Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
Igen 28 35.44%
Nem, maradjon. 26 32.91%
Nekem mindegy. 9 11.39%
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel. 16 20.25%
Voters: 79. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-09-2007, 16:43
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Szecsát ne számold bele mert ha hazajön simán meggyözöm és megváltoztatja a véleményét
Deni is megindokolta csak úgy látom kissé szelektíven olvasol és ez kissé komikus!
A másik én legalább adtam javaslatot arra is hogyan lehetne jobbá tenni ti viszont csak egyfajta megoldást ismételtek szóval kissé antikreativak vagytok!
nekem tetszik a hv így ahogy van!!igazából abba sem halok bele ha bentmarad a katipiac,mert nem csak a csalók egységei vannak kint!én például hajnalban 20-60 terjedő darabszámban veszegetem a katit amit kirak a ht valakiktőlD
azonban ha a drágakő ára 100 arany lenne az egy kicsit elvinné az egészet adóztatós párbaj maraton felé,és én azt nagyon nem szeretném!
ellenben ha a katipiac ki van zárva akkor a katiátutalások megszűnnek és nem lesz adóztatós móka a hv-ból.nah kb ennyi
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-09-2007, 16:45
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Szecsát ne számold bele mert ha hazajön simán meggyözöm és megváltoztatja a véleményét
Deni is megindokolta csak úgy látom kissé szelektíven olvasol és ez kissé komikus!
A másik én legalább adtam javaslatot arra is hogyan lehetne jobbá tenni ti viszont csak egyfajta megoldást ismételtek szóval kissé antikreativak vagytok!
húúúúúúúúúúú bocs Serg akkor nem 12 a 4-5 ellen Ezzel most nagyon előbbre vagy És én vagyok a komikus Jó pár oldalon keresztül az elején még a kati piac mellett voltam De beláttam hogy gyakorlatilag semmi értelme Javaslom neked is hogy gondold át bár aki csal annak tök mindegy nem lehet meggyőzni hogy megszüntessék az egyik "csaláseszközét"

Jah és azzal hogy másokat befolyásolsz hááát
Quote:
Légy rá büszke
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 02-09-2007 at 16:52..
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 16:53
dzso dzso is offline
Junior Member

Longevity: 97%

Szerintem maradjon a katpiac... nem letiltani kell opciókat hanem átalakítani... és magas katiár, 45K pl, meg a drágakő visszaállítása 100ra ezt helyrehozná...
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 16:57
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by dzso View Post
Szerintem maradjon a katpiac... nem letiltani kell opciókat hanem átalakítani... és magas katiár, 45K pl, meg a drágakő visszaállítása 100ra ezt helyrehozná...
és ha nem ?

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 16:57
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Quote:
Originally Posted by dzso View Post
És mond Serg ti nem ugyanazt fujjátok?

Ahoz egy külön szavazás kellene, mint már mondtam...Mert elöször azt kellene eldönteni ,hogy egyáltalán kinek tetszik ez a 100arany/drágakő
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:00
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Amúgy nem értem mennyibben változtatná meg ez a változtatás a csalásmentesen játszók játékát

Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:00
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
húúúúúúúúúúú bocs Serg akkor nem 12 a 4-5 ellen Ezzel most nagyon előbbre vagy És én vagyok a komikus Jó pár oldalon keresztül az elején még a kati piac mellett voltam De beláttam hogy gyakorlatilag semmi értelme Javaslom neked is hogy gondold át bár aki csal annak tök mindegy nem lehet meggyőzni hogy megszüntessék az egyik "csaláseszközét"

Jah és azzal hogy másokat befolyásolsz hááát

Légy rá büszke
Bocs ha valakit meggyőzök az igazamról az nem befolyásolás!Ha valaki respektálja a véleményem az nekem inkább pozitív ha te ezt még nem tapasztaltad nagyon sajnálom,de legyél türelmes.
Elég sokat játszottam a Vippel ahoz hogy tudjam aki csalni akar az fog is mindegy hogy van e katonapiac vagy nincs,tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem.
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:02
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Bocs ha valakit meggyőzök az igazamról az nem befolyásolás!Ha valaki respektálja a véleményem az nekem inkább pozitív ha te ezt még nem tapasztaltad nagyon sajnálom,de legyél türelmes.
Elég sokat játszottam a Vippel ahoz hogy tudjam aki csalni akar az fog is mindegy hogy van e katonapiac vagy nincs,tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem.
előbb minket győzz meg az igazadról.. de szerintem nincs igazad
Abban egyetértünk hogy aki csalni akar az csalni is fog

Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:03
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Quote:
tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem.
Szerintem is pont ezért szünjön meg a katipiac
és így ugy csalhatnak csak,hogy van esély az anarba jutásra
(jó még ott a másik 2 piac de az kisebb mértékben befolyásol)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:05
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Amúgy meg a piaci utalás jóval láthatatlanabb mintha valaki földet add le Én például nem nagyon járok vip hv-ba kati piacra így nem szoktam egységeket találni ott de pontlistába többet járok

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules