|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-01-2007, 08:57
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Foglalkoztatottság
Végigoilvastam pár témát, de az alábbi kérdésre nem találtam választ egyikben sem.
Ha alacsony a foglalkoztatottság, akkor az mennyire jelent gondot?Egyáltalán jelent-e? Ha igen, akkor kb hány %-tól? Meg, ha alacsony foglalkoztatottságú orit támadnék, de katonákkal még nem férek be, akkor merre vigyem neki a foglalkoztatottságát? (vari-toli sikerül) 
|

01-01-2007, 09:03
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by ro-bo-goo
Végigoilvastam pár témát, de az alábbi kérdésre nem találtam választ egyikben sem.
Ha alacsony a foglalkoztatottság, akkor az mennyire jelent gondot?Egyáltalán jelent-e? Ha igen, akkor kb hány %-tól? Meg, ha alacsony foglalkoztatottságú orit támadnék, de katonákkal még nem férek be, akkor merre vigyem neki a foglalkoztatottságát? (vari-toli sikerül) 
|
Súgó: Morál/Közhangulat
Ha országodban munkanélküliség van, akkor az emberek boldogtalanok, hiszen nincs hol dolgozzanak, így nem kapnak bért, amibõl családjuk meg tudna élni. Ennek következtében ez is negatív hatással van a morálváltozóra. A negatív hatás mértéke a munkanélküliség mértékétõl függ.
Ha a munka nem túl sok - minden embert foglalkoztatnak az épületek, de még így is kevésnek bizonyul a munkaerõ, ám nem nagy mértékben -, akkor a közhangulat változója pozitív irányba fog mozdulni.
A középértékhez (75%, elf esetében 85%) húzáson, az általad indított alvilági és mágikus akciók hatásain, a pénzosztáson, valamint ellelfeleid morálcsökkentő (pl. földrengés varázslat) akcióin kívül a következő tényezők befolyásolják a közhangulatot:
A közhangulatot emeli:
* Mindenkinek van munkája, és a munkaerőhiány nem haladja meg az 5%-ot.
* Ha minden 300 emberre jut egy kocsma.
* Ha minden 150 emberre jut egy kocsma.
* 15%-nál alacsonyabb adó. (Ezen belül is több fokozat.)
A közhangulatot csökkenti:
* Munkanélküliség.
* 10%-nál magasabb munkanélküliség.
* 20%-nál magasabb munkanélküliség.
* 25%-nál magasabb adó. (Ezen belül is több fokozat.)
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 01-01-2007 at 09:13..
|

01-01-2007, 09:42
|
Guest
|
|
|
|
Igazad van  Ez a morál súgó nem jutott eszembe
DE:
A többi kérdésemre tudna valaki választ?Mármint hogy rengessem( romló fogl.), vagy viharozzam (javuló fogl)? 50% alatt van neki
|

01-01-2007, 09:44
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Igazad van  Ez a morál súgó nem jutott eszembe
DE:
A többi kérdésemre tudna valaki választ?Mármint hogy rengessem( romló fogl.), vagy viharozzam (javuló fogl)? 50% alatt van neki
|
szvsz. ha tudod akkor gyujtogasd bár elég sok házat fel kell gyujtani  + szárazvihar kombók mehetnek rája 
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-01-2007, 09:47
|
Guest
|
|
|
|
Nos 200 hekin tipródom, és még egy házat sem sikerült felgyújtanom sose  A szárazvihart megpróbálom, köszi 
|

01-01-2007, 10:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nos 200 hekin tipródom, és még egy házat sem sikerült felgyújtanom sose  A szárazvihart megpróbálom, köszi 
|
De azért nézdmeg nem-e túlélő óriás az áldozat 
|

01-01-2007, 11:09
|
Guest
|
|
|
|
Ja azt megnéztem
És ha elérem azt hogy már a barakkjaihoz sem lesz embere, akkor a katonái elmennek?
|

01-01-2007, 11:12
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ja azt megnéztem
És ha elérem azt hogy már a barakkjaihoz sem lesz embere, akkor a katonái elmennek?
|
pontosan  bár ha jól van beállítva az intézője a sereg megy el utoljára 
|

01-01-2007, 11:28
|
Guest
|
|
|
|
értem  És hány napig cseszegethetem büntetlenül? (valamelyik topicban olvastam, hogy ha túl sokáig macerálok egy orit, akkor lapátra tesznek  )
|

01-01-2007, 11:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
értem  És hány napig cseszegethetem büntetlenül? (valamelyik topicban olvastam, hogy ha túl sokáig macerálok egy orit, akkor lapátra tesznek  )
|
Akkor kerülsz lapátra ha nincs más célod a játékba mint a másik játékának tönkre tétele ...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|