Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-13-2006, 16:14
hulla's Avatar
hulla hulla is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Láma View Post
De nincs ilyen 10k pontos korlátozás seregnél könyörgöm.
éedekes mód anarchban van, ugyan próbáld már ki nagyobb hekin, lehet többet akcióztam ott mint te
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-13-2006, 16:17
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Láma View Post
De nincs ilyen 10k pontos korlátozás seregnél könyörgöm.
OFF

Ez így ebben a formában nem igaz.. egy kis bizonyíték például:

2006-11-12 09:00:59
Myth (#201933) elfoglalt 0 hektárt Walls of Jericho (#175029) országától.

mindez 1/A-ban.. és akkor Walls of Jericho egy 20k hekis ori volt..

OFFoff

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 11-13-2006, 16:25
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 23%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by hulla View Post
éedekes mód anarchban van, ugyan próbáld már ki nagyobb hekin, lehet többet akcióztam ott mint te
Ismét nem leszek bunkó, úgyhogy nézzük...

Kedves "hulla" nevű fórumozó! (Mert ilyen rendes vagyok, hogy nem csak általánosítok, igaz így majd mindenkinek külön le kell írnom ugyanazt, ert nem fogja más elolvasni, mondván, hogy nem neki szól, de mennyivel udvariasabb így, nemigaz?)

Az előbb írtam egy szép hosszú üzenetet, valószínüleg megrémisztett a hossza, ezért nem olvastad el. Most rövidet kéne írnom, hogy ugyanez ne történhessen meg, de ha rövidet írok, akkor bunkónak tűnhetek, márpedig azt nem hagyhatjuk, úgyhogy megint hosszút írok, és megint nem olvasod el (más se, mert nem nekik van címezve), de legalább nem vagyok bunkó. Igaz a célját se éri el, mert továbbra is totál másról irogattok, mint a téma, és az eredeti kérdés, miszerint kinek nem tetszik, hogy a toposok is nulla felfedezési aránnyal induljanak, teljesen elveszik, de ez nyilván másodlagos ahhoz képest, hogy bunkónak tűnök-e.

No teháűt az előző szép hosszú üzenet lényege az volt, hogy mivel ez a téma nem az értékkülönbségekről szól, hanem a felfedezés módosításáról (innen a címe: "felfedezési javaslat"), ezért ez az üzenet nem idevaló. Mégpedig azért nem, mert semmi köze a felfedezés módosításához.

Mi legyen akkor vele? Kézenfekvő ötlet lehet esetleg egy új témát indítani neki, ahol felveti valaki ezt a problémát. Természetesen előtte nézd meg, hogy van-e már ilyen téma, mert ha van, akkor felesleges neki új témát nyitni. De nem is érdekes, mert nem vagyok bunkó, úgyhogy ha ugyanazt a témát 50-szer nyitjátok, akkor sincs gond, legfeljebb egyik téma se halad semerre, és minden megy a süllyesztőe. De ez természetesen másodlagos, a lényeg, hogy ne legyek bunkó.

Remélem senkit nem bántottam meg, és legközelebb sem olvassátok el a fórum használatáról szóló leírást, hogy ismét írhassak szép hosszú, és természetesen udvarias üzeneteket.

Igaz ezek következtében máris egy napot késik a klánmnt, amit az udvarias üzenetek írása helyett terveztem megcsinálni, és ezzel együtt minden más is, de ez lényegtelen, hiszen sokkal fontosabb, hogy udvarias legyen a fórumon mindenkivel, aki nem akarja elolvasni, hogy hogyan működik a fórum.
Old 11-13-2006, 16:36
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Noh itt folytköv:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1039

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Deni; 11-13-2006 at 16:54.. Reason: linkcsere rulez
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 16:38
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A lényeg az, hogy a most 20ezer hektáson levőket is úgy vesszük, mintha eddig semmit nem fedeztek volna fel, és ez alapján számoljuk a felfedezéseik szükségleteit. Mire egy új ország felér 20ezer hektárra, neki már nem nulla lesz az aránya, és drágábban fog tudni felfedezni, mint a mostani topos országok.
De ha nem felfedezi magát odáig, hanem felüti, akkor ugyanúgy 0% lesz az aránya az újaknak is.. nem ? Ha jól tudom az a lényeg, h ne fedezéssel jussanak fel országok a topba. Akik már úgyis ott vannak, azoknak szerintem édesmindegy, hogy hogy nehezítünk a fedezésen.

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 11-13-2006, 16:40
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Kedves "Deni" nevű fórumozó! (Természetesen mások is elolvashatják, ha úgy gondolják, hogy érdemes!)

Bár ennek az üzenetnek sincs az égvilágon semmi köze a felfedezéshez, mégis megírom. Hiszen semmi probléma, ha valaki tök mást ír egyí adott témába, mint kéne, no meg a fejlesztések amúgyis határozatlan ideig szünetelnek, amíg ilyen udvarias vagyok napi 24 órában, úgyhogy eleve nincs és értelme tovább folytatni.

A fent betett link egy darab üzenetre visz. Ami önmagában nem baj, de az elolvasásán és a becsukásán kívül nem nagyon lehet vele mást csinálni. Más hasznos tevékenység lehet pedig például az üzenetre való válaszolás. Ezt sajnos így nem lehet vele tenni.

Ezért ha egy téma linkjét beteszed, akkor célszerű azt a témalistából kimásolni, és onnan betenni, ilyen formában:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1039

Így válaszolni is lehet az adott üzenetre.

Persze nincs sok értelme, hiszen az udvarias válaszolgatáson kívül mást úgyse csinálok, de legalább senki nem sértődik meg.
Old 11-13-2006, 16:42
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

köszi Ati
de nem hagynád abba ezt a nagyon idegesítő akármit ?

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 11-13-2006, 16:58
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
No teháűt az előző szép hosszú üzenet lényege az volt, hogy mivel ez a téma nem az értékkülönbségekről szól, hanem a felfedezés módosításáról (innen a címe: "felfedezési javaslat"), ezért ez az üzenet nem idevaló. Mégpedig azért nem, mert semmi köze a felfedezés módosításához.
Sztem pedig egy ellenvéleményt hallottunk felfedezésmódosítás ügyben. Attila te ezen ellenvélemény indoklására mondtad, hogy nem idevaló -- pedig bizony nagyon is idevaló. Egyébként 2-3 bejegyzés bőven elég ebben "jáksóstílusban" Ha valaki ezt szórakoztatónak vagy érdekesnek találja majd bekapcsolja a Danubiust
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 17:01
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Sztem pedig egy ellenvéleményt hallottunk felfedezésmódosítás ügyben. Attila te ezen ellenvélemény indoklására mondtad, hogy nem idevaló -- pedig bizony nagyon is idevaló. Egyébként 2-3 bejegyzés bőven elég ebben "jáksóstílusban" Ha valaki ezt szórakoztatónak vagy érdekesnek találja majd bekapcsolja a Danubiust
Dehát különben olyan bunkó vagyok... Megmondták...
Old 11-13-2006, 17:02
wand wand is offline
Member

Longevity: 99%

Kedves Hódítós Fórumozól!

sajnos én tapló vagyok és nem fogk ilyen stílusban irogatni

de a kérdéshez hozzászólva: Igen, én ellenzem, hogy a már fentlévő nagyoriknak kivétel nélkül 0-ról induljon a felfedezési %-uk.

csendben jegyzem meg, hogyha Ati továbbra is ebben a stílusban irogatsz kénytelen leszlek ignor listára tenni v. mi a szösz.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 154 (0 members and 154 guests)

Posting Rules