|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-24-2006, 21:33
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ez csak szóbűvészkedés, a lényeg h elveszik a személyisége, önként lemond, igen mert rákényszerítik h mondjon le róla. Ez olyan mint amikor a koncepciós perben önként írod alá a vallomást. Még mindig nem kaptam választ miért kell elvenni amiért megdolgozott és amit birtokol?
|
Ezt nem tudom hol olvastad, ilyenről nem volt szó sose.
Ne tereljük a témát. Köszi.
|

09-25-2006, 08:15
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nem is értem, hogy miért nem látod, hogy ez így van jól 
Ne haragudj, de az 1A-nak az az érdeke, hogy ott ne csak "1000 körig maradok"
orik és "még ezer kör" nevű klánok legyenek!
Forduljon csak a 2B-ből ha van választása onnan ugyis le kell fordulnia egyszer akár tetszik neki akár nem!
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sokaknak nem fog tetszeni, amit most mondok, de:
ez miért baj? A játék legcsúcsa az 1/A. Ha valaki tart egy országot az 1/A-ban, akkor nyugodtan fordulhasson közben másik országával, miküzben az A-ban folyamatosan játszik. Ha valakinek NINCS másik országa, és az A-t csak ilyen "1000 körig akarok maradni" jelleggel használja, akkor valahol nem a játék valódi célja fele törekszik, nem a csúcsra akar törni. Szerintem semmi baj azzal, ha ilyen esetben ezt kicsit nehezebb megtennie.
|
Engem erről meggyőztetek. Igazatok van.
De továbbra is azt gondolom, hogy az lenne a jó, ha minél nagyobb lenne egy ország, annál nehezebbek lennének a feltételek.
Ez régen így is volt és most is így van 1000 hektárig. Tudom, a terület növekedésével a régi képleteket nem lehetett megtartani, mert ellehetetlenítették a nagy országok életét. De ez nem azt jelenti, hogy az alapelv volt hibás, hanem azt, hogy túl nagy mértékben romlottak a feltételek és a feltételek romlását enyhíteni kellett volna és nem megszüntetni vagy megfordítani.
Ha a nagyobb országoknak egy kicsit nehezednek a terület növekedésével a feltételek, akkor
-egy kicsit gátlódik a mezőny szétszakadása.
-egy kis előnyt kapnak az 1A top30%-t először elérni akaró játékosok.
Ati, Monro, ebben sincs igazam?
|

09-25-2006, 08:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
De továbbra is azt gondolom, hogy az lenne a jó, ha minél nagyobb lenne egy ország, annál nehezebbek lennének a feltételek.
Ati, Monro, ebben sincs igazam?
|
Feljebb, már nem is tudom mire reagálva írtam, hogy ez valóban így van. Azt hiszem, hogy a "felfedezési versenyre".
|

09-25-2006, 09:09
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sokaknak nem fog tetszeni, amit most mondok, de:
ez miért baj? A játék legcsúcsa az 1/A. Ha valaki tart egy országot az 1/A-ban, akkor nyugodtan fordulhasson közben másik országával, miküzben az A-ban folyamatosan játszik. Ha valakinek NINCS másik országa, és az A-t csak ilyen "1000 körig akarok maradni" jelleggel használja, akkor valahol nem a játék valódi célja fele törekszik, nem a csúcsra akar törni. Szerintem semmi baj azzal, ha ilyen esetben ezt kicsit nehezebb megtennie.
|
Szerintem amiota megjelentek a kékszámok a játéknak lett egy második célja is és épp azért került fel ez a téma. Ha ugy gondolod Ati, hogy ez nem célja ugyszintén a játéknak akkor semmi értelme a szigoritásnak. Most csak az a kérdés, hogy ebben a másodlagos célnak az elérésében az 1/a-s orival nem rendelkezők igazságtalanul nagyobb hátrányba lesznek azokkal szemben akiknek van 1/a-s oriuk vagy sem.
|

09-25-2006, 09:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Szerintem amiota megjelentek a kékszámok a játéknak lett egy második célja is és épp azért került fel ez a téma. Ha ugy gondolod Ati, hogy ez nem célja ugyszintén a játéknak akkor semmi értelme a szigoritásnak. Most csak az a kérdés, hogy ebben a másodlagos célnak az elérésében az 1/a-s orival nem rendelkezők igazságtalanul nagyobb hátrányba lesznek azokkal szemben akiknek van 1/a-s oriuk vagy sem.
|
Ahogy Te is fogalmaztad: másodlagos cél.
|

09-25-2006, 09:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ahogy Te is fogalmaztad: másodlagos cél.
|
És ha másodlagos cél akkor nem kell az igazságtalanságot megszüntettni benne?
|

09-25-2006, 09:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Ha az kifejezetten az elsődleges cél elérését segíteni, akkor nem, sőt még jó is.
|

09-25-2006, 09:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Akinek most van 1/A-s orija, az szerinted úgy született, hogy volt neki? Csak rajtad múlkik, hogy fent hagyod e az orit 1/A ban vagy nem.
|

09-25-2006, 11:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Akinek most van 1/A-s orija, az szerinted úgy született, hogy volt neki? Csak rajtad múlkik, hogy fent hagyod e az orit 1/A ban vagy nem.
|
Nem. De van aki csak 1 orival játszik.
|

09-25-2006, 11:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha az kifejezetten az elsődleges cél elérését segíteni, akkor nem, sőt még jó is.
|
Hajrá beton-elfek...Szerintem nem kéne a másodlagos célt az elsödleges céltöl függövé tenni. Amugy miért találtátok ki egyáltalán az ujra indulást az 5-s szinten? Hisz a játék célja 1/a top1-e. Ilyen alapon az egész körbe fordulást el lehetne törölni hisz nem a "játék rendeltetésszerü használata" ahogy te fogalmaznád meg. Szerintem az 1/a-s játékra az embereket nem azzal kéne rá venni, hogy muszály muszály muszály.
Amugy én igyekszem konstruktiv lenni tettem 4 javaslatott is ha nem jok fel lehet dobni másokat is de szerintem az 1/a-t az emberek ne azért játszák mert muszály hanem azért mert jó és nem szabad 2 célt össze keverni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|