![]() |
Mért nincs katonapiac 5/Q-ban?
Egyszerű a válasz:) Azért, mert kéne, hogy legyen, egy csomó pénz van a csopiban, drága a teki, meg a drágakavics, ezért mindenkinek lenne pénze, hogy potom 50k aranyért bevásároljon... A kavics ára nőhet, de a katonáé nem.
|
Quote:
Sztem van katonapiac csak nincs rajta egység :D Legalábbis ahogy Harcosok mesélte. Ergo butaság volt megnyitni a topicot! Mivel a katona úgy kerül a piacra hogy valaki legyártja és kiteszi a piacra eladni mert ő éppen a katona piacra gyárt egy másik ember a teki piacra gyártja az xy fajta tekit stb. .... |
Quote:
|
Quote:
Bocs, de nem értesz ezek szerint... Amint hallottam majdnem minden csopiban van egység a piacon... Tiszta durva... És őszintén nagy siker, hogy eljutottam addig is, hogy ezt megnyissam;) |
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy végre Ati tesz is ellene valamit, mert így nem jó... simán végigmennék a csopin, ha lenne a piacon egység... |
Mit tehetne ez ellen Ati?:eek: Rak ki saját maga katit? azért nincs árú a piaccon mert a játékosok nem tesznek ki. kész, ennyi, túltárgyalva.
|
Quote:
Hú, itt lemaradtam valamiről... De a drágakő ára egyszer lehetne 2000 alatt is... Most nem nagyon van időm magyarázni... Vár a biológiai oxidáció tanulása:) Majd asszem holnap megteszem, de értelme volt, hidd el;) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:07. |