![]() |
Foglalkoztatottság
Végigoilvastam pár témát, de az alábbi kérdésre nem találtam választ egyikben sem.
Ha alacsony a foglalkoztatottság, akkor az mennyire jelent gondot?Egyáltalán jelent-e? Ha igen, akkor kb hány %-tól? Meg, ha alacsony foglalkoztatottságú orit támadnék, de katonákkal még nem férek be, akkor merre vigyem neki a foglalkoztatottságát? (vari-toli sikerül):D |
Quote:
Ha országodban munkanélküliség van, akkor az emberek boldogtalanok, hiszen nincs hol dolgozzanak, így nem kapnak bért, amibõl családjuk meg tudna élni. Ennek következtében ez is negatív hatással van a morálváltozóra. A negatív hatás mértéke a munkanélküliség mértékétõl függ. Ha a munka nem túl sok - minden embert foglalkoztatnak az épületek, de még így is kevésnek bizonyul a munkaerõ, ám nem nagy mértékben -, akkor a közhangulat változója pozitív irányba fog mozdulni. A középértékhez (75%, elf esetében 85%) húzáson, az általad indított alvilági és mágikus akciók hatásain, a pénzosztáson, valamint ellelfeleid morálcsökkentő (pl. földrengés varázslat) akcióin kívül a következő tényezők befolyásolják a közhangulatot: A közhangulatot emeli: * Mindenkinek van munkája, és a munkaerőhiány nem haladja meg az 5%-ot. * Ha minden 300 emberre jut egy kocsma. * Ha minden 150 emberre jut egy kocsma. * 15%-nál alacsonyabb adó. (Ezen belül is több fokozat.) A közhangulatot csökkenti: * Munkanélküliség. * 10%-nál magasabb munkanélküliség. * 20%-nál magasabb munkanélküliség. * 25%-nál magasabb adó. (Ezen belül is több fokozat.) |
Igazad van:) Ez a morál súgó nem jutott eszembe:(
DE: A többi kérdésemre tudna valaki választ?Mármint hogy rengessem( romló fogl.), vagy viharozzam (javuló fogl)? 50% alatt van neki |
Quote:
|
Nos 200 hekin tipródom, és még egy házat sem sikerült felgyújtanom sose:( A szárazvihart megpróbálom, köszi:)
|
Quote:
De azért nézdmeg nem-e túlélő óriás az áldozat:) |
Ja azt megnéztem:D :D :D
És ha elérem azt hogy már a barakkjaihoz sem lesz embere, akkor a katonái elmennek? |
Quote:
|
értem:) És hány napig cseszegethetem büntetlenül? (valamelyik topicban olvastam, hogy ha túl sokáig macerálok egy orit, akkor lapátra tesznek:( )
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:50. |