![]() |
MNT változtatása
Már régebben akartam indítani egy ilyen témát, demindig volt fontosabb, amitől nem jutott eszembe. A dolog apropója az, hogy megnéztem az mnt-imet, és volt egy nagy csomó függőben hagyva.
Szóval a javaslat lényege az, hogy egy elküldött kölcsönös mnt ha 24 körig nem kerül elfogadásra, automatikusan szűnjön meg. Megakadályozandó, hogy valaki egyszer csak- esetleg hosszú idővel az mnt küldése után- megtámadja a küldőt, aztán elfogadja az egyezményt, biztosítva a bántatlanságát. |
Quote:
Nem hiszem, hogy párnaponta egyszer ne lehetne megnézni az mnt oldalt, hogy mi van ott esetleg függőben. |
Quote:
Biztos meg lehetne, de őszintén, ki foglalkozik vele? Én nagyon régen nem néztem rá ,aztán kiderült, van egy rakás amit illik elfogadnom |
Quote:
Igazabol nem tudom aterezni :P Ne legy ennyire lusta :P |
vagy ha nem is ez a fajta megoldás, de legalább Fontos Eseménynek jelezze...arra valahogy jobban odafigyelünk :)
|
Quote:
Nem ez a gond. Elküldök egy mnt-t. Nyilván nem fogadják el azonnal, mert nem feltétlen van benn a tulaj az oriban. Én meg elfelejtem. A pontlistám már szürkén ek jelzi, beleélem magam, hogy mnt-sek vagyunk, aztán egyszer csak jön a sereg... |
ha már MNT, akkor csináljuk meg rendesen!
nem egyszerűbb trükk az aljas visszaélések ellen, ha:
szerintem ezekkel igazán megszűnne a taktikai elemnek nem nevezhető aljas átverés. Vagy ha nem, hát nem, akkor akinek a lelkiismerete nem bánja, az csinálja, csak egyszer kapjam el. addig meg távolozok MNT fogadás előtt. ;) :cool: |
Látom egyedűl csak Senki értette meg Synkelt!
Ez a probléma tényleg probléma. Kapok egy kölcsönös ajánlatot és kb.2 hét múlva lealázom tolikkal meg hadival a küldő országot aztán bevédem magam a 2 héttel ezelött kikküldött mnt-vel:) Hát nem jó védelmi taktika! Senki 2.-es pontja a legjobb ennek a kiküszöbölésére Quote:
|
Quote:
Ez igen. Ez tenyleg ilyen megkerulheto dolog...mar talalkoztam vele en is haboru lezarasa utani megbeszeleskor..kuldte az mnt-t a szovimre meg a sereget is :) Azota nem mnt-zem... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:40. |