Quote:
Originally Posted by Bea Baba
H megindokoljam szavazatom: inkabb általános megállapitas részemről de igyis vannak behozhatatlan elonyei a vipnek... szóval ennyi taktikai előny maradjon mar a nem vip tagoknak is...
|
rosszul latod. fizetsz erte es amiatt hatranyba keruljel? hm...
ezexerint nem hasznlasz vipet. jo, de attol meg masnak ne legyen mar rosszabb.
mindenki felhozza itt, hogy igy tamagocsi, meg ugy kenyelmi szolgaltatas. 1szeruen rosszul szavaztak az elejen es utana valtig ragaszkodnak a hibas nezopontjukhoz es kitalalnak mindenfele indokot arra, hogy alatamasszak. foleg azok akiket ez nem erinthet, mert mondjuk varisok vagy tolisok es ugyse tamadnak ki. de persze a nagy duma mellett tamagocsiznak am ezerrel.
vajon miert van az, hogy az ember sosem enged a 21-bol? amikor mar latja vki, hogy nem jol szavazott vagy ervelt es a masiknak van igaza akkor miert kell meg sokkal nagyobb hevvel es erovel bizonygatni ami nem ugy helyes? lehet, hogy nem is masok fele, hanem sajat maganak inakbb...
mar 1szer emlitettem itt, de leirom meg1szer. en is a NEM-re szavaztam hasonlo indokkal. de aztan megvaltoztattam a velemenyemet, mert belattam, hogy nincs igazam.
ertse meg mar a sok ellenkezo, hogy ez nem kenyelmi szolgaltatas, hanem annak a hibanak a javitasa lenne, ami a nem vipeseket nem erinti. azaz, ha beteg az ori, akkor a nem vipes nem fog kepezni, hogy meg ezzel is tetezze a problemat. a vipesnel meg a ht is rug rajta 1et. aztan jon mindenki azzal, hogy ha kiutsz allittasd le elore a kepzest a ht-vel, meg figyelj oda, meg nezzel kronikat, meg minek tamadsz, ha nem ulsz ott a gep mellett. azert mert bor az eger es szor a farka. mindenki ugy jatszik ahogy akar (vagy ahogy a lehetosegei megengedik). attol, hogy vki nem tud non-stop a gep mellett lenni, ne erje mar hatrany foleg meg ha fizet is erte.
en megertettem, es elismerem, hogy rosszul szavaztam es nem volt igazam.