|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

12-11-2006, 19:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nem, ez igy jó, ahogy van. lehessen csak vissza élni vele. mindenkinek modjába áll vissza voni ha nem fogadják el. Ha nem teszi meg akkor az az öbaja ha vissza élnek vele megint csak. Nem azt mondom hogy szépdolog, de ilyen az élet én ezért nem élek ilyen dolgokkal.
|

12-11-2006, 22:56
|
Member
|
|
|
|
- Azt kellene beállítani, hogy az elküldött MNTa főmenüben a régi események gomb alá kerülő eseményekkel elentétben, amíg döntés nem jött létre az ügyében, látható maradjon?
- Valamint ha az MNT-t küldő országot megtámadja a fogadó fél, akkor az automatikusan jelentse az MNT visszautasítását?
- Valamint MNT-t addig ne lehessen küldeni, amíg van támadó serege a küldőnek a fogadó felé?
- ne lehessen elfogadni MNT-t ameddig támadsz valakit, de még x körrel utána sem.
- egy szinen egy országnak naponta/hetente/egyáltalán* egyszer lehet MNT-t küldeni.
* lehet választani...
- a javaslat lényege az, hogy egy elküldött kölcsönös mnt ha 24 körig nem kerül elfogadásra, automatikusan szűnjön meg.
ezek a javaslatok születtek eddig, ezek együtt talán minden visszaélési lehetőséget kiszűrnek, de lehet hogy lehet egyszerűsíteni is.
az 1. és a 6. szerintem kényelmi megoldás elsősorban, bár ezzel együtt valószínűleg csökkentenék a figyelmetlenségből nem elfogadott MNT-k számát
az 5. a 2. javaslat kiegészítése, az pedig nekem nem tetszik mint ahogyan azt már több poston keresztül leírtam. amúgy az 5. is feleslegesen korlátozó számomra (ld. pl. 1/A - ilyen hosszú időre eldönteni egy MNT sorsát...).
ami marad nekem, az a 3. és 4. javaslat, ami összevonva így hangzik:
MNT-t ne lehessen küldeni és elfogadni hadban álló felek esetén, azaz egy bármilyen támadó akciót követő x(=12) órán belül.
|

12-12-2006, 07:43
|
Member
|
|
|
|
Nem értem a problémát... Én úgy szoktam, hogy ha valakinek mnt-t küldök (bár jobbára csak ismerősöknek szoktam, nehogy véletlenül összeakadjunk), akkor addig hagyom az ajánlatot, amíg el nem fogadja, vagy max. 24 óráig, vagy amíg 2 körre nem kerül. Ha ennyi idő alatt nem fogadja el, akkor visszavonom az ajánlatot, és kécc, eddig még senki nem élt vissza az ajánlatommal.
|

12-12-2006, 11:12
|
Member
|
|
|
|
Nem értelek titeket...
MNT-t úgy küldjetek, hogy megbeszélitek a másik féllel is...
És amikor mondjuk megbeszélted, akkor egyből kössétek meg...
Akkor nyilván nincs belőle gond...
Egy csomó mnt-t én is kapok és 1 db levél nem jön mellé, hogy "te hülyegyerek, fogadd már el, mert marhacsóró vagyok, és nem akarom hogy leüss", vagy mittomén...
Ezeket nyilván elutasítom, de ugye páran nem teszik
Szóval előbb inkább mnt-kultúrában kellene felnőnie ezeknek az embereknek 
|

12-12-2006, 13:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nem értelek titeket...
MNT-t úgy küldjetek, hogy megbeszélitek a másik féllel is...
És amikor mondjuk megbeszélted, akkor egyből kössétek meg...
Akkor nyilván nincs belőle gond...
Egy csomó mnt-t én is kapok és 1 db levél nem jön mellé, hogy "te hülyegyerek, fogadd már el, mert marhacsóró vagyok, és nem akarom hogy leüss", vagy mittomén...
Ezeket nyilván elutasítom, de ugye páran nem teszik
Szóval előbb inkább mnt-kultúrában kellene felnőnie ezeknek az embereknek 
|
Ebben speciel egyetértünk  Nem kell összevissza küldözgetni mnt-ket, és akkor nem lesz meglepetés. Én is kapom az ismeretlenektől, mindig rákérdezek, hogy ki az és mire fel kaptam az ajánlatot. A legjobb az, hogy sokan még akkor sem magyarázzák meg. Na ilyenkor simán elutasítom.
|

12-12-2006, 16:36
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ebben speciel egyetértünk  Nem kell összevissza küldözgetni mnt-ket, és akkor nem lesz meglepetés. Én is kapom az ismeretlenektől, mindig rákérdezek, hogy ki az és mire fel kaptam az ajánlatot. A legjobb az, hogy sokan még akkor sem magyarázzák meg. Na ilyenkor simán elutasítom.
|
Nekem a legjobban az diplomáciában leirt MNTk tetszenek,hogy kötök bárkivel,és várom őket,stb. 
|

12-12-2006, 18:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
Nekem a legjobban az diplomáciában leirt MNTk tetszenek,hogy kötök bárkivel,és várom őket,stb. 
|
Háááát... Aki az ilyenekre reagál, magára vessen, ne lepődjön majd meg ha besétál egy csapdába 
|

12-14-2006, 02:02
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
ami marad nekem, az a 3. és 4. javaslat, ami összevonva így hangzik:
MNT-t ne lehessen küldeni és elfogadni hadban álló felek esetén, azaz egy bármilyen támadó akciót követő x(=12) órán belül.
|
én esetleg úgy tudom elképzelni, hogy mnt-t küldök, az függőben van...
a másik fél el tudja fogadni, amíg nem akciózik.
ha akciózik, 12 órán át nem fogadhatja el, de nálam ugyanúgy függőbe marad.
ha gondolom vissza vonom, hanem nem.
|

12-14-2006, 07:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
én esetleg úgy tudom elképzelni, hogy mnt-t küldök, az függőben van...
a másik fél el tudja fogadni, amíg nem akciózik.
ha akciózik, 12 órán át nem fogadhatja el, de nálam ugyanúgy függőbe marad.
ha gondolom vissza vonom, hanem nem.
|
igen, így képzeltem
|

12-22-2006, 17:39
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
az alap ötlettel maximálisan egyetértek, én is jártam már úgy, hogy küldtem mnt-t, de nem voltam épp gépnél és amikor megnéztem az orim láttam, hogy a tag betámadott, aztán meg elfogadta az mnt-met
szóval ez egy nagy szívás volt, nekem....
egyébként nem lehetne valahogy rendszerezni az mnt-ket? név vagy sorszám szerint, mert pl 1/A-n rendszerint van pár mnt és nehéz kibogarászni, hogy ha egy klánból lefordulnak többen, akkor az új tagokkal van-e mnt-m vagy nincs... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|