|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

12-11-2006, 15:29
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
lacqa: és még hány ezer dologgal lehet visszaélni a hódítóban?  szerintem ez a módosítás csökentené a visszaélések lehetőségét. ha meg ennyire zavar, akkor itt egy javaslat az előbbi javaslataimhoz pluszba:
- egy szinen egy országnak naponta/hetente/egyáltalán* egyszer lehet MNT-t küldeni. Innentől kezdve mindenki arra használja amire való, vagy aztán nem lesz neki egy sem.
* lehet választani...
|

12-11-2006, 20:10
|
 |
Member
|
|
|
|
nem, ez igy jó, ahogy van. lehessen csak vissza élni vele. mindenkinek modjába áll vissza voni ha nem fogadják el. Ha nem teszi meg akkor az az öbaja ha vissza élnek vele megint csak. Nem azt mondom hogy szépdolog, de ilyen az élet én ezért nem élek ilyen dolgokkal.
|

12-12-2006, 12:12
|
|
Member
|
|
|
|
Nem értelek titeket...
MNT-t úgy küldjetek, hogy megbeszélitek a másik féllel is...
És amikor mondjuk megbeszélted, akkor egyből kössétek meg...
Akkor nyilván nincs belőle gond...
Egy csomó mnt-t én is kapok és 1 db levél nem jön mellé, hogy "te hülyegyerek, fogadd már el, mert marhacsóró vagyok, és nem akarom hogy leüss", vagy mittomén...
Ezeket nyilván elutasítom, de ugye páran nem teszik
Szóval előbb inkább mnt-kultúrában kellene felnőnie ezeknek az embereknek 
|

12-12-2006, 14:11
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nem értelek titeket...
MNT-t úgy küldjetek, hogy megbeszélitek a másik féllel is...
És amikor mondjuk megbeszélted, akkor egyből kössétek meg...
Akkor nyilván nincs belőle gond...
Egy csomó mnt-t én is kapok és 1 db levél nem jön mellé, hogy "te hülyegyerek, fogadd már el, mert marhacsóró vagyok, és nem akarom hogy leüss", vagy mittomén...
Ezeket nyilván elutasítom, de ugye páran nem teszik
Szóval előbb inkább mnt-kultúrában kellene felnőnie ezeknek az embereknek 
|
Ebben speciel egyetértünk  Nem kell összevissza küldözgetni mnt-ket, és akkor nem lesz meglepetés. Én is kapom az ismeretlenektől, mindig rákérdezek, hogy ki az és mire fel kaptam az ajánlatot. A legjobb az, hogy sokan még akkor sem magyarázzák meg. Na ilyenkor simán elutasítom.
|

12-12-2006, 17:36
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ebben speciel egyetértünk  Nem kell összevissza küldözgetni mnt-ket, és akkor nem lesz meglepetés. Én is kapom az ismeretlenektől, mindig rákérdezek, hogy ki az és mire fel kaptam az ajánlatot. A legjobb az, hogy sokan még akkor sem magyarázzák meg. Na ilyenkor simán elutasítom.
|
Nekem a legjobban az diplomáciában leirt MNTk tetszenek,hogy kötök bárkivel,és várom őket,stb. 
|

12-12-2006, 19:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
Nekem a legjobban az diplomáciában leirt MNTk tetszenek,hogy kötök bárkivel,és várom őket,stb. 
|
Háááát... Aki az ilyenekre reagál, magára vessen, ne lepődjön majd meg ha besétál egy csapdába 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|