|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
|
View Poll Results: Mi a véleményed a Q-s piacról?
|
Tetszik, hogy nincs egység a piacon, sőt! Ezzel sokat keresek
|

|
6 |
50.00% |
|
Hát nekem sokszor jól jön, de néha lehetne!
|

|
1 |
8.33% |
|
Nekem tök mindegy van-e egység.... Néha benézek, elvagyok...
|

|
0 |
0% |
|
Kéne, de mit lehet tenni?
|

|
2 |
16.67% |
Mindenki pakoljon ki, hogy legyen egység a piacon!!!!
|

|
3 |
25.00% |

12-07-2006, 17:39
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ati, olyan statisztikat lehet kerni 5/Q-ra vonatkozoan, hogy mennyi ott az 1 fore eso dragakotermeles? 
|
Egy országra 4 darab drágakőbánya jut átlagosan.
|

12-07-2006, 17:41
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Na és ez soknak vagy kevésnek számít? 
Mert akkor van azért vagy 2800drágaköbánya a csopiban....
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-07-2006, 17:46
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, ezt a 4-et megszorzod 7-el (koronkenti termeles), 8-al (korok szama naponta), a csoportletszammal es a dragako araval 
(A legrosszabb eseteket vettuk ugye; amikor nincsen torpe es nincsen banyaszati tekercs)
S a vegeredmenykent megtudod, hogy mennyi penz kerul naponta a csoportba 
|

12-07-2006, 17:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, ezt a 4-et megszorzod 7-el (koronkenti termeles), 8-al (korok szama naponta), a csoportletszammal es a dragako araval 
(A legrosszabb eseteket vettuk ugye; amikor nincsen torpe es nincsen banyaszati tekercs)
S a vegeredmenykent megtudod, hogy mennyi penz kerul naponta a csoportba 
|
Hát ez nem biztos,hogy annyi lehet abból a 2800-ból 2600müködik csak  (ezzel azt értem nincs elég embe,hogy dolgozzon benne)
+még 800bánya szabin ül(mondjuk)
és még ekkor jön az,hogy nem is biztos,hogy mindet eladják....
hallkan megjegyzem az a legrosszabb eset ha elfeknek van bányája
Most ezek a számok csak így tippek de 100%,hogy nem 2800bányányi kavicsot adnak el 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-07-2006, 17:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Átlagban ha ugy számoljuk ahogy te mondtad 1ember körönként 56402arannyal lesz gazdagabb átlagban  napi 451223
Ami szerintem nem olyan drasztikus(szerintem)
Az a baj nem tudunk viszonyítani,hogy sok vagy kevés -e ez  a többi csopihoz képest...
ja és kb 330milla kerül be a csopiba 8kör alatt...és kb 40milla 1kör alatt...Amit mondjuk 5226bank hozna egy másik csopiba 
|

12-07-2006, 18:01
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
azért nem mind1, hogy törpe termeli, vagy esetleg 1 lúzer elf. 
egyébként ennyi bánya nem kellene már elég legyen ahhoz, hogy elinduljon lefele a drágakavics ára?
a hv-ben orinként 3 drágakőbánya van, nagyon sokan még be sem lépnek, mégis megmoccan az ár... (ha nem is nagyon, de 1 picire igen)
igaz, hogy nagyjából törpök termelik a drágakövet, de így is 100-nál kevesebben játszanak. ha jól értettem az drágakő árának növelésekor, nem számít a csoportlétszám az ár számításakor. ha igen, akkor nagyon kis mértékben.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
Last edited by Bogár; 12-07-2006 at 18:23..
|

12-07-2006, 18:21
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
valo igaz, lemenne, ha mindenki eladna 
de szerintem ez eleg sok igy is  bar fogalmam sincs 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|