Quote:
Originally Posted by Ati
Hadibónusz marad ahogy most van, első körben semmi emelés.
Férőhelybónusz: 5. szinten +20%, 4. szinten +30% (összesen, nem a plusz 20-on felül), 3. szinten +40%, 2. szinten +50%, 1. szinten +60%.
|
Az elfeket ebben az állapotában is képes lesz lepiszkálni A-ból, mivel azonos erőt képvisel mint egy akcióra átépült ork, de nem hiszem hogy túlzottan elszaporodna, mivel erős támogatásra szorul. Értem ez alatt hogy a gazdasága marad gyenge, valamint egyedül, távolok nélkül továbbra se megy sokra. Lenti szinteken ahol sokrétűbb a játék, nehezebb összehasonlítani. Valószínű ki fogom próbálni vhol, ha bevezeted.
Belegondolva, valószínű az fog legjobban zavarni 5-2 szinteken vele, hogy alig fogom tudni honnét jön az ártó. Pedig sok kölcsönös háborúnak ez az alapja. Zöldet se fogok tudni kinek címezni. Egyáltalán minden interakció egyirányú lesz, mert én támadok valakit, engem meg ártani fog másvalaki.
Arra akarok kilyukadni, használhatóbb (játszhatóbb) lenne ha változna a hírnév hulla ellen is. Tudom hogy így bárki még könnyebben szerezhetne majd hírnevet, de ez talán nem baj.