utána azt a hv végéig egymás közt adogathatják 
|
30 milliót ha 100 arany a drágakő akkor nem olyan egyszerű összeszedni,ha meg ennyire tudod miben utalnak nem értem miért nem teszel ki fogót?Szépen előadjátok magatokat hogy mennyi pénzt tudtok csinálni és mégsem ti veszitek meg az olcsó egységeket
Más : a piacbezárásán kivül még egy értelmes ötleted nem volt(sőt a piacbezárás se a te ötleted) hogyan akadályozzuk meg a csalást a hétvégiben,csak fikázod a másik ötleteit hogy ezért nem jó meg azért. Ez azért elszomorító mert ez az jelenti hogy nem is gondolkozol más megoldáson. 
|

02-09-2007, 22:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Serg!ha megszünik a kati piac akkor szerinted mivel tudnak akár csak megközelítő mértékű csalást produkálni??átjátszák a lóvét a nyersin vagy a tekit,netán nyerset??ezek messze nem befolyásolják annyira a játékot(szerintem)összesen sem mint a katiutalás!!
|

02-10-2007, 05:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
30 milliót ha 100 arany a drágakő akkor nem olyan egyszerű összeszedni,ha meg ennyire tudod miben utalnak nem értem miért nem teszel ki fogót?Szépen előadjátok magatokat hogy mennyi pénzt tudtok csinálni és mégsem ti veszitek meg az olcsó egységeket
(
|
Már megint a szönyeg alá söprés....
Ja és ha észrevetted volna az elején én is támogattam azt is,hogy legalább legyen egy min ára az egységnek...De rájöttem ,hogy ez kevés...
Olvasd el a témát pls
Továbbá:Te se tettél a témához ötletet  Csak a 100drágaköárat fujod hát szavaztasd meg utána beszéljünk róla nem 2dolgot kell 1 témában megbeszélni
Végezetül:Már a szavazás belökése elött is elmondtad pontosan ugyanezt...De ezek szerint Ati se találta jó ötletnek ha nem került be a szavazásba  Mert már akkor is elmondtad azt,hogy legyen min ára a katinak és elötted mások is elmondták.
Ui:fogadd el,hogy nem mindenkinek tetszik a javaslatod!Mert nem csak én ellenzem szerintem 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 02-10-2007 at 06:15..
|

02-10-2007, 06:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja és mondtad,hogy Szecsát megyözöd.Nem tudom sikerült-e de nem is nagyon érdekel.
De az igen milyen érveket hoztál fel neki  Mondd el nekünk is ugyanezt és ha nyomos érvek akkor minket is meg lehet gyözni 
|

02-10-2007, 13:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Már megint a szönyeg alá söprés....
Ja és ha észrevetted volna az elején én is támogattam azt is,hogy legalább legyen egy min ára az egységnek...De rájöttem ,hogy ez kevés...
Olvasd el a témát pls
Továbbá:Te se tettél a témához ötletet  Csak a 100drágaköárat fujod hát szavaztasd meg utána beszéljünk róla nem 2dolgot kell 1 témában megbeszélni
Végezetül:Már a szavazás belökése elött is elmondtad pontosan ugyanezt...De ezek szerint Ati se találta jó ötletnek ha nem került be a szavazásba  Mert már akkor is elmondtad azt,hogy legyen min ára a katinak és elötted mások is elmondták.
Ui:fogadd el,hogy nem mindenkinek tetszik a javaslatod!Mert nem csak én ellenzem szerintem 
|
Nem ertem mirol is beszelsz szonyeg ala sopresrol??? Inkabb szuntessek meg a hetvegi jatek eggyik tartozekat minthogy jobban kiszurjek a csalokat es Optimalizaljak a katik arfolyamat??? Es ez mi ha nem a szoneyeg ala sopres ??? hogy a te szavaiddal eljek!! Nagy szavak semmi mas
|

02-10-2007, 14:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Puppi
Nem ertem mirol is beszelsz szonyeg ala sopresrol??? Inkabb szuntessek meg a hetvegi jatek eggyik tartozekat minthogy jobban kiszurjek a csalokat es Optimalizaljak a katik arfolyamat??? Es ez mi ha nem a szoneyeg ala sopres ??? hogy a te szavaiddal eljek!! Nagy szavak semmi mas
|
Ez mind szép és jó de pls gyöz meg arról,hogy mit is segítene a min ár? 
a pénz nem akadály....
|

02-10-2007, 15:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
épp hétvégizek....
az egyik oriban annyi egység van mintha az első körtől 13k civilből képezne katit, (csak a rend kedvéért, éplistem van róla, közel sincs neki annyi...) a piacon megy csak úgy repkednek az 1000 aranyas egységek...
és hiába csípünk el belőle néhe, nem lehet az egész piacot lefedni!!!!
minimálár?
LOL
kitörölheted vele...
akkor 50k-ért mennek ki az egységek, max aki megveszi kirak pár tekit, mondjuk gazdaságit 50k-ért és akitől felveszi az egységeket az meg azt veszi meg közben!
baromira el tudja venni az ember kedvét amikor szabályosan nem tud labdába rúgni...
a jksz-ekről nem is beszélek, azokat megszokja az ember a hétvégin.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|