|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-26-2006, 14:33
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Összefoglaló #4
|

09-26-2006, 16:23
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Aki plusz személyiséggel szeretne fordulni, annak mindenkinek muszáj felmenni az 1/A-ba, és ott előremenni. Ez most is így van.
|
Ez most nincs igy. Akinek van 1/a-s orija annak a második orija nem kell felmenjen a plusz személyiségért.
|

09-26-2006, 16:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Ez most nincs igy. Akinek van 1/a-s orija annak a második orija nem kell felmenjen a plusz személyiségért.
|
Hogy lehetne már valakinek 1/A-s országa úgy, hogy nincs az 1/A-ban?!?!?!?!?!?!?!
Ezt direkt csináljátok? Mert akkor kár beszélni a témákról, beteszem őket, azt szevasz.
|

09-26-2006, 17:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Megbocsáss Attila, de sztem most te nem érted h miről beszél Mc. Azt meg én nem értem h mi kapcsolata van a válaszodnak arra amit írt Mc.
|

09-26-2006, 18:01
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Megbocsáss Attila, de sztem most te nem érted h miről beszél Mc. Azt meg én nem értem h mi kapcsolata van a válaszodnak arra amit írt Mc.
|
Mindenképp kell az 1/A-ban játszani, ha valaki plusz személyiséget akar magának. Egyetlen kivétel ez alól az anarchista csoport. Ha az anarchista csoporton kívül nem játszol az 1/A-ban, akkor nem tudsz plusz személyiséget szerezni.
|

09-26-2006, 18:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Én egy orival játszom az igaz de nem miattam én végig csinálom az 1/a-s feltételeket is a probléma az, hogy egyesek azért tartanak betonelf orikat az 1/a-ban hogy a kis ori tudjon forgolodni. Ez viszont már egyáltalán nem kedvez az 1/a-nak. Melesleg mondtam egy olyan javaslatot is, hogy csak 1/a-ból való fordulással lehessen kis kékszámot szerezni. De ezt meg épp azok nem akarják akiknem könyebb 2/b-böl fordulni mint, hogy fel menjenek 1/a-ba. (Lehet, hogy épp te sem.) Legyen kötelezö minden orinak az 1/a a kis kék számokhóz!
|
A betonelfeknek semmi köze a témához. Azokra is lenne ötletem vagyis már ki is fejtettem a klántámadások reformja topicban, de nincs közvetlen köze ahhoz, hogy a fordulós orik kapnak e személyiséget vagy sem.
Másrészről engem kb annyira izgat fel a személyiségek száma, mint Gobbi Hilda lehellete... Ami volt kékszámos orim eddig azokat mind töröltem, mert nem szeretek már a lenti csopikban játszani. Éppen ezért én a magam részéről támogatnám azt is, hogy csak 1A-t megjárt orik kapjanak uj személyiséget, DE ha belegondolok, mi lenne ha szeretnék lejjebb is játszani és nincs kedvem 15K hekiről az 5.-re lépni az 1A-ból akkor asszem zavarna, hogy mi a szarért nem kaphatok uj személyiséget a fordulós orijaimmal... No magamról ennyit.
Végül egy 5let... Mi lenne ha ...
- ha valakinek van az 1A-ban orija, de a 2B-ből fordul egy másikkal az 5.-re akkor mindig az 1A-s ori kapná a plusz személyiséget? Persze csak akkor kaphatná meg ha a személyiségszámnak megfelelő eredménnyel rendelkezik az 1A-ban.
Így legalább a játék csúcscsopijában lennének a legnagyobb személyiségű orik és nem a kezdőkön élvezkednének, másrészről állandóan teljesíteni kéne azoknak akik több személyiséget szeretnének. Kiélezett harc lehetne az 1A-topjában.
|

09-26-2006, 18:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
- ha valakinek van az 1A-ban orija, de a 2B-ből fordul egy másikkal az 5.-re akkor mindig az 1A-s ori kapná a plusz személyiséget? Persze csak akkor kaphatná meg ha a személyiségszámnak megfelelő eredménnyel rendelkezik az 1A-ban.
Így legalább a játék csúcscsopijában lennének a legnagyobb személyiségű orik és nem a kezdőkön élvezkednének, másrészről állandóan teljesíteni kéne azoknak akik több személyiséget szeretnének. Kiélezett harc lehetne az 1A-topjában.
|
Neh, ez követhetetlen. Van egy 5 személyiséges országom az A-ban, indítok egy új orit, fellépek top30%-okkal, és 6 személyiségűvé teszem az A-s országot? Mire fel? 5 személyiséggel nem a top30%-ot kéne teljesítenem. Ha viszont az A-s ország feltételeinek kell megfelelnem, akkor nem tudom kiélvezni, hogy végre itt egy ország, amivel nem kell a top10%-ba menni, hanem a top30%-ból is léphetek.
Ráadásul ezt elmagyarázni sem egyszerű senkinek, hogy miért úgy működik, ahogy, és mit kell tennie, ha nem úgy szeretné, és mi van, ha később mégis.
Ezt az irányt ne folytassuk.
|

09-26-2006, 18:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ráadásul ezt elmagyarázni sem egyszerű senkinek, hogy miért úgy működik, ahogy, és mit kell tennie, ha nem úgy szeretné, és mi van, ha később mégis.
Ezt az irányt ne folytassuk.
|
Picit több kreativitással nem lenne olyan bonyolult 
Az kapja a plussz személyiséget aki a legmagasabb szinten van, tök egyszerű megmagyarázni. Másrészt te írtad korábban,hogy visszafelé is lehetne működtetni a feltételrendszert a személyiségekhez... Ha az 1A-s ori 3 személyiséges akkor a 2B-ből csak a 3 személyiséges követelménynek megfelelően léphetsz az 5.-re. A többi csopiban élvezheted a top30% alacsonyszintű kihívását.
|

09-26-2006, 18:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Picit több kreativitással nem lenne olyan bonyolult 
Az kapja a plussz személyiséget aki a legmagasabb szinten van, tök egyszerű megmagyarázni. Másrészt te írtad korábban,hogy visszafelé is lehetne működtetni a feltételrendszert a személyiségekhez... Ha az 1A-s ori 3 személyiséges akkor a 2B-ből csak a 3 személyiséges követelménynek megfelelően léphetsz az 5.-re. A többi csopiban élvezheted a top30% alacsonyszintű kihívását.
|
Nem az az ország kapja, amivel lépsz, viszont sokkal szigorúbb feltételeket kell teljesíteni, mintha az ország csak magában lenne.
Felejtős, ne bonyolítsunk.
|

09-26-2006, 23:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mindenképp kell az 1/A-ban játszani, ha valaki plusz személyiséget akar magának. Egyetlen kivétel ez alól az anarchista csoport. Ha az anarchista csoporton kívül nem játszol az 1/A-ban, akkor nem tudsz plusz személyiséget szerezni.
|
Szerintem itt van egy nagy félre értés a kékszámot nem a játékos hanem az orija kapja! Vagyis az ori akkor is kap kékszámot ha az 1/a-ba fel se megy mert a játékosnak már van egy orija ott. (Nem tudom, hogy érthetö-e  ) Ilyen alapon van rengeteg ori amely ugy kap kékszámot, hogy nem is látta az 1/a-t. Na már most ha stratégiai játékokról beszélünk akkor hot mindegy, hogy egy Campaignbe hol járok azért még a másik Campaignbe nem kapok bonuszokat....
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|