|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

02-02-2010, 11:29
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
és még annyit, mivan ha leáll a raktáram?
éhezek?
ne röhögtess...
|
nem de a raktárban tárolnak mást is mint gabona és értékes lehet mondjuk a sereg képzésben 
|

02-02-2010, 11:43
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by csakegygnóm
nem de a raktárban tárolnak mást is mint gabona és értékes lehet mondjuk a sereg képzésben 
|
hmm
most itt az a 2-3-4 ezer nyersi vagy fegyo olyan nagy veszteség??
apropénz
szerintem a hullát hogy játszhato faj legyen meg kell erösiteni, persze az se baj ha többen férnek el, és az se hogy az üresen is több legyen az embere
a hulla ugyis csak addig lesz jo mig haladsz, ergo arra jo hogy felszaladjak a top 30-ba és kibekeljem azt a pár kört. Kérdés hogy az ellen nem e veti be a tolikat és a varikat, amikor megálltam
ugy elkézelem egyik foszert beverem lenn földre és haladok felfele, hopp top30 ketyeg megállok, aztán másnap bután nézek ki a fejből mivel a foszer 9 klántársa pont körbevett.
a védelmet nem tenném olyan erösre, mint ahogy Ati irta és akkor szerintem kiprobálhato
saját vélemény nem vitázni akarok  csak igy elfogadnám
Last edited by richardka; 02-02-2010 at 11:45..
|

02-02-2010, 11:49
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy most hogy is áll a fejlesztés Ati szemszögéből.
Mielőtt belemenne mindenki egy parttalan vitába.
Quote:
Originally Posted by Ati
Nézzük, hogy eddig milyen hozzászólások születtek:
Dus felvetette, hogy a védelmét vegyük el. Ez részben jogos: a "a földrengés csak minimális károkat okoz" és a "az ellene irányuló emberrablások a távolság függvényében a szokottnál kevesebb embert visznek el" védelmeket eltörölném, viszont a "hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés" védelmet meghagynám, hiszen halott, nem lehet mégegyszer megölni.
Ezen kívül most valahol itt tartunk:
Hadibónusz marad ahogy most van, első körben semmi emelés.
Férőhelybónusz: 5. szinten +20%, 4. szinten +30% (összesen, nem a plusz 20-on felül), 3. szinten +40%, 2. szinten +50%, 1. szinten +60%.
|
Von a te számítsod és javaslatod ezek alapján készült?
Last edited by BigPi2; 02-02-2010 at 11:51..
|

02-02-2010, 12:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi2
Von a te számítsod és javaslatod ezek alapján készült?
|
Igen, a 60% férőhelybónusszal számoltam A-ra
De az emberrablás és a földrengés elleni védelem még nem segít a gyújtás ellen, tehát az üres hekin nagyobb férőhelyet mindenképp bele kellene venni, elsősorban a lentebbi csopik miatt. És úgy, hogy - mint ahogy a számításomban is volt - az A-ban ne legyen ház nélküli orival igazán erős.
A védelemre nem számoltam rá külön, de 1000%, hogy a 60% férőhely és 40% haderőbónusz túlzottan nagy védelmet adna a hullának (nagyobbat klánban mint egy erős elfnek, ami nonszensz). Inkább 50% támadóbónusz és 0-10% véderőbónuszt tudnék elképzelni A-ban neki.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

02-02-2010, 12:17
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
hmm
most itt az a 2-3-4 ezer nyersi vagy fegyo olyan nagy veszteség??
apropénz
|
ellnézést, ha netán túl görcsös lenne a raktárak iránti védelmem, de valljuk be azért mondjuk 50-100 millios anyag kár nem éppen aprópénz egy hullának.
és most tekintsük az alsóbb szintek átlagos piaci anyagárát(mondjuk a 3 as csoport, ahol minden portéka 3 helyiértékes összegért vehető meg.) 
|

02-02-2010, 15:59
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Igen, a 60% férőhelybónusszal számoltam A-ra
De az emberrablás és a földrengés elleni védelem még nem segít a gyújtás ellen, tehát az üres hekin nagyobb férőhelyet mindenképp bele kellene venni, elsősorban a lentebbi csopik miatt.
|
Épp azért írtam, mert a legújabb javaslat szerint úgye azok is el lesznek véve. Ráadásként ott marad még a gyújtás is.
|

02-02-2010, 18:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
ellnézést, ha netán túl görcsös lenne a raktárak iránti védelmem, de valljuk be azért mondjuk 50-100 millios anyag kár nem éppen aprópénz egy hullának.
és most tekintsük az alsóbb szintek átlagos piaci anyagárát(mondjuk a 3 as csoport, ahol minden portéka 3 helyiértékes összegért vehető meg.) 
|
Ne haragudj már érte, de te mióta játszol?
Van a menüben olyan, hogy intéző! Ha a raktárkészleted miatt aggódsz akkor tedd feljebb az intézőben és nem fognak leállni, bár hozzáteszem nem tudom érdemes e raktárakat tartani egy olyan fajnak akinek nem kell kaja és nincs egy árva tolvaja sem 
|
The Following 3 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

02-02-2010, 19:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ne haragudj már érte, de te mióta játszol?
Van a menüben olyan, hogy intéző! Ha a raktárkészleted miatt aggódsz akkor tedd feljebb az intézőben és nem fognak leállni, bár hozzáteszem nem tudom érdemes e raktárakat tartani egy olyan fajnak akinek nem kell kaja és nincs egy árva tolvaja sem 
|
Elnézést most értettem meg, hogy a lopkodásra szeretnél védettséget 
Mindegy sztem ettől nem lesz neki jobb hidd el. Hacsak nem tartasz bányákat, de akkor javaslok egy másik fajt 
|

02-02-2010, 19:25
|
Junior Member
|
|
|
|
igen erre gondoltam 
Persze hullának nem kell azért hatalmas raktár készletet tartania
De a lényeg nem is raktárakon lenne hanem a gyújtás elleni rezisztencája lehetne nagyobb.(a 40% os védelem ártó tolizásokra) és akkor lehetne még ez a 25% os védelem a nem haszonszerzőekre.
De ez csak ötlet volt nem akarok én karddal téríteni  elfogadom ha más kompentesebb játékosok mást javasolnak vagy ellenzik ezt
|

02-02-2010, 19:27
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
igen erre gondoltam 
Persze hullának nem kell azért hatalmas raktár készletet tartania
De a lényeg nem is raktárakon lenne hanem a gyújtás elleni rezisztencája lehetne nagyobb.(a 40% os védelem ártó tolizásokra) és akkor lehetne még ez a 25% os védelem a nem haszonszerzőekre.
De ez csak ötlet volt nem akarok én karddal téríteni  elfogadom ha más kompentesebb játékosok mást javasolnak vagy ellenzik ezt
|
Hiába van nagy védelme gyújtásra, amíg max sereggel sem üt át 10% toronyíjat jobb fajoknál...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|