|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

10-03-2010, 12:31
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
win7-ben is ugyan itt megtaláltam, egyre kisebb értékekre vettem, a vége 15 mp volt, de akkor is csúszott :/ Most egy Chamelon Clock nevű progival egész jól működik, szépen felülírja az időt 
|
Ugye újra is indítottad a gépet az átállítás után? Csak újrainduláskor lép érvénybe az új érték.
Ui: WinXP jelzi is a szinkronizáló oldalon, hogy mikorra tervezi a következő szinkronizálást, ott lehet ellenőrizni. (Duplakatt az órára, és Internet Time fül.)
|

10-03-2010, 13:13
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ugye újra is indítottad a gépet az átállítás után? Csak újrainduláskor lép érvénybe az új érték.
Ui: WinXP jelzi is a szinkronizáló oldalon, hogy mikorra tervezi a következő szinkronizálást, ott lehet ellenőrizni. (Duplakatt az órára, és Internet Time fül.)
|
Nem indítottam újra, de jól jelezte hogy mikorra várható a következő frissítés. MEgpróbálom akkor újraindítani majd 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

10-03-2010, 13:18
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Nem indítottam újra, de jól jelezte hogy mikorra várható a következő frissítés. MEgpróbálom akkor újraindítani majd 
|
Nekem bevált, és így semmi külső progi nem kell hozzá. Még azzal is játszhatsz, hogy átállítod a szervert, amihez szinkronizál. A windows-os alap nekem nem annyira jött be, a másik igen. (Alapból XP-n kettő van beírva, de netről gondolom szerezhetsz még más címeket is.)
|

10-03-2010, 14:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Ilyet én is szeretnék... Jelenleg Vistám van, ha lesz kedvem lecserélem 7-re. Kolis hálózaton belül vagyok, le vannak tiltva bizonyos funkciók. A régi program nekem nem találta meg az atomóraszervert. De azt mondták nekem, hogy valahogyan meg tudom csinálni, csak nem tudom hogy. Valakinek erre van ötlete.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

10-03-2010, 21:41
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Hali!
Win7-et használok már egy ideje
Volt egy vid.kártyám ( 9800gt volt benne) ami meghalálozta magát. Ismerős adott egy 4850-es ati kártyát, betettem szépen megy minden, egy baj van:
a net olyan, mintha wapos felület lenne, illetve az aero glass se létezik... (fehér nem átlátszó a tálca...)
Mi lehet a gond?
a régi nvidia drivert már az ati kártyával tudtam csak eltávolítani, az ati kártya biztosan teljesen hibátlan. Feltettem a legfrissebb drivert hozzá, mert automatikusan nem tudta a win frissíteni magának.
Az előző kártya memóriahibás lett, és csökkentett módban hálózattal tudtam még anno használni. Na ugyanolyan a hodito is most, mint akkor volt...
Esetleg valami ötlet? Valaki találkozott már hasonlóval?
|
|
Posting Rules
|