|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|

|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|

|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|

|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|

|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|

|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|

|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|

|
16 |
18.82% |

05-19-2010, 17:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én topköröket írtam. Mit értesz sima körök és topkörök alatt?
|
Topkörök alatt ami a feljutás menüben jelenleg a "Top30% ideje" mellett van. A sima kör pedig a "Játékidő".
Quote:
Originally Posted by Ati
Én a következőt számoltam:
Adott az összes ország, a továbblépéshez a top30%-ban bent kell lenni. Ez van most.
Ezután vettem csak azokat az országokat, akik kevesebb mint 2000 (és a többi szám) kör óta játszanak. (Vagyis a továbbjutás szempontjából lényegtelennek vettem azokat, akik régebbóta vannak az 1/A-ban.) Ebből lett egy országlista, aminek vettem a top30%-át, és ezt az értéket írtam a fórumra.
|
Csempe ha jól értem nem azokat venné, akik kevesebb mint 2k köre vannak A-ban, hanem azokat, akiknek kevesebb mint 2k topkörük van. Illetve most 5-7-10k-t említett.

05-19-2010, 17:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Topkörök alatt ami a feljutás menüben jelenleg a "Top30% ideje" mellett van. A sima kör pedig a "Játékidő".
Csempe ha jól értem nem azokat venné, akik kevesebb mint 2k köre vannak A-ban, hanem azokat, akiknek kevesebb mint 2k topkörük van. Illetve most 5-7-10k-t említett.
|
Es ahogy ezeknek mind no es no majd, akkor egyre emeljuk a kovetelmenyt?

05-19-2010, 18:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Es ahogy ezeknek mind no es no majd, akkor egyre emeljuk a kovetelmenyt?
|
Sztm bonyolult javaslat, mert megint itt a probléma hogy honnét lehet tudni mettől van a top, akkor most kell egy külön kijelző vagy a pontlistában csillagozás, satöbbi.
De a kérdésedre válaszolva, gondolom nem, mivel az egészséges állapot egy dinamikus egyensúly lenne, ahol mindig ugyanakkora az aránya pl a 2k topkörnél többel rendelkezőknek.

05-19-2010, 18:13
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Érdekes felvetés volt az hogy szabni kellene egy határt, és nem a top %-hoz szabni a fordulást.
Én személy szerint jónak tartom, bár lehet ez is hosszú távon sem hozná meg a hozzá fűzött reményt.
DE az biztos, hogy aki fordulni jön a b-ből a 6000 hekis min. területhez is nem kis teljesítés kell elérni.
Persze nem olyanra gondolok, hogy fellép valaki, és a nagy klán felnyomja mert akkor tényleg ezt elérni sem túl nagy kunszt.
Hanem tényleg egy olyan klán aki most jár először az a-ban. Az országának a területét meg háromszoroznia kell. Ami szerintem nem könnyű, és időben sem 500 kör.
|

05-19-2010, 18:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Kozben kozbevetnek egy kerdest:
Ha valaki nem folyamatosan akar jatszani 1/A-ban, ezaltal nem nagy kozossegi eletet a vallara venni, nem segiteni egy klannak, csak vendegeskedni, miert kellene mar mindenaron 1000 kor alatt topba kerulnie?
|
|

05-19-2010, 18:20
|
Administrator
|
|
Activity: 26%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Kozben kozbevetnek egy kerdest:
Ha valaki nem folyamatosan akar jatszani 1/A-ban, ezaltal nem nagy kozossegi eletet a vallara venni, nem segiteni egy klannak, csak vendegeskedni, miert kellene mar mindenaron 1000 kor alatt topba kerulnie?
|
Ki mondta, hogy 1000 kör alatt a topba kell kerülnie bárkinek is?
|

05-19-2010, 18:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ki mondta, hogy 1000 kör alatt a topba kell kerülnie bárkinek is?
|
Itt dobaloznak azzal, hogy azert nagyon nehez az A, mert nem lehet 1k kor alatt a topba kerulni. 

05-19-2010, 19:44
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Itt dobaloznak azzal, hogy azert nagyon nehez az A, mert nem lehet 1k kor alatt a topba kerulni. 
|
szerinted aki nem akar ugymond itt ragadni az 1-be, csak fordulni szeretne és 2000 heki környékén van az fel tud menni mondjuk 8000 valahány hekire 1000 kör alatt?? szerintem nem
még 2000 kör alatt se
és most ne azt számoljuk hogy belép egy nagy klánba és mondjuk naponta nyomja a fullos fedezéseket
|

05-19-2010, 20:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
szerinted aki nem akar ugymond itt ragadni az 1-be, csak fordulni szeretne és 2000 heki környékén van az fel tud menni mondjuk 8000 valahány hekire 1000 kör alatt?? szerintem nem
még 2000 kör alatt se
és most ne azt számoljuk hogy belép egy nagy klánba és mondjuk naponta nyomja a fullos fedezéseket
|
Eppen errol beszelek. Celnak kellene lennie, hogy felszaladjon gyorsan? (Ha mar azt az utat valasztotta, hogy nem folyamatosan van ott, hanem csak vendengeskedik egyet?)
En pl az ilyeneket nem is szeretnem bevenni semmilyen klanba. 
Last edited by Remedy; 05-19-2010 at 20:11..
|

05-19-2010, 20:57
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Áháá!
Most nézem: Xeper és Ati 1/A-ban eltöltött körökről beszéltek, én pedig az 1/A topjában eltöltött körökről.
Javaslatom: Aki több, mint 2000 köre van bent 1/A-ban a top30-ban, az kerüljön ki a topszámításból, azaz a nélkülük vett országokra kelljen teljesítenie a top30-t annak az országnak, aki 1/A-ból szeretne lefordulni.
Aki B-ből szeretne forogni, annak pedig a mostani követelményeknek kell megfelelnie.
Ezzel szerintem valamelyest lejjebb csúszna azok számára a tophoz szükséges hektár, akik le szeretnének fordulni, és csak az teheti meg, hogy A-ban tart orit és lent forog, aki tényleg szeretne A-ban is játszani, és ezért van szüksége a B-ből való forgásra.
Ha pedig ezek után is lenne egy réteg akiknek egyre feljebb kúszik a top30, mert fedezgetnek és lent akarnak forogni, azok problémájával nem kell foglalkozni, mert maguknak generálják, megtehetnék, hogy játszanak A-ban és teljesítik a könnyebb követelményeket. Ha B-ben sikerül megcsinálniuk a szintet, akkor A-ban is mennie kell.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|