Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-02-2006, 16:55
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Én értem, én értem
És tetszett, hogy végre össze vannak hozva az esélyes javaslatok egy oldalra, bár bevallom, volt aminél megint megkavarodtam
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-02-2006, 17:02
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Devil View Post
jaaa, köszönöm szépen
546bol kb 500 semmit nem ér, olvassam el több óra alatt h valaszt kapjak arra amit leirhatnal 5perc alatt
hat hallod, minden arad beloled de a kedvesseget kihagytak...
Szeptemberben kezdődött a megbeszélés, most november van. Ha eddig nem érdekelt a téma olyan szinten, hogy elolvasd, akkor nem fogok most a kedvedért 5 perces kivonatot készíteni. Más aktívan végigvitázta és végigérvelte a megbeszélést, a szavazás elsősorban nekik szól, nem azoknak, akik nem akarják elolvasni, hogy miről van szó.
Old 11-02-2006, 17:07
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Honnan tudod, ha nem olvastad oket? Mar ezer eve ezt beszeljuk. Leirta ott perc alatt. Az az, amit nem ertesz. Neked ennel bovebb kell. Nos hat, senkinek nincs ideje, es energiaja, hogy a sok megbeszeles kozben irjunk Neked egy 5 oldalas kivonatot, sajnos. Ez nem kedvesseg kerdese.... Probald megerteni, olvass utana, vagy kerdezz meg vkit, aki erti.....

nem öt oldalas levezetést kért, csak egy rövid magyarázatot, pl mind a 4 javaslathoz pár hekiértékre leirva...
mintha példákat irtak volna a javaslatok végére, bemutatásaként a javaslatnak (ha jol emlékszem, van olyan amelyiknél van is ilyen...)
egyébként sztem igaza van, pl minek lett itt összefoglalva, ha egy-két példát nem lehet a végére függeszteni? ennyi erővel lehetett volna azt is írni, hogy tessék végigolvasni aki szavazni akar...
Reply With Quote
Old 11-02-2006, 17:10
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
ennyi erővel lehetett volna azt is írni, hogy tessék végigolvasni aki szavazni akar...
Ez nyilvánvaló, csak olyan szavazzon, akik végigolvasta, és tudja, hogy miről van szó. Akin látszik, hogy nem tudja, és mégcsak elolvasni sem akarja, hogy miről is szól a szavazás, annak a szavazatát nem fogom tudni elfogadni.
Old 11-02-2006, 17:12
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Szeptemberben kezdődött a megbeszélés, most november van. Ha eddig nem érdekelt a téma olyan szinten, hogy elolvasd, akkor nem fogok most a kedvedért 5 perces kivonatot készíteni. Más aktívan végigvitázta és végigérvelte a megbeszélést, a szavazás elsősorban nekik szól, nem azoknak, akik nem akarják elolvasni, hogy miről van szó.

Ati, én követtem nagyjából a dolgokat, ha nem is az elejétől, de visszaolvasva...
(azért nem szóltam hozzá, mert nem értek egyet a dologgal, másrészt pedig nem értek még sztem annyira hozzá, egyszóval nem tudtam volna építő jellegű dolgokat hozátenni...)
azonban szivesen láttam volna itt a végén az egyes javaslatok összefoglalásakor mindegyikhez 1-2 rövid példát, mert szerintem ez sokaknak kicsit nehéz első ránézésre
Reply With Quote
Old 11-02-2006, 17:19
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Ati, én követtem nagyjából a dolgokat, ha nem is az elejétől, de visszaolvasva...
(azért nem szóltam hozzá, mert nem értek egyet a dologgal, másrészt pedig nem értek még sztem annyira hozzá, egyszóval nem tudtam volna építő jellegű dolgokat hozátenni...)
azonban szivesen láttam volna itt a végén az egyes javaslatok összefoglalásakor mindegyikhez 1-2 rövid példát, mert szerintem ez sokaknak kicsit nehéz első ránézésre
Epp ez a lenyeg.... Akinek nehez, ugysem tud erdemi szavazatot leadni.....
Old 11-02-2006, 17:21
Peter Peter is offline
Member

Quote:
akkor máshogy fogalmazom meg, sokkal egyszerübb lenne dönteni pár példa segítségével...
Reply With Quote
Old 11-02-2006, 19:31
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
akkor máshogy fogalmazom meg, sokkal egyszerübb lenne dönteni pár példa segítségével...
Ebben monjuk tutira igazad van. Könnyebb lenne szavazni, ha a magamfajta antitálentum is látná, hogy mi is lesz a szavazatom következménye
Reply With Quote
Old 11-02-2006, 19:33
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Ezt így azért nem állítanám.. a javaslat felvetésétől kezdve olvasom a topicot, de mégis a javaslatoknál van olyan, amit nem értek.. biztos én vagyok megint az egyszerű és mindenki más érti rajtam kivül.. akkor sorry.. viszont úgy érzem, hogy érint annyira a dolog, hogy szeretnék szavazni.. érdemben szavazni..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 11-02-2006, 19:42
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Ezt így azért nem állítanám.. a javaslat felvetésétől kezdve olvasom a topicot, de mégis a javaslatoknál van olyan, amit nem értek.. biztos én vagyok megint az egyszerű és mindenki más érti rajtam kivül.. akkor sorry.. viszont úgy érzem, hogy érint annyira a dolog, hogy szeretnék szavazni.. érdemben szavazni..
hát én kifejezetten fogékony vagyok a matekos dolgokra, és végig követtem a témát, de a 3. javaslatot nekem is háromszor kellett elolvasnom hogy világos legyen. remélem valamelyik időmilliomos fórumtárs megcsinálja a javasolt behelyettesítéseket helyettünk... előre is köszi
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 159 (0 members and 159 guests)

Posting Rules