|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-25-2006, 13:23
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Üdv.
Eldugva javalnék én is pár dologot.
McLoad: a kötelező A ha jól rémlik azért kellett, hogy legyen ott is élet, és talán emiatt van most ott egy kicsi mozgás. Az hogy te egy orival akarsz játszani, azzal úgy érzem eléggé kisebbségbe vagy.
Nem akar A-ba játszani? ne tegye, de akkor ne is legyen neki kékszáma. (hamár nem küzdötte át magát a csúnya A-n) (amúgy ezt javasolnám)
Az A-B kapcsolatra: A megadott százalékok nekem tetszenek, minden csoportra kötelezően, leszámitva hogy 8 felett szerintem maradhat állandóan a top1% és nem top1, igaz ez csak az A-ra vonatkozó feltételnek. (B-be a top1  )
Akinek a sokadik személyiségre hajt, annak feltehetőleg jó ideje van A-ban orija, így vannak ismerősei, nekik talán megoldhatók ezek a százalékok (ha nincs, akkor is, ki ne örülne 1 kis4esnek pl  ) ezért nem aggódok miattuk (aki miatt kéne, az megint kissebbségbe van:P)
A 1000ha feletti felfedezgetés költségének nővelését én is támogatom.
(igaz valószínű a közeljövőben ez nem fog változtatni azon, hogy 10%ig harcolsz, át az elfeken, (elfként megszorulsz) és sok fedezés, esetleg egy kisharc, és elérheted, ami a sokszámos feltétele.)
Az 5k kör alatt 2% túl egyszerűre meg: Nem tartom olyan egyértelműnek. Ahogy sokasodnak, úgy fog sűrűsödni ott a mezőny, és ugyanúgy meg kell tartaniuk a helyüket. Emelett a forgó orival még a növekedett igény van.
(-5re: Eddig is tudtam, bár nemtudom melyiket válasszam:P)
|

09-25-2006, 14:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ati, Monro, ebben sincs igazam?
|
Szerintem is igazad van. Nem is értem miért kellett egyáltalán exponenciális képleteket használni bárhol a játékban?  Ez szinte mindenhol problémákat vetett fel. Maradt még egy terület, a varázslás ilyen azt hiszem... Ezt is lineárissá kéne tenni ahogy valahol már írtam is rá egy ötletet.
A felfedezés költsége is legyen egyenesen arányos a területtel. És nem feltétlenül katonai egységszám növekedésre gondolok. Felőlem akár maradhat 225 katona hekinként a max. , DE akkor innentől kerüljön drasztikusan több aranyba 1 heki felfedezése. Ez pld asszem azzal járna, hogy a katonai piac árai mérséklődnének...
|

09-25-2006, 14:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Nem. De van aki csak 1 orival játszik.
|
Magyarul neked ez az elsődleges célod? 
Hát hajrá! Csináld meg úgy is ha nem sétagaloppozni kell hozzá...
Te sosem akartál első lenni??? Na mindegy ha nem akarsz első lenni az a te dolgod, de ennek a játéknak a neve Hódító és nem pedig "gyüjtögető" vagy "ringlispír"...
|

09-25-2006, 14:56
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
A felfedezés költsége is legyen egyenesen arányos a területtel. És nem feltétlenül katonai egységszám növekedésre gondolok. Felőlem akár maradhat 225 katona hekinként a max. , DE akkor innentől kerüljön drasztikusan több aranyba 1 heki felfedezése. Ez pld asszem azzal járna, hogy a katonai piac árai mérséklődnének...
|
okés de! akkor lehetne egyenesen arányos is a pénz kérdés is az oriban, ha nő a felfedezés ára akkor nőhetne a maxpénz is a nagyobb orikban, mivel nagyobb ori nagyobb költségvetés ez így van az életben is. Minél nagyobb az ország annál több pénzt kell forgatnia és kezelnie.
de ne kanyarodjunk el nem ez a téma elméletileg.
|

09-25-2006, 15:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Amugy én igyekszem konstruktiv lenni tettem 4 javaslatott is ha nem jok fel lehet dobni másokat is de szerintem az 1/a-t az emberek ne azért játszák mert muszály hanem azért mert jó és nem szabad 2 célt össze keverni.
|
Oks én viszont utálom az 5.és a 4. szintet, ugyhogy ezentúl engem a 3.-ról soroljatok csoportba ha lefordulok egy országgal. Nevetséges érvek.... Te kevered össze a két célt,sőt nem is kevered, hanem eggyé ötvözöd őket, mintha a főcél rád nem is lenne érvényes.
Hozzáteszem nem azért lett kitalálva, hogy nem kell 1A-t játszani,mert nem akartak sokan,hanem azért,hogy a több orit vezető emberkék tudjanak anélkül forogni,hogy az 1A-t folyton ujra kelljen kezdeniük! JÓ lenne ha ezt a korántsem lényegtelen kis apróságot nem felejtené el senki!
|

09-25-2006, 15:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kics
Üdv.
Eldugva javalnék én is pár dologot.
Nem akar A-ba játszani? ne tegye, de akkor ne is legyen neki kékszáma. (hamár nem küzdötte át magát a csúnya A-n) (amúgy ezt javasolnám)
|
Ezzel csak az a probléma, hogy ugye vannak akik meg akarják mászni az 1A-t. Nos ez nem kevés időezért ezeknek az oriknak a lejjebb lévő országai le fogják őt körözni és hiába akarna ő 1A-t játszani ha nem lehet 1 csopiban 2 orija. Így azt hiszem, hogy jogos lenne a felháborodás, bár hozzáteszem én azért támogatnám ezt a megoldást is 
|

09-25-2006, 15:10
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tibi22_SKCS
okés de! akkor lehetne egyenesen arányos is a pénz kérdés is az oriban, ha nő a felfedezés ára akkor nőhetne a maxpénz is a nagyobb orikban, mivel nagyobb ori nagyobb költségvetés ez így van az életben is. Minél nagyobb az ország annál több pénzt kell forgatnia és kezelnie.
de ne kanyarodjunk el nem ez a téma elméletileg.
|
Máskor (többször) már egyértelműen elvetett ötleteket ne keverj be az aktuális megbeszélésbe. Köszönöm.
|

09-25-2006, 15:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Ezzel csak az a probléma, hogy ugye vannak akik meg akarják mászni az 1A-t. Nos ez nem kevés időezért ezeknek az oriknak a lejjebb lévő országai le fogják őt körözni és hiába akarna ő 1A-t játszani ha nem lehet 1 csopiban 2 orija. Így azt hiszem, hogy jogos lenne a felháborodás, bár hozzáteszem én azért támogatnám ezt a megoldást is 
|
Tehát lényegében az zavarhat, hogy A-ba van 1 sima orid, mig a másikkal már a kis6ost szeded össze, miközben te A-ba akarnál lenni a kisszámossal? ez esetben: fellép kisszámossal előtte meg az egyszemélyessel le  Ldöntheti melyik ori marad ott  Ha neki fontosabb megmászni, teheti a simával, közbe lesz 1 hatosa, ha hatossal akar, akkor meg mivel egyszer megmászta 6osig, akkor még egyszer megtudja  ) dupla munka, de vagy ez vagy az  kisszámmal meg kéne tudnia csinálni többször is
(ha más volt, akkor légyszi fejtsd ki, mert tényleg kóma vok  )
|

09-25-2006, 15:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kics
Tehát lényegében az zavarhat, hogy A-ba van 1 sima orid, mig a másikkal már a kis6ost szeded össze, miközben te A-ba akarnál lenni a kisszámossal? ez esetben: fellép kisszámossal előtte meg az egyszemélyessel le  Ldöntheti melyik ori marad ott  Ha neki fontosabb megmászni, teheti a simával, közbe lesz 1 hatosa, ha hatossal akar, akkor meg mivel egyszer megmászta 6osig, akkor még egyszer megtudja  ) dupla munka, de vagy ez vagy az  kisszámmal meg kéne tudnia csinálni többször is
(ha más volt, akkor légyszi fejtsd ki, mert tényleg kóma vok  )
|
Nem. Az zavarna,hogy nem akarok lelépni az 1A-ból mert még a felénél sem járok,de a2B-ből már léphetek az 5-re. Mivel a 2B-ből nem lehetne ezzel személyiséget szerezni így gyakorlatilag amíg az 1A-ba hadakozom addig nem lesz uj személyiségem akkor sem ha már 1 éve a top10-be vagyok.
|

09-25-2006, 16:04
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Nem. Az zavarna,hogy nem akarok lelépni az 1A-ból mert még a felénél sem járok,de a2B-ből már léphetek az 5-re. Mivel a 2B-ből nem lehetne ezzel személyiséget szerezni így gyakorlatilag amíg az 1A-ba hadakozom addig nem lesz uj személyiségem akkor sem ha már 1 éve a top10-be vagyok.
|
Tehát ha kéket akar, akkor a magasabb feltételeit mindenhol.
Ha az A-st nem tudja teljesíteni, de B-s megvan, akkor léphet kék nélkül B-ből.
Max kerül még egyet. Gondolom ez nem tetszik a kisszámosoknak, de ezzel talán megnyugodnak a "régiek előnybe" oldal, és talán tudják válalni ezt a jelenlegi kiszámosok. (akik meg nem kisszámosok, azok meg így szervezik  )
Last edited by Kics; 09-25-2006 at 16:20..
Reason: hiába olvastam át 3xor:(
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|