|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Mi a véleményed a Q-s piacról?
|
Tetszik, hogy nincs egység a piacon, sőt! Ezzel sokat keresek
|

|
6 |
50.00% |
Hát nekem sokszor jól jön, de néha lehetne!
|

|
1 |
8.33% |
Nekem tök mindegy van-e egység.... Néha benézek, elvagyok...
|

|
0 |
0% |
Kéne, de mit lehet tenni?
|

|
2 |
16.67% |
Mindenki pakoljon ki, hogy legyen egység a piacon!!!!
|

|
3 |
25.00% |

12-07-2006, 15:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Synkel, en ezt nem mernem kijelenteni, hogy a dragako a hibas 
Biztos, hogy szerepet jatszik benne...de hogy miert ilyen, azt en sem tudom 
keves a tekercs a csoportban, ami magas arat eredmenyez, mert ugyebar szerintem kevesen irjak a tekercset lassuban, foleg 5. szinten...
A nyersipiac valszeg a keves termelt anyag miatt magas, igy aki eladja magas aron a cuccat, az tekercset vesz.
A katipiacon is eladott cuccok aran is tekercset vesznek 
igy az csak no...
Persze, a dragako eladasaval pedig forgotoke kerul a csoportba.
|
sztem ráéreztél a lényegre.
a jelenlegi helyzet kb az, hogy beállt 1 fix értékre a tekiár. kb megvan az egyensúly a csopiban levő és termelt javak és a pénzmennyiség között (uff, remélem nem beszélek túl nagy zőccségeket).
már írtam asszem többször is, hogy a drágakő árának növelése előtt teljesen normális árak voltak. az 5. szintek közül talán itt volt a legolcsóbb a kati.
azért kíváncsi lennék az akkori helyzetre is, hogy mennyi volt az 1 orira eső pénzmennyiség. szerintem az 5 millát sem haladta meg...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

12-07-2006, 16:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Csúnyabogárral még Harcosoknak sincs baja, mert ő ott van lassúban 
|
Nem vagyok én abban olyan biztos... De ez nem ide tartozik most 
Meg amugyse tudom ki a lassuban
De mondom sok 2k árú dárgaköves szint van és nem mindnehol van ekkora árfolyam  Ugyhogy nem eleht arra fogni....
És a helyzet nem is fog javulni mivel nincsennek se nagy hekisek se nem éri meg katit termleni...
Ja és pl a fa,agyag,kő ,fém egyálltalán nem alkalmazkodik a többi árhoz 
Kaja,fegyo az igen....+a drágakő is talán...De azt nem éri meg naon termleni...
Katonát nem éri meg piacra termleni kész ez van....
És leirtam már 1x,hogy miért nincsennek olyan orik akik egyhelyben állnak stb stb és a felesleges katit piacra lökik....
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-07-2006, 16:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ati, olyan statisztikat lehet kerni 5/Q-ra vonatkozoan, hogy mennyi ott az 1 fore eso dragakotermeles? 
|

12-07-2006, 16:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ati, olyan statisztikat lehet kerni 5/Q-ra vonatkozoan, hogy mennyi ott az 1 fore eso dragakotermeles? 
|
Szerintem nem sok 
Ugyhogy nem igazán lehet oka a drágakő 
Meg ha nagy lenne az árusítás ott akkor az ára is csökkene  (szvsz)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-07-2006, 16:28
|
Guest
|
|
|
|
Eleg egyszer tonkretenni egy csoport piacat, aztan helyrehozni igen nehez 
Lassuban pedig lassabban mukodik a piaci automatizmus.
De a kerdes tenyleg az, hogy akkor emelkedtek e meg az arak, amikor a dragako ara megemelkedett? 
|

12-07-2006, 16:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Eleg egyszer tonkretenni egy csoport piacat, aztan helyrehozni igen nehez 
Lassuban pedig lassabban mukodik a piaci automatizmus.
De a kerdes tenyleg az, hogy akkor emelkedtek e meg az arak, amikor a dragako ara megemelkedett? 
|
Fogalmam sincs de engem nem nagyon zavar.....
Ha baj van az orimmal simán felhuzok 100házat és kész  Meg volt 40k is már a teki ára....és akkor még olcsobb volt a kaja is ....
|

12-07-2006, 16:39
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Egy országra 4 darab drágakőbánya jut átlagosan.
|

12-07-2006, 16:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy országra 4 darab drágakőbánya jut átlagosan.
|
Na és ez soknak vagy kevésnek számít? 
Mert akkor van azért vagy 2800drágaköbánya a csopiban....
|

12-07-2006, 16:46
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, ezt a 4-et megszorzod 7-el (koronkenti termeles), 8-al (korok szama naponta), a csoportletszammal es a dragako araval 
(A legrosszabb eseteket vettuk ugye; amikor nincsen torpe es nincsen banyaszati tekercs)
S a vegeredmenykent megtudod, hogy mennyi penz kerul naponta a csoportba 
|

12-07-2006, 16:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Harcosok, ezt a 4-et megszorzod 7-el (koronkenti termeles), 8-al (korok szama naponta), a csoportletszammal es a dragako araval 
(A legrosszabb eseteket vettuk ugye; amikor nincsen torpe es nincsen banyaszati tekercs)
S a vegeredmenykent megtudod, hogy mennyi penz kerul naponta a csoportba 
|
Hát ez nem biztos,hogy annyi lehet abból a 2800-ból 2600müködik csak  (ezzel azt értem nincs elég embe,hogy dolgozzon benne)
+még 800bánya szabin ül(mondjuk)
és még ekkor jön az,hogy nem is biztos,hogy mindet eladják....
hallkan megjegyzem az a legrosszabb eset ha elfeknek van bányája
Most ezek a számok csak így tippek de 100%,hogy nem 2800bányányi kavicsot adnak el 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|