Quote:
Originally Posted by porika
én kicsit más okot mondanék a törlés nehezítésére illetve 1-2 kör elhalasztására. többször előfordult és rettentően idegesít a dolog, hogy ütésváltás közben vagyunk és mielött becsapódok azelött törli magát. tehát ha megnyomja a törlés gombot, akkor még 1-2 körig maradjon "életbe" az orija, hogy a már elindított támadások befejeződjenek. Nem az extrém dolgokra gondolok, hogy 688 körről indít egy támadást, hogy ne tudjon törölni. Csak 1-2 körről lenne szó.
Más. Mi is beleszaladtunk egy ilyen baráti országfeltörésbe. A seregeink 17 körre küldték támadni, majd utánna rögtön jöttek a támadó seregek, tehát tudták mit csinálnak. Úgy védekezünk ellene, hogy időnként jelszót váltunk. Mondjuk jó lenne ha lenne lehetőség bejelentkező nevet is változtatni.
Ha nehezítünk a törlésen inkább az első lenne szerintem a legjobb ok.
|
A loginváltás is megoldás lenne bizonyos esetekre, de az általam felvetett problémát tuti nem orvosolja. Elvégre én adtam neki engedélyt a belépéshez.
Most elég ha beírja az emilcímet, ha megvalósilna egy ilyen nehezítés, akkor fel kéne törje azt is, hogy az oda érkező kódot bemásolhassa...