|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-28-2007, 16:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
hmmm minden szinten láttam már újrázni akaró országot. elsőnek ugye kilép a szövöijéből aztán a szövi max tábival beveri. innen szépen lassan végigveri a szint. ez nem értem miért lenne törlésig verés? ki az a hülye aki nem ütne be ingyen egy országot, amikor több millió arany a fedezés vagy a harc? ez tök normális!
|
Ne besszélj badarságokat. Te kiküldöd a sereget 20körre csak azért, hogy szerezz pár hekit?
Idézet:A zsákmány mértéke természetesen függ attól, hogy a saját országodhoz képest mekkora országot támadsz. Ha Magadnál nagyobb országot támadsz, akkor kapásból dupla zsákmányra számíthatsz. Ezen kívül minél kisebb az értékkülönbség közted és a támadott ország között, annál nagyobb a nyereség.
Vajon mekkorát zsákmányra számít az, aki 20körre lefelé támad?
Feltételezésem szerint nem is magas szinten történik a dpolog.
A kockázatról nem is beszélve...
Ha meg arról van a szó, hogy a szövijei verik hekiért minek az ujrázási para?
Nincs értelmi, hiszen akkor a cél az, hogy beérjen a sereg és nem az amiről jelen esetben beszélünk.
|

01-28-2007, 16:56
|
Member
|
|
|
|
nem kell 20 körre. megvárom míg a szint leveri hozzám.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-28-2007, 17:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Ne besszélj badarságokat. Te kiküldöd a sereget 20körre csak azért, hogy szerezz pár hekit?...
Vajon mekkorát zsákmányra számít az, aki 20körre lefelé támad?
Feltételezésem szerint nem is magas szinten történik a dpolog.
A kockázatról nem is beszélve...
|
meg fogsz lepődni: 2/B-ben is láttam ilyet. már tiszta ideg volt a srác, de neki is kb. 1 hét volt az újrázás, mert jöttek rá tizensok körről is...
|

01-28-2007, 17:48
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
meg fogsz lepődni: 2/B-ben is láttam ilyet. már tiszta ideg volt a srác, de neki is kb. 1 hét volt az újrázás, mert jöttek rá tizensok körről is...
|
Akkor lehet én voltam az.  , 2/B- be van az eset. 
|

01-28-2007, 18:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Te is meg fogsz lepődni. Akit a felsőbb szinteken be lehet verni tizensok körről az nem oda való és jobb ha inkább marad az 5. szinten és ott játszogat.
Ami meg a megnyilvánulásomat illeti, ha valaki egész nap sír a külső fórumon hogy így az orim + úgy az orim + indít egy megbeszélést, az ne bontoigassa már le a saját épületeit csak úgy heccből.
OFF:Adhatsz annyi piros pötyit amennyit csak akarsz és meg fogsz lepődni, mert vissza sem kapod ... számomra ez semmit nem jelent.
|

01-28-2007, 18:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
OFF:Adhatsz annyi piros pötyit amennyit csak akarsz
|
Ez úgy tűnik egy jó tulajdonsága.
|

01-28-2007, 18:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Te is meg fogsz lepődni. Akit a felsőbb szinteken be lehet verni tizensok körről az nem oda való és jobb ha inkább marad az 5. szinten és ott játszogat.
Ami meg a megnyilvánulásomat illeti, ha valaki egész nap sír a külső fórumon hogy így az orim + úgy az orim + indít egy megbeszélést, az ne bontoigassa már le a saját épületeit csak úgy heccből.
OFF: Adhatsz annyi piros pötyit amennyit csak akarsz és meg fogsz lepődni, mert vissza sem kapod ... számomra ez semmit nem jelent.
|
az utolsóként felvázolt helyzetet - háborút vesztett, szétszedték és utána sorsára hagyta, majd az 500 kör után visszajön az azóta szépen leamortizált országba - simán elképzelhetőnek tartom. hogy miért nem ment szabira?  nos ez butaság volt.
azt sem mondtam egy szóval sem hogy támogatnám a javaslatot. csupán annyit írtam a hozzászólásomban, hogy vannak a 2B-ben olyan emberek, akik egy csontig lecsupaszított orit akár tizenegynéhány körről is támadtak.
|

01-28-2007, 18:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
az utolsóként felvázolt helyzetet - háborút vesztett, szétszedték és utána sorsára hagyta, majd az 500 kör után visszajön az azóta szépen leamortizált országba - simán elképzelhetőnek tartom. hogy miért nem ment szabira?  nos ez butaság volt.
|
Azért nem mentem szabira mert akkor nem mennek a körök!
|

01-28-2007, 19:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Azért nem mentem szabira mert akkor nem mennek a körök!
|
jogos  ott a pont
|

01-28-2007, 17:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ne besszélj badarságokat. Te kiküldöd a sereget 20körre csak azért, hogy szerezz pár hekit?
|
Nemtom voltál-e a b-be, de ott kevés a gyenge ori, és egy üres ori, ahova elég 500 elit, az nagyon kapós, nincs kockázat.
Quote:
Originally Posted by Hüpike
nem kell 20 körre. megvárom míg a szint leveri hozzám.
|
Ja ha fölöttem vagy 20 körrel, majd ÉN várom meg hogy lejössz hozzám
U.I.: Hogy tisztázzuk ez a "20" kör nem pont annyi amennyi, csak mondtam egy számot, mert nem tudok távolt nézni (nincs semmi épületem), mert már reggel 7 óra óta jön a serege, onnan tudom hogy nemtok ujrázni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|