|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

12-04-2006, 15:25
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
[quote=Hüpike;50421]
Quote:
Originally Posted by Remedy
De okos vki..... Ott szo nincs ilyen rendszeres belepkedesrol.
nézd, én nem akarok vitatkozni veled, javasoltam h olvasd el. én ezt találtam benne:
Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum.
ezt is írtam piacozni + a helytartó funkciói.
|
Nem tudom most hogy van, de régen ugye úgy volt, hogy büntipontot kaptak az illetők, akik multiztak...
Lehetséges, hogy egy ilyen piacozás 1 büntiponti, és 10-nél egy hónapban repülsz az anarchba. Viszont ha belépsz hozzá, és ártózol, és indítasz támadást tőle, akkor az már szeritem 1ből anarch.
Szóval gondolom szemet húny felette Ati egy darabig... (illetve a multiszűrője)
Pl én megkérdeztem tőle, hogy bemehetek-e a klántársamhoz, hogy befizessek neki Angolban vip-et. Azt mondta, hogy ez belefér. - mivel máshogy nem lehet megoldani a vip-elést. És ha lehet a bankkártyám kódja fontosabb, mint a belépőm 
Last edited by Kisbér; 12-04-2006 at 15:32..
|

12-04-2006, 15:31
|
Member
|
|
|
|
Ja, még 1 dolog...
5-6 éve kb az egyik srác a koleszból (amikor még koleszos voltam ugye) azzal szórakozott, hogy minél több orit feltörjön...
Nem kell progikra gondolni. Látott mondjuk egy olyan orit, hogy Kabeland. 
Hmm....
Próbáljuk meg kabe/kabe hátha. Ha jó a júzernevet eltaláltad, azt már látod. Onnan meg pár default jelszóval próbálkozhatsz... Aztán vagy bejön, vagy nem...
Így minden 10. országot fel tudta törni átlagosan...
Volt olyan csoport, hogy van 50 ország kódját tudta...
És éjszakánként átnyomott egy kevés pénzt, vagy ha gnóm volt, akkor 1 körösen feltette a kulcsot, lelopta, aztán visszarakta, gömbözött magának, stb, stb...
De akár bármikor törölhette is volna őket...
Ami talán nagyobb szívás az ori tulajának.
Főleg, ha több éves oriról van szó...
Én támogatom a mail-címes kódvisszaírást...!
|

12-04-2006, 16:17
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Sziasztok
Nekem csak egy kérdésem lenne,akik nyiltan elismerik hogy belépkednek mások orijába azok mit keresnek még a csoportjaikban?Az anarchba nincs már hely?
Olvastam a szabálykönyvet és abszolut nem tesz emlitést hogy bármiért is belehet lépni más orijába.......
Ez csak 1 vélemény....
Köszi ha elolvasátok...
|

12-05-2006, 09:48
|
Junior Member
|
|
|
|
én kicsit más okot mondanék a törlés nehezítésére illetve 1-2 kör elhalasztására. többször előfordult és rettentően idegesít a dolog, hogy ütésváltás közben vagyunk és mielött becsapódok azelött törli magát. tehát ha megnyomja a törlés gombot, akkor még 1-2 körig maradjon "életbe" az orija, hogy a már elindított támadások befejeződjenek. Nem az extrém dolgokra gondolok, hogy 688 körről indít egy támadást, hogy ne tudjon törölni. Csak 1-2 körről lenne szó.
Más. Mi is beleszaladtunk egy ilyen baráti országfeltörésbe. A seregeink 17 körre küldték támadni, majd utánna rögtön jöttek a támadó seregek, tehát tudták mit csinálnak. Úgy védekezünk ellene, hogy időnként jelszót váltunk. Mondjuk jó lenne ha lenne lehetőség bejelentkező nevet is változtatni.
Ha nehezítünk a törlésen inkább az első lenne szerintem a legjobb ok.
|

12-05-2006, 13:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by porika
én kicsit más okot mondanék a törlés nehezítésére illetve 1-2 kör elhalasztására. többször előfordult és rettentően idegesít a dolog, hogy ütésváltás közben vagyunk és mielött becsapódok azelött törli magát. tehát ha megnyomja a törlés gombot, akkor még 1-2 körig maradjon "életbe" az orija, hogy a már elindított támadások befejeződjenek. Nem az extrém dolgokra gondolok, hogy 688 körről indít egy támadást, hogy ne tudjon törölni. Csak 1-2 körről lenne szó.
Más. Mi is beleszaladtunk egy ilyen baráti országfeltörésbe. A seregeink 17 körre küldték támadni, majd utánna rögtön jöttek a támadó seregek, tehát tudták mit csinálnak. Úgy védekezünk ellene, hogy időnként jelszót váltunk. Mondjuk jó lenne ha lenne lehetőség bejelentkező nevet is változtatni.
Ha nehezítünk a törlésen inkább az első lenne szerintem a legjobb ok.
|
A loginváltás is megoldás lenne bizonyos esetekre, de az általam felvetett problémát tuti nem orvosolja. Elvégre én adtam neki engedélyt a belépéshez.
Most elég ha beírja az emilcímet, ha megvalósilna egy ilyen nehezítés, akkor fel kéne törje azt is, hogy az oda érkező kódot bemásolhassa...
|

12-05-2006, 14:01
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A loginváltás is megoldás lenne bizonyos esetekre, de az általam felvetett problémát tuti nem orvosolja. Elvégre én adtam neki engedélyt a belépéshez.
Most elég ha beírja az emilcímet, ha megvalósilna egy ilyen nehezítés, akkor fel kéne törje azt is, hogy az oda érkező kódot bemásolhassa...
|
nem értek egyet olyan szabálymódosítással, amit a játékos szabálytalansága idézett elő. teljes biztonság nincs, csak csökkenteni lehet a kockázatot. ha máshonnan közelítjük meg akkor szerintem lehet elérni valamit.
|

12-21-2006, 16:31
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Neked igazad van. Most erre mit lehet mondani??
|

12-21-2006, 17:27
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Be lehetne vezetni a biztonság növelésére egy régi események szerü menüpontot, ahol az van logolva, mikor léptek ki-be az oriba, esetleg még a hibás probálkozásokat is.
igy legalább azok nagyobb biztonságban lennének akiknek az oriját NEM belépöátadás utján törik fel. Pl. ha látja, hogy valaki belépett mikor arra se járt, vagy valaki probálkozott nála tucatszor hibás jelszoval.
mondjuk ebben bennevan az a veszély, hogyha egyszer bejutottak az oriba, akkor tisztában lesznek a belépési szokásaiddal is.
|

01-20-2007, 10:12
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Es vannak olyanok akiknek a usernev a kodjuk, es vannak olyanok akik leirjak papirra a kodjukat, es vannak olyanok akik elmondjak mindenkinek. User error ellen tenni nem lehet, ezt te is tudod.
Nekem egyaltalan nem okozna gondot, de nem errol van szo. Ellenervnek pl ott van, amit Ati irt, elgepelted az emailod, akkor most ne torolhess?
(egy hetig)
Es a bokkeno epp itt van. Ha fontos neked az orid, vedd a faradtsagot hogy regelj egy darab barmilyen emailt, amit nem mondasz meg senkinek, arra rakod osszes orid. Innentol vedve vagy.
(Ez szol csunyabogarnak is). Msnes emailra rakni az orit meg egyenesen felelotlenseg :P
Szoval, osszefoglalva: Ha egy csepp biztonsagerzeted is van, ez a konnyites csak felesleges plusszmunka szamodra. Ezenkivul elgepeleskor gond van.
Ha meg nincs biztonsagerzeted, ez ugysem fog segiteni.
Szerintem.
|
amúgy tudom hogy ez a téma elején van írva de hozzátenném hogy ha nem vezetjük be ezt a módosítást akkor is gond van ha elgépelted az e-mail és nem emlékszel hogy mit gépeltél el benne szóval Ati-nak ez az érve el van vetve! 
|

01-20-2007, 11:09
|
Member
|
|
|
|
Nos... szerintem  Most egy kicsit kekeckedni fogok 
Először is Atihoz szólok, szerintem neked sem az a problémád, hogy az emlegetett megoldással nehezítenék a "többi játékos" munkáját is, hanem inkább olyan... hogy is mondjam, azt a politikát folytatod, miszerint 1játékos csak a saját orijával foglalkozzon és ne a klán/szövetség más tagjának(tagjainak) orijával(orijaival) is. Azért nem támogatod az 5letet, mert mindig vannak olyanok, akik hajlamosak hazavágni mások szórakozását, csak mert teszem azt megsértődtek és ez álltal a Te nézeteid igazolódnak be. Ha bekerülne ez a kis biztonsági óvintézkedés, akkor kicsit bátrabban vagdalóznának az emberkék a jelszavaikkal és ezt természetesen ez a Te Hódítófilozófiáddal ellentétbe kerülne 
A jelen állás szerint + azért ott van mindenkiben az, mi van ha kiszúrnak velem és ugrik x év munkája? -ami mondanom sem kell téged igazol.
Én ebben a témában tartózkodom  Semmi esetre sem adnám ki az adataimat, inkább adok telszámot meg minden elérhetőséget ami csak kell, illetve inkább kelek minden éjjel minden körváltásra (ha egy szöviben kihasználtságot érzek a dologban "minek tönöm magam, ha megteszi más" alapon, akkor onnan tipli. Volt már rá példa. ).
Az viszont, hogy kiadják egymásnak a belépőkodo növeli a szövetségi morált, összetartást,bizalmat ami erősíti a közösséget
Nah kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz. Ha tévednék a fent felsoroltakkal kapcsolatban, nyugodtan vágjátok a fejemhez... nem fogok megsértődni 
Köszönöm.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|