|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-28-2007, 17:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Ne besszélj badarságokat. Te kiküldöd a sereget 20körre csak azért, hogy szerezz pár hekit?
|
Nemtom voltál-e a b-be, de ott kevés a gyenge ori, és egy üres ori, ahova elég 500 elit, az nagyon kapós, nincs kockázat.
Quote:
Originally Posted by Hüpike
nem kell 20 körre. megvárom míg a szint leveri hozzám.
|
Ja ha fölöttem vagy 20 körrel, majd ÉN várom meg hogy lejössz hozzám
U.I.: Hogy tisztázzuk ez a "20" kör nem pont annyi amennyi, csak mondtam egy számot, mert nem tudok távolt nézni (nincs semmi épületem), mert már reggel 7 óra óta jön a serege, onnan tudom hogy nemtok ujrázni.
|

01-28-2007, 18:04
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Nemtom voltál-e a b-be, de ott kevés a gyenge ori, és egy üres ori, ahova elég 500 elit, az nagyon kapós, nincs kockázat.
U.I.: Hogy tisztázzuk ez a "20" kör nem pont annyi amennyi, csak mondtam egy számot, mert nem tudok távolt nézni (nincs semmi épületem), mert már reggel 7 óra óta jön a serege, onnan tudom hogy nemtok ujrázni.
|
Miért nem ujráztál, amíg volt valami az országodban?
Neheten képzelem el, hogy valakit 0 épületre pusztítsanak... 
|

01-28-2007, 18:05
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Többször megjártam a B-t meg Aban is vagyok + már körbe is forogtam... szal...
A másik meg egyáltalán nem mindegy mekkora számot mondasz! A 20az 20, az 5+ 5. Nem mindegy, hogy az ellen serege 40kör múlva ér haza, vagy 10múlva.
Reggel 12óra alatt 0épületre vertek a B-ben?
Nah mindennek van határa... Asszem nincs is miről beszélni. Ezt nem eteted meg velem. Vagy ludas vagy a dologban, vagy nem mondasz igazat.
|

01-28-2007, 18:08
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Többször megjártam a B-t meg Aban is vagyok + már körbe is forogtam... szal...
A másik meg egyáltalán nem mindegy mekkora számot mondasz! A 20az 20, az 5+ 5. Nem mindegy, hogy az ellen serege 40kör múlva ér haza, vagy 10múlva.
Reggel 12óra alatt 0épületre vertek a B-ben?
Nah mindennek van határa... Asszem nincs is miről beszélni. Ezt nem eteted meg velem. Vagy ludas vagy a dologban, vagy nem mondasz igazat.
|
Én is így gondolom.
Szerintem eldöntötték, hogy ujrázik, de a szövi verje be 100x. Ezért hirtelen lebontott mindent, most meg benne van a tottyban. 
És akkor legyen már új szabály, hogy kényelmesen tudjunk jksz-ezni.
Mert ha már mf, akkor az már megbeszélt ütés...
(De ez csak egy megérzés...)
|

01-28-2007, 18:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Miért nem ujráztál, amíg volt valami az országodban?
Neheten képzelem el, hogy valakit 0 épületre pusztítsanak... 
|
Mert addigra még nem telt le az 500 kör.  , máma leggel letelt az 500 kör, rámegyek az ujrázásra: "Országod ellen támadás van folyamatban! Amíg le nem zajlik, nem indíthatod újra országod!"
Az épületeket már csak heccböl bontottam le  , mert a támadó felek akik széttéptek 30 millát követeltek (mert ennyit fosztottam tőlük) üzenetbe, jelentettem is az üzenetet, de semmi nem történt. A pénzüket meg nem adtam vissza, inkább lebontottam magam melőle, persze hogy még jót is tegyek velük és utána vörös szőnyegen mehetek anarchba megbeszélt ütés miatt.
Last edited by Hunor a sirály; 01-28-2007 at 18:14..
|

01-28-2007, 18:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
meg fogsz lepődni: 2/B-ben is láttam ilyet. már tiszta ideg volt a srác, de neki is kb. 1 hét volt az újrázás, mert jöttek rá tizensok körről is...
|
Te is meg fogsz lepődni. Akit a felsőbb szinteken be lehet verni tizensok körről az nem oda való és jobb ha inkább marad az 5. szinten és ott játszogat.
Ami meg a megnyilvánulásomat illeti, ha valaki egész nap sír a külső fórumon hogy így az orim + úgy az orim + indít egy megbeszélést, az ne bontoigassa már le a saját épületeit csak úgy heccből.
OFF:Adhatsz annyi piros pötyit amennyit csak akarsz és meg fogsz lepődni, mert vissza sem kapod ... számomra ez semmit nem jelent.
|

01-28-2007, 18:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Az épületeket már csak heccböl bontottam le  , mert a támadó felek akik széttéptek 30 millát követeltek (mert ennyit fosztottam tőlük) üzenetbe, jelentettem is az üzenetet, de semmi nem történt. A pénzüket meg nem adtam vissza, inkább lebontottam magam melőle, persze hogy még jót is tegyek velük és utána vörös szőnyegen mehetek anarchba megbeszélt ütés miatt.
|
Reggel 7-től este 7ig széttéptek teljesen + 30 millát követeltek, amit a B ben annyit ér, mint halottnak a csók. 100követ nem kértek kamatadónak?
Pff...
|

01-28-2007, 18:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
OFF:Adhatsz annyi piros pötyit amennyit csak akarsz
|
Ez úgy tűnik egy jó tulajdonsága.
|

01-28-2007, 18:48
|
Member
|
|
|
|
Itt a történet, mert ti nagyon kevertek.:
Van az orim, kerestem egy ellenfelet és letámadom fosztásra. Az ellenfelem szövis, visszatámadnak bosszúból mészárra, és variznak toliznak, népességem éjjel levitték -5000-re, fele seregem el is hagyott. Beszéltem velük, azt mondták a fosztott összeg megtéritésének ellenében békénhagynak. Jelentettem az üzijét, azért mer megbeszélt ütésre kér, nem történt semmi. Megszereztem a pénzt, de nem ők vitték el, mert nem figyeltek. Ők meg csak szedték a népemet, már annyira szétszedték az orimat hogy már nem ért volna semmit ha megadom a pénzüket(30 millát), akkor lebontottam magam, hogy ne okozzak már nekik örömet. Semmi épületem nem maradt. Ott voltam a csopi alján, vártam hogy leteljen az 500 kör. Ha már ugyis ujrázni kell, eladtam mindent, szóltam egy havernak hogy vigye el a bevételt. Már jött a serege, de egy másik ori elvitte a pénzt. Igy lettem 0-án. És most vagyunk a jelenbe hogy aki teheti támad, de már tudnék ujrázni, csak a seregeik miatt nem tudok. A szabi jó ötlet, de időigényes, abba bízok hogy holnapra beér a sereg és nem jön újabb. És nem azok támadnak akiknek törlesztenem kellett. MEg nem 1 nap alatt történt az egész!!!!
|

01-28-2007, 18:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Te is meg fogsz lepődni. Akit a felsőbb szinteken be lehet verni tizensok körről az nem oda való és jobb ha inkább marad az 5. szinten és ott játszogat.
Ami meg a megnyilvánulásomat illeti, ha valaki egész nap sír a külső fórumon hogy így az orim + úgy az orim + indít egy megbeszélést, az ne bontoigassa már le a saját épületeit csak úgy heccből.
OFF: Adhatsz annyi piros pötyit amennyit csak akarsz és meg fogsz lepődni, mert vissza sem kapod ... számomra ez semmit nem jelent.
|
az utolsóként felvázolt helyzetet - háborút vesztett, szétszedték és utána sorsára hagyta, majd az 500 kör után visszajön az azóta szépen leamortizált országba - simán elképzelhetőnek tartom. hogy miért nem ment szabira?  nos ez butaság volt.
azt sem mondtam egy szóval sem hogy támogatnám a javaslatot. csupán annyit írtam a hozzászólásomban, hogy vannak a 2B-ben olyan emberek, akik egy csontig lecsupaszított orit akár tizenegynéhány körről is támadtak.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|