|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-28-2007, 11:42
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Ujraindulás
Engem nagyon zavar hogy nemtudok ujrázni mert valaki jön felém, az orimba semmi védelem nincs, vagyis folyamatosan jönnek felém, nemtok mit csinálni mert ujrázni NEM enged a rendszer!
1. javaslat: Az a javaslat hogy lehessen ujrázni akkor is ha jön feléd sereg, a támadó orinak azt írná ki hogy a sereg eltévedt és visszafordul (ugyanezt írja ki szintlépésnél is ha támadnak). Most nem azoknak akarok kedvezni akik pénzt csinálnak ujraindulással, hanem azoknak akiket teljesen szétkaptak és nem tudnak ujrázni mert folyamatosan jönnek felé sereggel.
2. Ha az előző javaslat nem tetszik itt van ez: Szintet se lehessen lépni akkor ha jön feléd sereg, hogy ha ujraindulni se lehet.
|

01-28-2007, 11:53
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Engem nagyon zavar hogy nemtudok ujrázni mert valaki jön felém, az orimba semmi védelem nincs, vagyis folyamatosan jönnek felém, nemtok mit csinálni mert ujrázni NEM enged a rendszer!
1. javaslat: Az a javaslat hogy lehessen ujrázni akkor is ha jön feléd sereg, a támadó orinak azt írná ki hogy a sereg eltévedt és visszafordul (ugyanezt írja ki szintlépésnél is ha támadnak). Most nem azoknak akarok kedvezni akik pénzt csinálnak ujraindulással, hanem azoknak akiket teljesen szétkaptak és nem tudnak ujrázni mert folyamatosan jönnek felé sereggel.
2. Ha az előző javaslat nem tetszik itt van ez: Szintet se lehessen lépni akkor ha jön feléd sereg, hogy ha ujraindulni se lehet.
|
Lehet újrázni csak megvannak a feltételei!
Nah neeeeeeeee... tisztára kiidegelsz ilyen javaslattal.
Szal mindenki újrázzon, ha támadják?
Te miről beszélsz?
Nincs védelmed? És az kit érdekel? Én 36x támadnálak meg, ha üres lennél. Csinálj védelmet.
Ahelyett hogy baromságokat írsz inkább olvass... jóóóó sokat. Súgót, külső fórumot vagy fizess nekem napidíjjat és megtanítalak játszani 
Pff...
Nem szoktam igy megnyilvánulni, de ez már nekem is sokkkkkkkkk!
|

01-28-2007, 11:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Lehet újrázni csak megvannak a feltételei!
Nah neeeeeeeee... tisztára kiidegelsz ilyen javaslattal.
Szal mindenki újrázzon, ha támadják?
Te miről beszélsz?
Nincs védelmed? És az kit érdekel? Én 36x támadnálak meg, ha üres lennél. Csinálj védelmet.
Ahelyett hogy baromságokat írsz inkább olvass... jóóóó sokat. Súgót, külső fórumot vagy fizess nekem napidíjjat és megtanítalak játszani 
Pff...
Nem szoktam igy megnyilvánulni, de ez már nekem is sokkkkkkkkk!
|
Figyelj, te még olyanról nem hallottál hogy valakit megutálnak és szétszedik??? 
Most nem egy támadásrol van szó!
Last edited by Hunor a sirály; 01-28-2007 at 12:34..
|

01-28-2007, 11:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Figyelj, te még ojanról nem hallottál hogy valakit megutálnak és szétszedik??? 
|
Légyszives... könyörgöm...olvass már súgót. Hallottam, és mindenre van megoldás de ez nem az!
De hogy érthető legyen a dolog. Ha újrázni akarsz, akkor teljesen mindegy mikor teszed. Szóval éppen mindegy, hogy az az utolsó sereg beüt e vagy sem, mivel :
Azt az országot kapod vissza, amelyikkel a szintet kezdted (csak akkor, ha már legalább egy szintet feljebb léptél!), a kezdeti 72 órás védelemmel!
Szóval ez nem arra szolgál, hogy kivédd a támadást... jelen esetben, hogy kitolj az ellennel és az uccsó akciója csakazértse sikerüljön.
Last edited by Cece; 01-28-2007 at 12:09..
|

01-28-2007, 12:31
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Figyelj, te még ojanról nem hallottál hogy valakit megutálnak és szétszedik??? 
|
olyan!!!!!
Olvasni is szörnyű...
|

01-28-2007, 12:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Légyszives... könyörgöm...olvass már súgót. Hallottam, és mindenre van megoldás de ez nem az!
De hogy érthető legyen a dolog. Ha újrázni akarsz, akkor teljesen mindegy mikor teszed. Szóval éppen mindegy, hogy az az utolsó sereg beüt e vagy sem, mivel :
Azt az országot kapod vissza, amelyikkel a szintet kezdted (csak akkor, ha már legalább egy szintet feljebb léptél!), a kezdeti 72 órás védelemmel!
Szóval ez nem arra szolgál, hogy kivédd a támadást... jelen esetben, hogy kitolj az ellennel és az uccsó akciója csakazértse sikerüljön.
|
Nem értesz!
Olyan hülye nem vagyok hogy ujrainduljak mert egy sereg támad. Engem támadnak 20 körröl sokan, mig várok 20 órát, jön egy másik sereg, és ha jön a sereg akkor nemtudok ujrázni, könnyü célpont vagyok, a krónikázók látják az egyszerre 5 sereges támadásokat, meggömböznek, semmim nincs , ezért ők is támadnak, és mivel megint jön a sereg.... Engem nem az zavar hogy jönnek felém sokan, az zavar hogy így soha nem tudok ujrázni.
|

01-28-2007, 12:43
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Nem értesz!
Olyan hülye nem vagyok hogy ujrainduljak mert egy sereg támad. Engem támadnak 20 körröl sokan, mig várok 20 órát, jön egy másik sereg, és ha jön a sereg akkor nemtudok ujrázni, könnyü célpont vagyok, a krónikázók látják az egyszerre 5 sereges támadásokat, meggömböznek, semmim nincs , ezért ők is támadnak, és mivel megint jön a sereg.... Engem nem az zavar hogy jönnek felém sokan, az zavar hogy így soha nem tudok ujrázni.
|
Bonts üresre mindent leesel a csopi aljára és oda már tuti nem fog ütni senki. 
|

01-28-2007, 12:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Bonts üresre mindent leesel a csopi aljára és oda már tuti nem fog ütni senki. 
|
Ja, már egy hete full üresen van az orim, azért nemtom megnézni de hogy még meddig támaqdnak. 
|

01-28-2007, 12:59
|
Member
|
|
|
|
menj el szabira és fixen újrázol 3 nap múlva
|

01-28-2007, 13:13
|
Member
|
|
|
|
Nah .. ha meg 20körről támadnak és nem tudod megfogni az elég gáz.
Olyat már hallottam, hogy szétszedtek valakit, de hogy 20körről teszik mindezt  ... nah ezzel történelmet írsz.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|