|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-10-2010, 14:51
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
nem tudom miért nem reagáltam még erre...
Quote:
Originally Posted by Princ
Igen, néha tényleg unalmas hogy az esetek többségében pl gömb nélkül is lehet tudni a személyiséget ( statisztika2006). Ezen változtatni úgy lehetne a fenti mellékhatás nélkül, ha a néhány erős ill felerősített szemi közül - mint amilyen például a tudós, a vándor és mondjuk az új tábornok - csak egyet lehetne felvenni. Varázsló, tolvaj, szállító, kereskedő#2, stb szemeket meg továbbra is úgy ahogy eddig.
|
Ez abszolút nem tetszik... ha már végigmentem 8x az összes csoporton, akkor igenis megérdemlem ezt a bónuszt azzal szemben aki 1 hete játszik...
nincs többszemes orim, harcoltam már többszemes ellen... nem azért fog nyerni vagy veszteni, mert tudós, vándor, kereskedő, harcos, stb... Teljes mértékben ellenzek egy ilyen megkötést, hogy ha tudós vagyok már nem lehetek vándor...
|

01-11-2010, 07:42
|
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
nem tudom miért nem reagáltam még erre...
Ez abszolút nem tetszik... ha már végigmentem 8x az összes csoporton, akkor igenis megérdemlem ezt a bónuszt azzal szemben aki 1 hete játszik...
nincs többszemes orim, harcoltam már többszemes ellen... nem azért fog nyerni vagy veszteni, mert tudós, vándor, kereskedő, harcos, stb... Teljes mértékben ellenzek egy ilyen megkötést, hogy ha tudós vagyok már nem lehetek vándor...
|
ellenzem én is, a személyiségek választása ne zárjon ki mást...
a vándor tudós egyébként is alap  több szemnél...
|
|
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|

01-11-2010, 10:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem rossz, viszont akkor mindenki erőtöbbletben lesz, és az elfeket erősíteni kell   50% toronybónusz meg miegymás
Nah ez volt a poén része
Ötletnek jó, egy próbát megér, azt akkor valóban talán az elf is beverhető más fajokkal is nem csak orkkal, az A-ban meg úgyis akad nem egynéhány Tábornok, és lesz is ez miatt...viszont, bevezetik, a frissen fellépő kicsi gnóm tábornok lesz, megkapja a + %-ot, és mégsem tetszik 2-3 hónap múlva ahogy leáll ez a teszidő, és eldöntődik mi marad, mi nem marad meg ezekből, és netán kisezdik ezt a +%-ot, akkor a kicsi gnóm micsinál? Mert az köztudott, gnóm egyébként aligha váltana tábornokot be, inkább lenne tudós, és azzal cseszerinteni a mellette levő sok kicsi orkot  Lesz lehetősége változtatni a személyiségen, ha lejár a tesztidő és mégsem felel meg ez a +%-osdi?  (?), mert aligha hiszem 
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Last edited by Iron; 01-11-2010 at 10:05..
|

01-11-2010, 14:09
|
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
...Ötletnek jó, egy próbát megér, azt akkor valóban talán az elf is beverhető más fajokkal is nem csak orkkal...
|
hirtelen azt hittem, hogy az "erős személyiségek kizárják egymást" ötlet tetszik...  aztán rájöttem, hogy lentebb már a tábornokos ötletről beszélsz... 
|

01-11-2010, 14:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerintem ha egy új személyiség bekerül a játékba, akkor az bennmarad, legföljebb a százalékos értékeken lesz egy kis finomítás a tesztidőszak alatt.
Egér a sajton... (#3744)
|

01-11-2010, 14:18
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Szerintem ha egy új személyiség bekerül a játékba, akkor az bennmarad, legföljebb a százalékos értékeken lesz egy kis finomítás a tesztidőszak alatt.
|
De Iron egy meglevo szemelyiseg lehetseges modositasarol beszelt. (tabornok)

01-11-2010, 14:18
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
|
Nem garantált, hogy bentmarad bármi abból, ami most be fog kerülni. Persze olyan nagyon vészes módosítások nem lesznek, amikre így elsőre azt mondanám, hogy iszonyatosan fel fog borulni tőlük minden -- legalábbis a személyiségek tekintetében.
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

01-11-2010, 18:13
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Iron, egy egy szemes ne is nagyon válasszon más személyiséget, mint a tudós, mivel csak ez használható klántámadásnál... Ne válasszon a gnóm tábornokot A-ra, akkor sem, ha az plusz sok%-ot ad.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Last edited by vityu; 01-11-2010 at 18:46..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|