![]() |
Ország törlése nehezítés
Nekem most ez aktuális téma, és bár eredetileg nem az én ötletem volt, én vetem fel.
Történt egy kellemetlen baleset a napokban. A klánban több orinkat felnyomták, megváltoztatták a jelszavakat, egyet pedig töröltek. Írtunk a suppra, még nem jött meg a válasz, hogy ÍJ. Tudom, nem kellett volna megadni másoknak a felhasználónevet és a jelszót, meg ilyenek, de lássuk be, klánon belül ez nem számít ritkának. A javaslat lényege, hogy ha törölni akarom az orit, akkor kapjak egy kódot a malicímre, és annak bemásolása után tudjam törölni, mint most azonosításkor. Ha tényleg én törlök, biztos nem fog elképesztő nagy fáradtságot okozni ez, de segítene kivédeni a hasonló dolgokat. Idegesít a tudat, hogy pusztán azért vagyok jelen még A-ban, mert az illető nem ismerte a mailt ahonnan regeltem az orit... |
Quote:
Pin kódot se szokás a bankkártya hátára írni, ha mégis, akkor ez az ígyjárás tipikus esete. Ha valaki az alap biztonsági intézkedésekre fittyet hány, akkor sajnos bármilyen bonyolítás vagy nehezítés felesleges. Nem nehezíteni kell a törlést, hanem azt betartani, hogy nem adod meg a belépőadataidat senkinek. |
egész jó ötlet, csak kell hozzá egy feltétel: ne ugyanaz legyen a mail passorwdje mint az oridé :D
aki meg a mail miatt nem tud törölni az úgyis egy hónapig vár a címváltásra ez nem jelent neki plusz időt... :rolleyes: tudom Ati ne adjuk meg, még annak se akiben bízunk, de néha kell az a kis segítség a piacolásban... (tanulság: minden kitett tag után teljes jelszóváltás a szöviben és a klánban ha megadod a belépődet neki... :rolleyes: ) |
sztem jó ötlet :) és nehezíti a hackerek dógát :)
|
Quote:
|
Quote:
|
és amúgy hallottam én már olyanról is hogy nem kellett kiadni a jelszót meg a felhasználóit mert csak úgy feltörték az orit! Jó persze törölni nem törölték de ha már ott voltak megtehették volna .... :eek:
|
Quote:
|
Quote:
ugyanmár, szerintem ha nem kell egy ország akkor ennyit meg tesz az ember... és megelőzi a gépre mentett jelszavú országaim baját ha anyám begurul rám és úgy érzi hogy ezzel büntet meg, mert nem engedem hogy a kitudjahány tevéjét cseteltesse a gépemen :D |
Quote:
Ha valaki törölni akarja magát a játékból, annak nyilván oka van, ha be tudott lépni, akkor nem valaki más szórakozik a nevedben, a törlést nyilván engedni kell. |
All times are GMT +1. The time now is 17:49. |