Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-06-2007, 08:12
Fradical Fradical is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Hornet View Post
ŐrtoronyAz őrtorony növeli országod védelmét. Támadásnál semmi jelentősége, ám védekezésnél annál több. A felépített és teljes foglalkoztatottsággal működő őrtornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal (természetesen fajodtól függően ez is változhat. Bővebben lásd: fajok súgó
Köszi! A súgót elolvastam, a kérdésem nem erre irányult... Most nem írnám le újra...
Sponsored Links
Old 01-06-2007, 08:30
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Fradical View Post
Sziasztok! Ha nincs elég emberem, akkor a barakkokból elmennek a katonák, a tanyák nem termelnek, a raktárak nem raktároznak, idáig oké! De mi a helyzet az őrtornyokkal? Csak védelemnél nem látják el a funkciójukat, vagy más is történik?
Nem történik semmi más.
Old 01-06-2007, 10:26
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Fradical View Post
Sziasztok! Ha nincs elég emberem, akkor a barakkokból elmennek a katonák, a tanyák nem termelnek, a raktárak nem raktároznak, idáig oké! De mi a helyzet az őrtornyokkal? Csak védelemnél nem látják el a funkciójukat, vagy más is történik?
azt hiszem régen volt olyan,hogy a nem működők összedőltek,de a mai modern építési technológiákkal már nem áll fent ez a veszély!
Old 01-06-2007, 19:24
Fradical Fradical is offline
Junior Member

Köszi szépen!
Old 01-08-2007, 17:14
adrian adrian is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by ro-bo-goo View Post
Végigoilvastam pár témát, de az alábbi kérdésre nem találtam választ egyikben sem.
Ha alacsony a foglalkoztatottság, akkor az mennyire jelent gondot?Egyáltalán jelent-e? Ha igen, akkor kb hány %-tól? Meg, ha alacsony foglalkoztatottságú orit támadnék, de katonákkal még nem férek be, akkor merre vigyem neki a foglalkoztatottságát? (vari-toli sikerül)

Soha senki sem olvassa el a súgót, mert mindenki előbb teszi fel a kérdéseit, minthogy belenézne :P Sebaj... A foglalkoztatottság mértéke lehet elég jelentős, mivel egy teszemazt 10k népességgel rendelkező országban ha egy számottevő része a népnek nem fizet adót, akkor a körönkénti bevételek mértéke jelentősen megcsappanhat. Ha olyan orit szivatsz, akihez vari-tolival beférsz és mondjuk a foglalkoztatottsága közel van a 100%-hoz akkor nagyon javaslom neked a tűzgolyó/emberrablás párosítást, hidd el csodákra képes, mikor annyi emberétől megfosztod, hogy az Intézőjében az épületei jelentős része 0%on működjön, ezáltal pl templomok esetében a varik úgy elhúzzák a csíkot, h csak úgy lesni fog az illető. Hátmég ha ezt a módszert szöviszinten alkalmazzátok a kiszemelt áldozattal....
Old 01-08-2007, 17:19
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

figyelj elvileg nem a kezdők oknélküli szivatása a lényeg
ha meg nem kezdőről van szó azt nem lopja/ártózza be az egész szövi (hacsaknem full varis/tolis szöviről van szó) és az már kb. beállítja úgy az oriját, hogy 1k-s emberhiánynál állnak még csak le a tornyok nagy részei.

U.I.: látom most, hogy regisztráltá mindenhez hozzászólsz, de ez nem baj. és remélem az, hogy néha egy kicsit hibásan fogalmazol és én ezt "kijavítom" nem hoz arra a gondolatra, hogy rád szálltam.
Old 01-09-2007, 15:34
ro-bo-goo
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by adrian View Post
Soha senki sem olvassa el a súgót, mert mindenki előbb teszi fel a kérdéseit, minthogy belenézne :P Sebaj... A foglalkoztatottság mértéke lehet elég jelentős, mivel egy teszemazt 10k népességgel rendelkező országban ha egy számottevő része a népnek nem fizet adót, akkor a körönkénti bevételek mértéke jelentősen megcsappanhat. Ha olyan orit szivatsz, akihez vari-tolival beférsz és mondjuk a foglalkoztatottsága közel van a 100%-hoz akkor nagyon javaslom neked a tűzgolyó/emberrablás párosítást, hidd el csodákra képes, mikor annyi emberétől megfosztod, hogy az Intézőjében az épületei jelentős része 0%on működjön, ezáltal pl templomok esetében a varik úgy elhúzzák a csíkot, h csak úgy lesni fog az illető. Hátmég ha ezt a módszert szöviszinten alkalmazzátok a kiszemelt áldozattal....
Nos, én a súgót elolvastam, te a kérdésemet nem Ugyanis épphogy nem a 100%-os foglalkoztatottságról volt szó!
Szerintem
Ja? OFF

Last edited by ro-bo-goo; 01-09-2007 at 15:36.. Reason: mert eszembe jutott:D
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules