![]() |
Ötletek a tartalékok lecsökkentésére
Sziasztok!
Nagyon sokszor olvastam már hogy nagyon sok áru van a piacon, tekiben, bármiben, és hogy a nagy tartalékokkal rendelkező orikat szinte lehetetlen leverni. Bár ezért biztos megköveztek, arra szeretnék ötletek találni, hogyan lehetne nehezebbé tenni a tartalékok megtartását. A végcél nem feltétlen az, hogy a készlet elvesszen, hanem hogy láthatóvá, és megszerezhetővé váljon, ne a piacon pihenjen folyamatosan. pl. Random piac zárás:-))) naponta a 3 piac közül vmelyik zárva tarthatna egy-egy körig. Így akiknek otthon a milló tekijük kicsit jobban aggódhanak, vagy elveszhet pár k gabona, katona... mert a piac nem raktár.. Ugye Ati? :-) Még egy csúnya ötlet:-) Néha a császár felvásárolhatná a legnagyobb darabszámú! tételt a piacon.Ha vkinek a pénze így túlcsordul, akkor így járt. Ezzel persze felértékelődne néhány dolog, no meg a karaván is, de sztem ez nem hátrány, mert ott ugyanúgy érik veszteségek az embert. |
te atyaég...
|
Juj, ezt komolyan goldoltad!?
Steve megelőzött.:) |
Na jól kezdődik :-)
számítottam az ilyen reakciókra:-) Ha van jobb ötlet, várom, ezért indítottam. Aki azt mondja hogy minden jó úgy ahogy van, annak nem hiszek, ebben az esetben:-) Sztem nonszensz hogy emberek úgy rohangáljanak a tartalékokkal hogy azt nem lehet tőlük megszerezni... mondom ezt úgy, hogy még sosem volt tolis orim:-) De sztem nagyon érdekes lenne ha ezek a tartalékok néhanapján elérhető közelségbe kerülnének másoknak is. |
Quote:
|
Szted hogy lehetne klántámadást kivitelezni tartalékok nélkül???
|
Inkább gyüjts össze te is tartalékot, ne mástól próbáld elvenni... Meg ha eltudnád venni tőle mit csinálnál vele??? Tartalékolnád a piacon? :o
|
Mint azt már elmondtam, nem az a cél, hogy ne legyenek tartalékok, mert az nem is lenne életszerű, pusztán azt hogy néhanapján láthatóvá kéne hogy váljanak, és esetleg az eddigieknél jobban kopjanak, vesszenek el, támadhatóak legyenek.
Az 1/A nál ott a klánraktár nem? Nem az 1/A dolgait akarom itt megváltoztani,ezek az ötletek főleg a többi szintre vonatkoznak.Bár ott is lehetnének belőle galibák, ami sztem csak érdekesebbé tenné a játékot. Pl a seregcserénél ha épp zárva a katipiac.. Ebben a játékban mindenre van megoldás, toliknál a lopás, hadiknál a fosztás, csak épp a piacra eldugott pénzeket nem lehet megtalálni. |
Nem azért a nevem empty mert semmim sincs:-)
Tartalékaim nekem is vannak, másokéhoz mérve talán kevés, többekéhez mérve még sok is:-) |
Nekem sincs hű, de sok tartalékom és nem örülnék neki, ha abból elveszne. Mert épp piacstop van, mikor visszajön valami... ha a saját hülyeségemből veszik el, az más, de mesterségesen akadályt képezni, na az a nonszensz.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:36. |