Quote:
Originally Posted by taszi
Kisbér a tamagocsizást szerintem ezzel a hsz-el 100%-osan kilőttük!! 
|
Érv amellett, hogy legyen:
A helytartó alapvetően azért van, ha Te nem vagy a gépnél, akkor azt csinálja, amit te csinálnál, ha itt lennél.
Nyilvánvaló Te nem képeznél ha betegség van.

Ugye...
Érv(ek) amellett, hogy ne legyen:
1.: maradjon meg egy kis izgalom amikor reggel bekapcsolod a géped

2.: a helytartó csak vip-eseknek dukál és minél több dolgot rakunk bele a vip-es plusszokba, annál rosszabb helyzetben lesznek azok, akik nem tudják fizetni a vip-et. (karaván, hadüzi, helytartó, kényelmi funcikók, stb.. már így is nagy a szakadék)
3.: (idézet a helytartó oldal tetejéről)
A súgót mindenképp olvasd el, mert egy rossz parancsokkal ellátott helytartó több kárt tud tenni, mint bármilyen támadás!
4.: ha ezt bevezetjük, jogosan mondaná bárki, hogy akkor legyen az is, ha bármilyen ártó megy rajtam, ne képezzen. Vagy legyen egy olyan pipa is, hogy ha nem megy valamelyik épületem (tehát több, mint 100% a foglalkoztatottság) akkor ne képezzen a helytartó, vagy ha fogy a kajám, ne képezzen, stb, stb...
5.: alapvetően ellenzek minden olyan funciót, ami a közelíti a fanatikusokat, illetve a hobby játékosokat.
6.: ez szerintem alapból nem arról szól, hogy az adott gondolat bekerüljön-e a játékba vagy sem. Nyilván Atinak nem az volt a helytartóval a célja, hogy mindent csináljon meg helyetted. valahol meg kell húzni a határt. És szerintem -ez az én véleményem- már régen átléptük ezt...
Kb...