|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

10-03-2010, 10:51
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
XP-n akár percenként is frissítheted. Sőt, igazából másodpercben adod meg, hogy milyen gyakran frissítse, úgyhogy akár másodpercenként is lehet, bár azt biztosan nem szeretné.  Nekem elég óránként egyszer. Az alap napi frissítéssel valahol mindig elcsúszott nekem is egy nap alatt akár 2 percet is.
|
Xp-n belül hol tudod beállítani, hogy percenként frissítse?
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

10-03-2010, 10:56
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Xp-n belül hol tudod beállítani, hogy percenként frissítse?
|
Registry ->
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\W32Time\TimeProviders\NtpClient
Itt a "SpecialPollInterval" adja meg, hogy hány másodpercenként frissítsen.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-03-2010, 12:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Registry ->
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\W32Time\TimeProviders\NtpClient
Itt a "SpecialPollInterval" adja meg, hogy hány másodpercenként frissítsen.
|
win7-ben is ugyan itt megtaláltam, egyre kisebb értékekre vettem, a vége 15 mp volt, de akkor is csúszott :/ Most egy Chamelon Clock nevű progival egész jól működik, szépen felülírja az időt 
|

10-03-2010, 12:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
win7-ben is ugyan itt megtaláltam, egyre kisebb értékekre vettem, a vége 15 mp volt, de akkor is csúszott :/ Most egy Chamelon Clock nevű progival egész jól működik, szépen felülírja az időt 
|
Ugye újra is indítottad a gépet az átállítás után? Csak újrainduláskor lép érvénybe az új érték.
Ui: WinXP jelzi is a szinkronizáló oldalon, hogy mikorra tervezi a következő szinkronizálást, ott lehet ellenőrizni. (Duplakatt az órára, és Internet Time fül.)
|

10-03-2010, 13:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ugye újra is indítottad a gépet az átállítás után? Csak újrainduláskor lép érvénybe az új érték.
Ui: WinXP jelzi is a szinkronizáló oldalon, hogy mikorra tervezi a következő szinkronizálást, ott lehet ellenőrizni. (Duplakatt az órára, és Internet Time fül.)
|
Nem indítottam újra, de jól jelezte hogy mikorra várható a következő frissítés. MEgpróbálom akkor újraindítani majd 
|

10-03-2010, 13:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Nem indítottam újra, de jól jelezte hogy mikorra várható a következő frissítés. MEgpróbálom akkor újraindítani majd 
|
Nekem bevált, és így semmi külső progi nem kell hozzá. Még azzal is játszhatsz, hogy átállítod a szervert, amihez szinkronizál. A windows-os alap nekem nem annyira jött be, a másik igen. (Alapból XP-n kettő van beírva, de netről gondolom szerezhetsz még más címeket is.)
|

10-03-2010, 14:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Ilyet én is szeretnék... Jelenleg Vistám van, ha lesz kedvem lecserélem 7-re. Kolis hálózaton belül vagyok, le vannak tiltva bizonyos funkciók. A régi program nekem nem találta meg az atomóraszervert. De azt mondták nekem, hogy valahogyan meg tudom csinálni, csak nem tudom hogy. Valakinek erre van ötlete.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|