|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-06-2007, 08:12
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hornet
ŐrtoronyAz őrtorony növeli országod védelmét. Támadásnál semmi jelentősége, ám védekezésnél annál több. A felépített és teljes foglalkoztatottsággal működő őrtornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal (természetesen fajodtól függően ez is változhat. Bővebben lásd: fajok súgó
|
Köszi!  A súgót elolvastam, a kérdésem nem erre irányult... Most nem írnám le újra...
|

01-06-2007, 08:30
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fradical
Sziasztok! Ha nincs elég emberem, akkor a barakkokból elmennek a katonák, a tanyák nem termelnek, a raktárak nem raktároznak, idáig oké! De mi a helyzet az őrtornyokkal? Csak védelemnél nem látják el a funkciójukat, vagy más is történik? 
|
Nem történik semmi más.
|

01-06-2007, 10:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fradical
Sziasztok! Ha nincs elég emberem, akkor a barakkokból elmennek a katonák, a tanyák nem termelnek, a raktárak nem raktároznak, idáig oké! De mi a helyzet az őrtornyokkal? Csak védelemnél nem látják el a funkciójukat, vagy más is történik? 
|
azt hiszem régen volt olyan,hogy a nem működők összedőltek,de a mai modern építési technológiákkal már nem áll fent ez a veszély! 
|

01-06-2007, 19:24
|
Junior Member
|
|
|
|
Köszi szépen! 
|

01-08-2007, 17:14
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ro-bo-goo
Végigoilvastam pár témát, de az alábbi kérdésre nem találtam választ egyikben sem.
Ha alacsony a foglalkoztatottság, akkor az mennyire jelent gondot?Egyáltalán jelent-e? Ha igen, akkor kb hány %-tól? Meg, ha alacsony foglalkoztatottságú orit támadnék, de katonákkal még nem férek be, akkor merre vigyem neki a foglalkoztatottságát? (vari-toli sikerül) 
|
Soha senki sem olvassa el a súgót, mert mindenki előbb teszi fel a kérdéseit, minthogy belenézne :P Sebaj...   A foglalkoztatottság mértéke lehet elég jelentős, mivel egy teszemazt 10k népességgel rendelkező országban ha egy számottevő része a népnek nem fizet adót, akkor a körönkénti bevételek mértéke jelentősen megcsappanhat. Ha olyan orit szivatsz, akihez vari-tolival beférsz és mondjuk a foglalkoztatottsága közel van a 100%-hoz akkor nagyon javaslom neked a tűzgolyó/emberrablás párosítást, hidd el csodákra képes, mikor annyi emberétől megfosztod, hogy az Intézőjében az épületei jelentős része 0%on működjön, ezáltal pl templomok esetében a varik úgy elhúzzák a csíkot, h csak úgy lesni fog az illető. Hátmég ha ezt a módszert szöviszinten alkalmazzátok a kiszemelt áldozattal....  
|

01-08-2007, 17:19
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
figyelj elvileg nem a kezdők oknélküli szivatása a lényeg 
ha meg nem kezdőről van szó azt nem lopja/ártózza be az egész szövi (hacsaknem full varis/tolis szöviről van szó) és az már kb. beállítja úgy az oriját, hogy 1k-s emberhiánynál állnak még csak le a tornyok nagy részei.
U.I.: látom most, hogy regisztráltá mindenhez hozzászólsz, de ez nem baj. és remélem az, hogy néha egy kicsit hibásan fogalmazol és én ezt "kijavítom" nem hoz arra a gondolatra, hogy rád szálltam.
|

01-09-2007, 15:34
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by adrian
Soha senki sem olvassa el a súgót, mert mindenki előbb teszi fel a kérdéseit, minthogy belenézne :P Sebaj...   A foglalkoztatottság mértéke lehet elég jelentős, mivel egy teszemazt 10k népességgel rendelkező országban ha egy számottevő része a népnek nem fizet adót, akkor a körönkénti bevételek mértéke jelentősen megcsappanhat. Ha olyan orit szivatsz, akihez vari-tolival beférsz és mondjuk a foglalkoztatottsága közel van a 100%-hoz akkor nagyon javaslom neked a tűzgolyó/emberrablás párosítást, hidd el csodákra képes, mikor annyi emberétől megfosztod, hogy az Intézőjében az épületei jelentős része 0%on működjön, ezáltal pl templomok esetében a varik úgy elhúzzák a csíkot, h csak úgy lesni fog az illető. Hátmég ha ezt a módszert szöviszinten alkalmazzátok a kiszemelt áldozattal....  
|
Nos, én a súgót elolvastam, te a kérdésemet nem  Ugyanis épphogy nem a 100%-os foglalkoztatottságról volt szó!
Szerintem 
Ja? OFF
Last edited by ro-bo-goo; 01-09-2007 at 15:36..
Reason: mert eszembe jutott:D
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|