|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-06-2007, 11:07
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nem értem miért piszkáljátok empty-t, nekem tetszik a szándéka...
lehet a megvalósítás, amiket ír, az ötletek nem a legjobbak, de lehet ebben kellene neki segíteni inkább, nem pedig fikázni, mert van abban valami amit mond... ("piac nem raktár... kellene hogy legyen") 
Last edited by Peter; 02-06-2007 at 11:14..
|

02-06-2007, 12:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
lehet a megvalósítás, amiket ír, az ötletek nem a legjobbak, de lehet ebben kellene neki segíteni inkább, nem pedig fikázni, mert van abban valami amit mond... ("piac nem raktár... kellene hogy legyen") 
|
Csak kérdezem, hogy x ezer hektár felett akkor hol tartanád a pénzed? Mivel 4.2 mrd a max kp-d, így nem tudnád semmiben sem tartani...
|

02-06-2007, 13:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
|
Hurrá. Akkor már ketten vagytok. És akkor hogy is lenne az a 3ezrelék? Ha a teki kopik, akkor kopjon a nyersi is + a kattincs is? Úgy lenne igazságos. Miért baj, ha a piacot használom rakinak?
Nekem meg nem tetszik. Ha empty + te a saját zsebetek ellenségei vagytok csak tessék. De ne akarjátok, hogy más is az legyen. Miért kéne csökkenteni a tartalékot? Azért, hogy ne legyen miböl napokon t tartó jókis szövihborúkba belemenni? Vagy muszj legyen az orikba beférö pénzböl kláncsatázni? Esetleg azért, hogy ne merjek mfként szövetséget támadni?
Esetleg ne kelljen adózni is az eladott rukból?
Simán megértem, ha valaki jobbat, többet, szebbet akar, de ezt nem vagyok hajlandó elfogadni semilyen formban.
|

02-06-2007, 14:56
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Hurrá. Akkor már ketten vagytok. És akkor hogy is lenne az a 3ezrelék? Ha a teki kopik, akkor kopjon a nyersi is + a kattincs is? Úgy lenne igazságos. Miért baj, ha a piacot használom rakinak?
Nekem meg nem tetszik. Ha empty + te a saját zsebetek ellenségei vagytok csak tessék. De ne akarjátok, hogy más is az legyen. Miért kéne csökkenteni a tartalékot? Azért, hogy ne legyen miböl napokon t tartó jókis szövihborúkba belemenni? Vagy muszj legyen az orikba beférö pénzböl kláncsatázni? Esetleg azért, hogy ne merjek mfként szövetséget támadni?
Esetleg ne kelljen adózni is az eladott rukból?
Simán megértem, ha valaki jobbat, többet, szebbet akar, de ezt nem vagyok hajlandó elfogadni semilyen formban.
|
Szerintem lehet kevés a 3 ezrelék, már ha jól értettem, és arra vonatkozik, hogy a piacon lévő teki ennyit kopna 19 körönként. Bár a számolgatni nem nagyon szeretek, de ennél lényegesen nagyobb kopást is el tudnék képzelni. Ugyan a csoportban lévő pénzmennyiség nem csökkenne tőle, de az extrém méretű tekitartalékok igen. Ugyanis egy bizonyos pont felett nem lenne értelme tekiben tárolni a pénzt, mert több kopik mint amit akár jó magas hekin is meg lehet írni... Mivel azt nem hiszem, hogy a nagy termelők hirtelen elkezdenék nyersibe tenni a vagyonukat, szerintem felélénkülne a katonapiac, ami nagyon sok csoportra ráférne.
|

02-06-2007, 15:33
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem lehet kevés a 3 ezrelék, már ha jól értettem, és arra vonatkozik, hogy a piacon lévő teki ennyit kopna 19 körönként. Bár a számolgatni nem nagyon szeretek, de ennél lényegesen nagyobb kopást is el tudnék képzelni. Ugyan a csoportban lévő pénzmennyiség nem csökkenne tőle, de az extrém méretű tekitartalékok igen. Ugyanis egy bizonyos pont felett nem lenne értelme tekiben tárolni a pénzt, mert több kopik mint amit akár jó magas hekin is meg lehet írni... Mivel azt nem hiszem, hogy a nagy termelők hirtelen elkezdenék nyersibe tenni a vagyonukat, szerintem felélénkülne a katonapiac, ami nagyon sok csoportra ráférne.
|
Nincs itt mit nagyon számolni. 1milla tekin 3000db ugrik 1piacoláson. 1hét alatt ez kb 20K, ami ugye egy átlagárat nézve 50milla. Nem kevés pénz az Synk.
Ráadásul az 1milla teki nem is egy nagy szám.
Semmi ilyesmit nem támogatok. Ha arról van szó, hogy lehessen többet lopni, fosztani az oké; a lopásért nem nagyon ugrálnék örömömben, de ez érthető. Mindenesetre ilyen vehemensen nem tiltakoznék.
Az viszont eszemben sincs támogatni, hogy a redszer elvehesse tőlem azt amit megtermelek. Akkor minek termelem?
A kattincspiaccal te is tudod, hogy főleg a kiscsopikban van gond. Legalább is én még fent nem találkoztam ilyen jellegű problémával.
|

02-06-2007, 15:56
|
|
Member
|
|
|
|
srácok ki mondta h a tekiírók végig benn tartják a tekiket?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

02-06-2007, 16:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
srácok ki mondta h a tekiírók végig benn tartják a tekiket?
|
Hol bent? Te miről beszélsz? 
|

02-06-2007, 16:01
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nem volt se kedvem se időm végigolvasni az előző "regényeket", ezért csak az alapötlethez mondok véleményt.
|

02-07-2007, 04:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
...Miért baj, ha a piacot használom rakinak? ...
|
egyszerü hogy idézzem szószerint a súgót: "A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni..."
emelett én javaslom ezt a piacon is tekikopásos dolgot, nem a tartalékok miatt hanem ideologiailag ez illik a hóditóba... hogy miért? :
szintén a súgóból:
" Minél nagyobb országod, a tekercseket annál többfele kell folyamatosan hurcolni,annál többen nézegetik,ezért annál gyorsabban is mennek tönkre...
most ha a piacra oda vissza nem hurcolják ezeket, ha az ember végiggondolja a piacon mindent végig fogdosnak, beleolvasnak akkor igenis itt is kopjon... a 3ezrelék sztem is böven elég...
ezt nem a tartalékok visszaszoritása miatt támogatom ami a tényleges topic, csak sztem ez így lenne logikus józan paraszti ésszel...
ha vki máshogy gondolja adjon egy pirosat és vigyen el egy piacra ahol üvegbura alatt lehet megnézni csak az árut   

02-07-2007, 12:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
egyszerü hogy idézzem szószerint a súgót: "A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni..."
emelett én javaslom ezt a piacon is tekikopásos dolgot, nem a tartalékok miatt hanem ideologiailag ez illik a hóditóba... hogy miért? :
szintén a súgóból:
" Minél nagyobb országod, a tekercseket annál többfele kell folyamatosan hurcolni,annál többen nézegetik,ezért annál gyorsabban is mennek tönkre...
most ha a piacra oda vissza nem hurcolják ezeket, ha az ember végiggondolja a piacon mindent végig fogdosnak, beleolvasnak akkor igenis itt is kopjon... a 3ezrelék sztem is böven elég...
ezt nem a tartalékok visszaszoritása miatt támogatom ami a tényleges topic, csak sztem ez így lenne logikus józan paraszti ésszel...
ha vki máshogy gondolja adjon egy pirosat és vigyen el egy piacra ahol üvegbura alatt lehet megnézni csak az árut   
|
Majd adok, csak nem ezert.  Ennek van
is ertelme, az meg mas kerdes hogy en nem szeretnem, ha lenne ilyen.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|