Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-26-2006, 12:15
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
..... ööö...... ez volt a javaslat, igen.........
Valamikor volt olyan, is hogy 1/A ban mindig top30% kelljen, én azzal szemben preferáltam az új változatot
Sponsored Links
Old 09-26-2006, 12:19
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Láma View Post
Nehéz megérteni, hogy ahoz hogy az 1/A ban eredményesen tudjál játsznai, akár több hónap felkészülés szükséges?.
Én megértem viszont miért kell büntetni az 1 oris országok sorsát azokkal szemben akiknek van egy pasziv betonelf oriuk 1/a-ba. Én olyan megoldást akarnék ami mind a 2 csoportnak jó. Nem az a bajom, hogy az 1/a-s feltételeket kell teljesiteni hanem az, hogy ez nem vonatkozik mindenkire és ez IGAZSÁGTALANSÁG.
Old 09-26-2006, 12:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Valamikor volt olyan, is hogy 1/A ban mindig top30% kelljen, én azzal szemben preferáltam az új változatot
Én ott tartok, hogy a B-ből való fordulásnál az A-s országnak is teljesíteni kelljen a B-s feltételeit. Ha a B-s országa 9 személyiségű, az A-s országa 1 személyiségű, akkor a B-ből való forduláshoz az A-ban is a top1 helyen kelljen lennie, függetlenül attól, hogy az az országa még csak 1 személyiségű.

Ez volt a javaslat.

Most kicsit belegondolva, fordított helyzetben lehet, hogy kicsit engedékenyebb lennék, és akkor is ugyanezt a feltételt kéne teljesíteni: ha a B-s országa még csak 1 személyiségű, de az A-s már 9, akkor ne kelljen az A-ban top1-nek lennie ahhoz, hogy a B-s országgal fordulhasson a második személyiségért. Erről lehet persze vitázni, ez ilyen extrém formában még nem merült fel azt hiszem. Látom van itt még pár eldöntendő kérdés.
Old 09-26-2006, 12:26
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Én megértem viszont miért kell büntetni az 1 oris országok sorsát azokkal szemben akiknek van egy pasziv betonelf oriuk 1/a-ba. Én olyan megoldást akarnék ami mind a 2 csoportnak jó. Nem az a bajom, hogy az 1/a-s feltételeket kell teljesiteni hanem az, hogy ez nem vonatkozik mindenkire és ez IGAZSÁGTALANSÁG.
Te komolyan elhiszed, hogy 1/A ban csak betonelf orik léteznek a top30 ban??? Mindenkire ugyanúgy vonatkozik, neki is van országa amivel fordulhatna, de másikkal fordul. Ez olyan magyaros, hogyha nekem fáj, fájjon neki is. Te is nyugodtan regelhetsz orit, nem tart vissza senki, ne mindig másban keresd a hibát...
Old 09-26-2006, 12:27
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

A következő javaslat az lesz, hogy töröljük el az elf fajt, vagy mégis mi?
Old 09-26-2006, 13:13
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Te komolyan elhiszed, hogy 1/A ban csak betonelf orik léteznek a top30 ban??? Mindenkire ugyanúgy vonatkozik, neki is van országa amivel fordulhatna, de másikkal fordul. Ez olyan magyaros, hogyha nekem fáj, fájjon neki is. Te is nyugodtan regelhetsz orit, nem tart vissza senki, ne mindig másban keresd a hibát...
Én azokról beszélek akik csak azért tartanak 1/a-s orit , hogy a kicsi tudjon forgolodni. Mert vannak ilyenek is. Nem mindenki de vannak ilyenek is. A kérdésem még mindig az, hogy igazságos-e az, hogy valakinek muszály fel menni 1/a-ba és ott elöre menni másnak meg nem????
Old 09-26-2006, 13:33
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Én azokról beszélek akik csak azért tartanak 1/a-s orit , hogy a kicsi tudjon forgolodni. Mert vannak ilyenek is. Nem mindenki de vannak ilyenek is. A kérdésem még mindig az, hogy igazságos-e az, hogy valakinek muszály fel menni 1/a-ba és ott elöre menni másnak meg nem????
Aki plusz személyiséggel szeretne fordulni, annak mindenkinek muszáj felmenni az 1/A-ba, és ott előremenni. Ez most is így van, és ezen a felvetett javaslat se változtat. Nem értem mikor, hogyan, és főleg merült fel ez a lehetőség, hogy ezt valakinek ne kelljen megtennie. Én erről nem tudok, ilyen nem lesz, és nem is volt szó róla. Ilyen volt régen, hiba volt.
Old 09-26-2006, 14:24
Ati Ati is offline
Administrator

Default Összefoglaló #1

Amiket már megbeszéltünk:
  • A fellépési hektárnál nagyobb területű országok szabadság alatt körönként 1 hektárt vesztenek a területükből. Először az üres területek kerülnek levonásra, majd ha azok elfogytak, akkor véletlenszerűen valami. A hektárvesztés megszűnik, amint az ország visszatér szabadságról; a fellépési hektárt eléri; kiesik a pontlistából. (Anarchista csoportban a jelenlegi tervek szerint ez a módosítás nem él.)
  • Több személyiség esetén a jelenlegi top30% feljutási feltétel a következőképpen alakul:
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 22%
(3) - top 15%
(4) - top 10%
(5) - top 8%
(6) - top 6%
(7) - top 4%
(8) - top 1%
(9) - top1 helyezés

Old 09-26-2006, 14:27
Ati Ati is offline
Administrator

Default Összefoglaló #2

Amit épp most beszélünk:
  • Ha valaki a 2/B-ből fordul, miközben 1/A-ban van országa, akkor az 1/A-s ország azt a feltételt teljesítse, mintha ugyanannyi személyisége lenne, amennyi a 2/B-s országnak van. Ha a 2/B-s országnak kevesebb személyisége van, mint az 1/A-s országnak, akkor is elegendő a 2/B-s (ez esetben könnyebb) feltételnek megfelelni az 1/A-ban.
Ez a jelenlegi téma állása. Ezt folytassuk most, az ezzel kapcsolatos észrevételek jöhetnek most a napokban. Köszi.
Old 09-26-2006, 14:30
Ati Ati is offline
Administrator

Default Összefoglaló #3

Ami szóbakerült, de majd csak az aktuális téma után térünk vissza rá:
  • Anarchista csoportban is bekerüljön-e a megemelt fellépési feltétel a többszemélyiséges országoknak.
Erről közben nyílt egy külön topic, hogy az anarchosok kitalálják, hogy kb mi az álláspontjuk, a topic itt található: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=850

Ez kb ott tart, hogy mivel mindenki elfelejtette a háború menüpont létezését az anarch legfelső szintjén, ezért nehogymár ezentúl egy háborús stratégiai játékban harcolni kelljen. A fenti topicban lehet erről beszélgetni, amíg végzünk itt az aktuális témával, majd itt is ki lehet fejteni, hogy ki mire jutott, és meg lehet próbálni meggyőzni engem arról, hogy ez így van jól, hogy csak felfedezni lehessen egy csoportban.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules